Рецепт Курячий фарш з грибами

Рецепт Курячий фарш з грибами
Кількість порцій: 2 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Урізноманітнити святковий стіл або щоденне меню ви можете, взявши на замітку цей досить простий рецепт курячого фаршу з грибами, запеченого в соковитому і ароматному беконі.

опис приготування:

Сам по собі курячий фарш з грибами в домашніх умовах може здатися комусь сухуватим, однак якщо запекти його рулетом, обернув в грудинку или бекон — вийде дуже соковите і апетитне гаряче блюдо. Спробуйте повторити його і ви не будете розчаровані.

  • фарш курячий— 1 кілограм
  • гриби— 300 грам
  • бекон— 300 грам(можна замінити грудинкою)
  • морква— 1 штука
  • цибулина— 1-2 штук
  • Вершкове масло— 20 грам
  • часник— 1-3 зубчиків
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
Курячий фарш з грибами - фото крок 1 1. гриби вимити, дати стекти зайвій воді і нарізати їх тонкими скибочками.

Курячий фарш з грибами - фото крок 2 2. На сковороді розтопити вершкове масло і відправити туди гриби. Смажити на середньому вогні, періодично помішуючи.

Курячий фарш з грибами - фото крок 3 3. Очистити цибулину і подрібнити її.

Курячий фарш з грибами - фото крок 4 4. вимити, очистити і натерти на тертці моркву.

Курячий фарш з грибами - фото крок 5 5. Коли з грибів вижарітся рідина, викласти на сковороду овочі. При бажанні в цей простий рецепт курячого фаршу з грибами можна додати трохи вершків, щоб зробити начинку ще соковитіше. Посолити і поперчити все за смаком.

Курячий фарш з грибами - фото крок 6 6. Куряче філе вимити і пропустити через м'ясорубку. Подрібнити очищений часник і додати в фарш разом зі спеціями за смаком. Як випливає все перемішати.

Курячий фарш з грибами - фото крок 7 7. Лист фольги трохи змастити вершковим або рослинним маслом. Викласти тонкі смужки бекону або грудинки з невеликим нахлестом.

Курячий фарш з грибами - фото крок 8 8. Розподілити фарш по поверхні, трохи відступаючи від країв, притиснувши його вологими руками.

Курячий фарш з грибами - фото крок 9 9. Викласти на середину гриби і акуратно загорнути все рулетом. Це дозволить зберегти курячий фарш з грибами в домашніх умовах ніжним і соковитим.

Курячий фарш з грибами - фото крок 10 10. Щільно звернувши рулет, його потрібно обгорнути фольгою і викласти на деко. У розігрітій духовці він проведе не менше 40-45 хвилин, після чого фольгу можна акуратно зняти і підрум'янити корочку.

Подібні рецепти

Курячий фарш в мультиварці

Курячий фарш

Якщо ви не любите смажене, то спеціально для вас рецепт курячого фаршу з підливою в мультиварці. просте, соковите блюдо і печії не буде - гарантую. опис приготування: Треба приправити курячий фарш, сформувати з нього кульки і викласти в мультиварку. Додати води, зажарку і тушкувати до готовнос...

Курячий суп з грибами і цибулею пореєм

Курячий суп з грибами і цибулею пореєм

Рецепт курячого супу з грибами — це класика жанру, дуже простий у приготуванні суп, який урізноманітнює ваше щоденне меню і зробить його більш оригінальним. Спробуйте! опис приготування: Курячий суп з грибами в домашніх умовах — це блюдо просто прекрасне, і що не менш важливо — воно не складе ...

Курячий рулет з грибами і печінкою

Курячий рулет з грибами і печінкою

Цей рулет є досить універсальним блюдом на святковий стіл, так як його можна подати гарячим або в якості нарізки, попередньо охолодивши протягом декількох годин в холодильнику. опис приготування: Хочу поділитися з вами чудовим рецептом: розповісти, як приготувати курячий рулет з грибами і печі...

Курячий салат з грибами і сиром

Курячий салат з грибами і сиром

Простий в приготуванні листковий салат прикрасить будь-який святковий стіл. Такий салатик готується дуже просто, це буде під силу навіть юним кулінарам (але краще все-таки заручитися допомогою батьків). опис приготування: Смак цього салату можна регулювати не тільки за допомогою зменшення кіль...

Курячий Альфредо

Курячий Альфредо

курячий Альфредо — це чудове блюдо з курки в італійському стилі. Воно дуже барвисте, свіже, смачне і звичайно ж гарне. опис приготування: Курячий Альфредо дуже просте блюдо. Ще раз коротко. спочатку близько 40 хвилин варимо грудку. викладаємо її, а бульйон далі використовуємо. У ньому зваримо ...