Рецепт Курячий салат з грибами і сиром
Простий в приготуванні листковий салат прикрасить будь-який святковий стіл. Такий салатик готується дуже просто, це буде під силу навіть юним кулінарам (але краще все-таки заручитися допомогою батьків).
опис приготування:
Смак цього салату можна регулювати не тільки за допомогою зменшення кількості майонезу, але і з варіативністю кількості грибів. Якщо подобається виражений грибний смак страви, то грибів можна покласти більше. Або ж навпаки: для аромату залиште лише невелика кількість їх, якщо не подобається смак смажених грибів в страві. А ось з куркою і її кількістю краще не експериментувати. Курочка повинна бути тільки відвареної і в певній кількості.
- Куряча грудка— 2 штуки
- Подрібнені волоські горіхи— 1 Склянка
- сир— 200 грам
- Білі гриби— 200 грам
- цибулина— 2 штуки
- майонез— За смаком
Измельчённые грецкие орехи выкладывайте на слой курицы. Орехи можно пропустить через мясорубку или же измельчить с помощью блендера. Ножом измельчать орехи не рекомендуется, они получатся слишком крупными. Идеально воспользоваться мясорубкой.
Лук нужно нарезать полукольцами, а грибы — тонкими ломтиками. Грибы и лук необходимо обжарить вместе в постном масле до золотистого цвета, дайте їм охолонути.
Дальше нужно натереть на мелкой тёрке сыр. Если сыр достаточно мягкий, то перед тем как натереть, можно положить его на 15 хвилин в морозилку. Слегка подмороженный сыр будет легче тереться. Но перед посыпкой салата сыром нужно выложить в форму грибы (и посолить слегка этот слой).
Посыпьте салат тёртым сыром и смажьте майонезом. Теперь нужно убрать салат на час в холодильник и заняться приготовлением украшения. Нарежьте половинками помидоры черри, разделите петрушку на маленькие веточки. Готовый салат переложите из формы в блюдо и украсьте помидорами и петрушкой.
Смачного! Салат с грибами и курицей получился не только вкусным, но и очень оригинальным, красивим. Он способен стать украшением любого праздничного стола. Этот салатик будет актуален и на летнем празднике, и на новогоднем столе. В качестве украшения можно использовать не только помидоры и петрушку, но и отварные яйца. Такие ингредиенты как курица и грибы прекрасно сочетаются с сыром, зеленню і яйцями.
Подібні рецепти
Варення з слив в мультиварці
Рецепт приготування салату з курки-гриль, селери, кукурудзи, червоної цибулі, кропу і сиру фета. опис приготування: Особливу родзинку цього салату надає чорниця, яка додає страві легку солодкість. курячі грудки без шкіри— 4 штуки сіль і перець— — За смаком оливкова олія— — За смаком стебла с...
Курячий суп з грибами і цибулею пореєм
Рецепт курячого супу з грибами — це класика жанру, дуже простий у приготуванні суп, який урізноманітнює ваше щоденне меню і зробить його більш оригінальним. Спробуйте! опис приготування: Курячий суп з грибами в домашніх умовах — це блюдо просто прекрасне, і що не менш важливо — воно не складе ...
Курячий фарш з грибами
Урізноманітнити святковий стіл або щоденне меню ви можете, взявши на замітку цей досить простий рецепт курячого фаршу з грибами, запеченого в соковитому і ароматному беконі. опис приготування: Сам по собі курячий фарш з грибами в домашніх умовах може здатися комусь сухуватим, однак якщо запект...
Курячий рулет з грибами і печінкою
Цей рулет є досить універсальним блюдом на святковий стіл, так як його можна подати гарячим або в якості нарізки, попередньо охолодивши протягом декількох годин в холодильнику. опис приготування: Хочу поділитися з вами чудовим рецептом: розповісти, як приготувати курячий рулет з грибами і печі...
Курячий рулет з сиром
Курячий рулет, приготований за цим рецептом, прикрасить будь-який святковий стіл. Приготувати його можна напередодні або навіть за два дні до свята. Готувати його будемо з легкоплавким сиром (моцарелла). опис приготування: Курячий рулет з сиром вразить ваших гостей! він — смачний, ситний і від...