Рецепт Курячі грудки з пастою і вершковим соусом
Рецепт приготування курячих грудок в паніровці c пастою Лінгвіні і соусом з курячого бульйону, вершків і сиру Пармезан.
опис приготування:
Запаніровані курячі грудки з ніжним вершковим соусом ... Ніколи ще курка не була такою смачною.
- курячих грудок— 450 грам
- яйце— 1 штука
- лимонного соку— 1 Ст. ложка
- часникового порошку— 5 чайних ложок
- солі— 1 Ст. ложка
- розпушувача— 1 Чайна ложка
- приправи для стейка— 1 Ст. ложка
- вершкового масла— 2 Ст. ложки
- оливкового масла— 2 Ст. ложки
- пасти Лінгвіні з локшиною— 450 грам
- часнику— 2-3 зубчиків
- кукурудзяного крохмалю— 2 Ст. ложки
- перцю— 1/2 чайних ложки
- листя базиліка— 8 штук
- петрушки— 1 Ст. ложка
2. У невеликій мисці змішати яйця, молоко, лимонний сік і часниковий порошок. Занурити шматочки курки в отриману суміш. Закрити і поставити в холодильник від 2 до 4 годин.
3. Після маринування змішати разом борошно, панірувальні сухарі, сіль, розпушувач і приправу для стейка в невеликій мисці.
4. Витягти курку з молочної суміші, струсити надлишки і обваляти в борошняної суміші.
5. Додати 1 столову ложку солі у велику каструлю з водою і довести до кипіння. Відварити пасту відповідно до інструкції на упаковці.
6. Потім в середній каструлі нагріти курячий бульйон на повільному вогні, довівши до кипіння. Зменшити вогонь до середнього і додати вершки, молоко, цукор і подрібнений часник. перемішати. Довести до кипіння і варити, помішуючи, протягом 1 хвилини. Зменшити вогонь до мінімуму, додати тертий сир Пармезан, сіль і перець. Варити на повільному вогні близько 10 хвилин, поки сир не розплавиться, а соус не загусне.
7. Тим часом нагріти оливкове масло і оливкове масло у великій сковороді на середньому вогні. Викласти курку в сковороду і смажити 4-5 хвилин з кожного боку.
8. Подрібнити базилік і петрушку і додати в соус.
9. Викласти курку і пасту на тарілки, полити вершковим соусом і подавати.
Подібні рецепти
Твердий сир
Рецепт приготування курячих грудок з соусом з томатів і білого вина. кількість порцій: 4 куряча грудка— 4 штуки масло для смаження— 4 Ст. ложки(розділити на 2 рази) морква— 1 Склянка(нарізати кружечками ) вино— 3/4 склянки(сухе біле) томатна паста— 1 штука перець— 1/2 чайних ложки(білий) китайс...
Курячі грудки, фаршировані ананасом
Рецепт приготування курячих грудок кількість порцій: 4 курячі грудки— 4 штуки волоських горіхів— 50 грам яйце— 1 штука крохмалю— 2 Ст. ложки консервованих ананасів— 150 грам гілочки петрушки— 3 штуки часнику— 2 зубчики вершкового масла— 2 Ст. ложки білого сухого вина— 100 мілілітрів сіль, пере...
Курячі грудки Білий диявол
Рецепт приготування розкішних курячих грудок, приправлених пікантним соусом. опис приготування: Курячі грудки покласти на змащений маслом великий маслом лист фольги, посипати невеликою кількістю солі і перцю, загорнути у фольгу. Покласти на лист для випічки і випікати при температурі 180 ° C п...
Курячі грудки, фаршировані сиром і пепероні
Сама по собі курка не володіє яскравим смаком, тому її любителів не так вже й багато. З нею добре поєднуються спеції, трави. розповім, як приготувати курячі грудки, фаршировані сиром і пепероні. опис приготування: Такі грудки можна запекти в духовці або обсмажити на сковороді. Можна зробити ве...
Курячі грудки з грибами
Курячі грудки і гриби, приготовані окремо, потім змішують з смачним соусом перед подачею на стіл. кількість порцій: 4 курячі грудки— 4 штуки лимон— 1/2 штуки оливкова олія— 5 Ст. ложок(2 ст. ложки для печериць, 3 — для курки)) вершкове масло— 1 Ст. ложка вершки— 200 мілілітрів печериці— 250 гра...