Рецепт Limonana

Рецепт Limonana
Кількість порцій: 4 Час приготування: 10 хв.
Ми з друзями не особливі любителі пити алкоголь, але якщо вже збираємося це зробити, то підходимо з усією відповідальністю. Не просто розпиваємо пляшечку, а робимо смачні коктейлі, наприклад, як цей.

опис приготування:

Цей напій спочатку безалкогольний, і роблять його в арабських країнах. Але в рецепті ми пішли на експеримент, додавши горілку. В будь-якому випадку, вам необхідно дізнатися, як приготувати лімонану. Перекладається назва дуже просто - "; лимон і м'ята ";. Освіжаючий і п'янкий коктейль сподобається тим, хто любить мохіто.

  • цукор білий— 100 грам
  • лід кубиками— 400 грам
  • Вода холодна— 300 мілілітрів
  • Лимонний сік— 240 мілілітрів
  • м'ята— 100 грам
  • горілка— 120 мілілітрів
Limonana - фото крок 1 1. У сотейнику доведіть до єдиної консистенції воду з цукром. Потім сироп остудіть.

Limonana - фото крок 2 2. Далі в міксері з'єднайте м'яту (пару листочків залиште), сироп, 3/4 склянки води, лід, сік і горілку. Подрібніть все протягом 1-ої хвилини.

Limonana - фото крок 3 3. Розлийте отриману суміш на 4 склянки, підливаючи холодну воду. Додайте часточку лимона для прикраси. Насолоджуйтесь!

Подібні рецепти

Квашеная капуста на зиму

Перловка в пароварці

Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи - більш ніж незвичайне і оригінальне блюдо. впевнена, таких сердечок ви ще не їли! вперше спробувавши, ви навіть не зрозумієте, що це саме курячі сердечка. опис приготування: Курячі сердечка - смачна закуска, яка сподобається всім любителям східної кухні. Готуються...

Курячі шийки в духовці

Курячі шийки в духовці

Курячі шийки в духовці - відмінна закуска до пива. Запечені курячі шийки виходять дуже соковитими, смачними і апетитними. кількість порцій: 3-4 курячих ший— 1,2 кілограма сиру— 200 грам часник— За смаком майонез— За смаком сіль, перець— За смаком 1. У мисці перемішати майонез з пропущеним ...

Курячі грудки в маринаді з помідорами

Курячі грудки в маринаді з помідорами

Рецепт приготування курячих грудок, маринованих в часник, чорному перці, kayenskom перо, koriandre, темрява, кардамон і соку лайма, а потім обсмажених в томатному соусі з цибулею, помідорами, вершками і кінзою. опис приготування: Ця страва індійської кухні має спільне з мексиканською кухнею по...