Рецепт Курячі шашлички з ананасною сальсою
Курячі шашлички з кленово-ананасовим соусом і сальсою ананаса, халапеньо, кінзи і цибулі - це відмінний варіант для літнього пікніка. Замість курки ви можете використовувати свинину або яловичі стейки.
кількість порцій: 8-10
- курячих грудок— 6 штук(по 180-210 г)
- ананаса— 1/2 штуки
- халапеньо— 2 штуки
- невеликий пучок кінзи— 1 штука
- маленька червона цибулина— 1 штука
- рисового винного оцту (або білого оцту) — 1 Чайна ложка
- цукру— 1 Ст. ложка
- солі— 1/2 чайних ложки
- чорний мелений перець— За смаком
- банки смаженої квасолі— 2 штуки
2. Змішати кленовий сироп, соєвий соус і ананасовий сік в невеликій каструлі.
3. Довести його до кипіння, потім зменшити вогонь до середнього і готувати, поки рідина не зменшиться приблизно на чверть. остудити.
4. У невеликій мисці змішати нарізану ананас, подрібнений халапеньйо, нарізану кінзу, нарізаний кубиками червоний лук, оцет, цукор, сіль і чорний мелений перець. Відставити отриману сальсу в сторону.
5. Обсмажити курячі шашлички на грилі, змастивши в кінці приготування кленовим соусом.
6. Викласти готові курячі шашлички на блюдо. Викласти сальсу зверху і відразу ж подавати зі смаженою квасолею.
Подібні рецепти
Свинина в казані
Дуже просте блюдо для закуски на будь-який стіл. Можете не тільки на сковороді готувати. Показую і розповідаю рецепт приготування курячих шашличків на шпажках на сковороді. опис приготування: Для приготування курячих шашличків на шпажках на сковороді нам знадобиться зробити простий маринад на ...
Курячі шашлички з арахісовим соусом
Рецепт приготування шашликів з курячих грудок в маринаді з соєвого соусу, соку лайма і прянощів з соусом з арахісового масла, лука, чилі і кінзи. опис приготування: Ця страва ви можете використовувати як в якості основного, так і в якості закуски. курячих грудок без шкіри— 900 грам для мари...
Курячі шашлички
Відмовитися від ніжного маринованого м'яса неможливо, не дивлячись на пору року. Зараз я розповім вам, як приготувати ніжні курячі шашлички у себе вдома, поки за вікном ростуть замети. опис приготування: Прикрасьте ваші шашлички зеленню петрушки або кропу. Додайте свіжих овочів для яскравості ...
Курячі гомілки по-мексиканськи з гострою сальсою і тортілья
Курка - завжди безпрограшний варіант обіду. Пропоную приготувати пряні гомілки в хрусткій паніровці з мотивів мексиканської кухні. Такий обід особливо припаде до смаку любителя гострої їжі. опис приготування: Пропоную приготувати запечені в духовці без грама масла курячі гомілки і сальсу зі с...
Коржі з рибою, сальсою і редисом
Рецепт приготування кукурудзяних коржів з рибою, сальсою з кінзи і салатом з редиски. опис приготування: нагріти духовку. У блендері змішати кинзу, 2 столові ложки лимонного соку, 2 столові ложки олії і 2 столові ложки води, приправити сіллю і перцем. Збити суміш до консистенції пюре. Відклас...