Рецепт Курячі шашлички
Відмовитися від ніжного маринованого м'яса неможливо, не дивлячись на пору року. Зараз я розповім вам, як приготувати ніжні курячі шашлички у себе вдома, поки за вікном ростуть замети.
опис приготування:
Прикрасьте ваші шашлички зеленню петрушки або кропу. Додайте свіжих овочів для яскравості і свіжості смаку. Також приготуйте соус, наприклад - томатний або барбекю, це додасть пікантності вашій страві.
- Куряче філе— 2 штуки
- Рослинна олія— 2 Ст. ложки
- часник— 2 зубчики
- цукор— 1 Ст. ложка
- Koriandr Сухий— 1 Ст. ложка
- Соєвий соус— 1 Ст. ложка
- Перець чилі— За смаком
- сіль— За смаком
Куряче філе наріжте стрічками.
Для приготування маринаду змішайте рослинне масло, цукор, коріандр і соєвий соус. видавіть часник, додайте його до маринаду. Посоліть і поперчіть за смаком.
Смужки з курки гармошкою надіньте на шпажки і опустіть в маринад. Щоб м'ясо гарненько замаринувалося, накрийте його плівкою і відправте в холодильник на 2 годину.
Розігрійте духовку до 200 градусів. Шпажки викладіть у форму. випікайте 10 хвилин на одній стороні, потім переверніть шашличок і випікайте ще 10 хвилин - на інший.
Ніжні соковиті шашлички з курки готові! Смачного!
Подібні рецепти
Курячі шашлички на шпажках в духовці для дітей
Дуже просте блюдо для закуски на будь-який стіл. Можете не тільки на сковороді готувати. Показую і розповідаю рецепт приготування курячих шашличків на шпажках на сковороді. опис приготування: Для приготування курячих шашличків на шпажках на сковороді нам знадобиться зробити простий маринад на ...
Курячі шашлички з арахісовим соусом
Рецепт приготування шашликів з курячих грудок в маринаді з соєвого соусу, соку лайма і прянощів з соусом з арахісового масла, лука, чилі і кінзи. опис приготування: Ця страва ви можете використовувати як в якості основного, так і в якості закуски. курячих грудок без шкіри— 900 грам для мари...
Курячі шашлички з ананасною сальсою
Курячі шашлички з кленово-ананасовим соусом і сальсою ананаса, халапеньо, кінзи і цибулі - це відмінний варіант для літнього пікніка. Замість курки ви можете використовувати свинину або яловичі стейки. кількість порцій: 8-10 курячих грудок— 6 штук(по 180-210 г) ананаса— 1/2 штуки халапеньо— 2 ш...
Квашеная капуста на зиму
Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...
Кус-кус з білою і зеленою спаржею
Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...