Рецепт Курячі шашлички

Рецепт Курячі шашлички
Кількість порцій: 3 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Відмовитися від ніжного маринованого м'яса неможливо, не дивлячись на пору року. Зараз я розповім вам, як приготувати ніжні курячі шашлички у себе вдома, поки за вікном ростуть замети.

опис приготування:

Прикрасьте ваші шашлички зеленню петрушки або кропу. Додайте свіжих овочів для яскравості і свіжості смаку. Також приготуйте соус, наприклад - томатний або барбекю, це додасть пікантності вашій страві.


  • Куряче філе— 2 штуки
  • Рослинна олія— 2 Ст. ложки
  • часник— 2 зубчики
  • цукор— 1 Ст. ложка
  • Koriandr Сухий— 1 Ст. ложка
  • Соєвий соус— 1 Ст. ложка
  • Перець чилі— За смаком
  • сіль— За смаком
курячі шашлички - фото крок 1 Замочіть шпажки для шашличка в воді. Залиште їх там на 30 хвилин.
Куряче філе наріжте стрічками.

курячі шашлички - фото крок 2 Для приготування маринаду змішайте рослинне масло, цукор, коріандр і соєвий соус. видавіть часник, додайте його до маринаду. Посоліть і поперчіть за смаком.
Смужки з курки гармошкою надіньте на шпажки і опустіть в маринад. Щоб м'ясо гарненько замаринувалося, накрийте його плівкою і відправте в холодильник на 2 годину.

курячі шашлички - фото крок 3 Розігрійте духовку до 200 градусів. Шпажки викладіть у форму. випікайте 10 хвилин на одній стороні, потім переверніть шашличок і випікайте ще 10 хвилин - на інший.

курячі шашлички - фото крок 4 Ніжні соковиті шашлички з курки готові! Смачного!

Подібні рецепти

Курячі шашлички на шпажках на сковороді

Курячі шашлички на шпажках в духовці для дітей

Дуже просте блюдо для закуски на будь-який стіл. Можете не тільки на сковороді готувати. Показую і розповідаю рецепт приготування курячих шашличків на шпажках на сковороді. опис приготування: Для приготування курячих шашличків на шпажках на сковороді нам знадобиться зробити простий маринад на ...

Курячі шашлички з арахісовим соусом

Курячі шашлички з арахісовим соусом

Рецепт приготування шашликів з курячих грудок в маринаді з соєвого соусу, соку лайма і прянощів з соусом з арахісового масла, лука, чилі і кінзи. опис приготування: Ця страва ви можете використовувати як в якості основного, так і в якості закуски. курячих грудок без шкіри— 900 грам для мари...

Курячі шашлички з ананасною сальсою

Курячі шашлички з ананасною сальсою

Курячі шашлички з кленово-ананасовим соусом і сальсою ананаса, халапеньо, кінзи і цибулі - це відмінний варіант для літнього пікніка. Замість курки ви можете використовувати свинину або яловичі стейки. кількість порцій: 8-10 курячих грудок— 6 штук(по 180-210 г) ананаса— 1/2 штуки халапеньо— 2 ш...

Квашеная капуста на зиму

Квашеная капуста на зиму

Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...