Рецепт Курячі грудки з пастою і вершковим соусом

Рецепт Курячі грудки з пастою і вершковим соусом
Кількість порцій: 2 Час приготування: 2 г. 35 хв.
Рецепт приготування курячих грудок в паніровці c пастою Лінгвіні і соусом з курячого бульйону, вершків і сиру Пармезан.

опис приготування:

Запаніровані курячі грудки з ніжним вершковим соусом ... Ніколи ще курка не була такою смачною.

  • курячих грудок— 450 грам
  • яйце— 1 штука
  • лимонного соку— 1 Ст. ложка
  • часникового порошку— 5 чайних ложок
  • солі— 1 Ст. ложка
  • розпушувача— 1 Чайна ложка
  • приправи для стейка— 1 Ст. ложка
  • вершкового масла— 2 Ст. ложки
  • оливкового масла— 2 Ст. ложки
  • пасти Лінгвіні з локшиною— 450 грам
  • часнику— 2-3 зубчиків
  • кукурудзяного крохмалю— 2 Ст. ложки
  • перцю— 1/2 чайних ложки
  • листя базиліка— 8 штук
  • петрушки— 1 Ст. ложка
Курячі грудки з пастою і вершковим соусом - фото крок 1 1. Помістити курку між шарами вощеного паперу і відбити молотком для м'яса.

Курячі грудки з пастою і вершковим соусом - фото крок 2 2. У невеликій мисці змішати яйця, молоко, лимонний сік і часниковий порошок. Занурити шматочки курки в отриману суміш. Закрити і поставити в холодильник від 2 до 4 годин.

Курячі грудки з пастою і вершковим соусом - фото крок 3 3. Після маринування змішати разом борошно, панірувальні сухарі, сіль, розпушувач і приправу для стейка в невеликій мисці.

Курячі грудки з пастою і вершковим соусом - фото крок 4 4. Витягти курку з молочної суміші, струсити надлишки і обваляти в борошняної суміші.

Курячі грудки з пастою і вершковим соусом - фото крок 5 5. Додати 1 столову ложку солі у велику каструлю з водою і довести до кипіння. Відварити пасту відповідно до інструкції на упаковці.

Курячі грудки з пастою і вершковим соусом - фото крок 6 6. Потім в середній каструлі нагріти курячий бульйон на повільному вогні, довівши до кипіння. Зменшити вогонь до середнього і додати вершки, молоко, цукор і подрібнений часник. перемішати. Довести до кипіння і варити, помішуючи, протягом 1 хвилини. Зменшити вогонь до мінімуму, додати тертий сир Пармезан, сіль і перець. Варити на повільному вогні близько 10 хвилин, поки сир не розплавиться, а соус не загусне.

Курячі грудки з пастою і вершковим соусом - фото крок 7 7. Тим часом нагріти оливкове масло і оливкове масло у великій сковороді на середньому вогні. Викласти курку в сковороду і смажити 4-5 хвилин з кожного боку.

Курячі грудки з пастою і вершковим соусом - фото крок 8 8. Подрібнити базилік і петрушку і додати в соус.

Курячі грудки з пастою і вершковим соусом - фото крок 9 9. Викласти курку і пасту на тарілки, полити вершковим соусом і подавати.

Подібні рецепти

Курячі грудки з томатним соусом

Твердий сир

Рецепт приготування курячих грудок з соусом з томатів і білого вина. кількість порцій: 4 куряча грудка— 4 штуки масло для смаження— 4 Ст. ложки(розділити на 2 рази) морква— 1 Склянка(нарізати кружечками ) вино— 3/4 склянки(сухе біле) томатна паста— 1 штука перець— 1/2 чайних ложки(білий) китайс...

Курячі грудки, фаршировані ананасом

Курячі грудки, фаршировані ананасом

Рецепт приготування курячих грудок кількість порцій: 4 курячі грудки— 4  штуки волоських горіхів— 50 грам яйце— 1 штука крохмалю— 2 Ст. ложки консервованих ананасів— 150 грам гілочки петрушки— 3 штуки часнику— 2 зубчики вершкового масла— 2 Ст. ложки білого сухого вина— 100 мілілітрів сіль, пере...

Курячі грудки Білий диявол

Курячі грудки Білий диявол

Рецепт приготування розкішних курячих грудок, приправлених пікантним соусом. опис приготування: Курячі грудки покласти на змащений маслом великий маслом лист фольги, посипати невеликою кількістю солі і перцю, загорнути у фольгу. Покласти на лист для випічки і випікати при температурі 180 ° C п...

Курячі грудки, фаршировані сиром і пепероні

Курячі грудки, фаршировані сиром і пепероні

Сама по собі курка не володіє яскравим смаком, тому її любителів не так вже й багато. З нею добре поєднуються спеції, трави. розповім, як приготувати курячі грудки, фаршировані сиром і пепероні. опис приготування: Такі грудки можна запекти в духовці або обсмажити на сковороді. Можна зробити ве...

Курячі грудки з грибами

Курячі грудки з грибами

Курячі грудки і гриби, приготовані окремо, потім змішують з смачним соусом перед подачею на стіл. кількість порцій: 4 курячі грудки— 4 штуки лимон— 1/2 штуки оливкова олія— 5 Ст. ложок(2 ст. ложки для печериць, 3 — для курки)) вершкове масло— 1 Ст. ложка вершки— 200 мілілітрів печериці— 250 гра...