Рецепт Курячі грудки в маринаді з помідорами
Рецепт приготування курячих грудок, маринованих в часник, чорному перці, kayenskom перо, koriandre, темрява, кардамон і соку лайма, а потім обсмажених в томатному соусі з цибулею, помідорами, вершками і кінзою.
опис приготування:
Ця страва індійської кухні має спільне з мексиканською кухнею по набору приправ. Тушковані в томатному соусі з помідорами курячі грудки добре подавати з рисом басматі.
- шматка курячої грудки— 4 штуки
- часнику— 5 зубчиків
- солі— 1 Чайна ложка
- чорного перцю— 1/2 чайних ложки
- кайенского перцю— 1/2 чайних ложки
- koriandra— 1/4 чайних ложки
- кмину— 1/4 чайних ложки
- кардамону— 1/4 чайних ложки
- вапно— 1 штука
- банку (430 г) томатного соусу— 1 штука
- банку (430 г) нарізаних помідорів— 1 штука
- вершків— 500 грам
- пучок кінзи— 1 штука
2. нарізати цибулю. Обсмажити цибулю у вершковому маслі до м'якості у великій сковороді.
3. Додати мариновані курячі грудки і смажити близько 10 хвилин. Додати томатний соус і нарізані кубиками помідори. смажити 30 хвилин на середньому вогні під кришкою.
4. нарізати кінзу. Додати вершки (або суміш молока навпіл з вершками) і нарізану кінзу, перемішати. Подавати курячі грудки з рисом басматі при бажанні.
Подібні рецепти
Кабачки по-провансальски
Курячі грудки в маринаді можна використовувати в якості начинки для буріто. Ви також можете подавати їх з карамелізований цибулею, гуакамоле, нарізаними помідорами і зеленим салатом. опис приготування: Якщо ви шукайте новий маринад для курки, наш рецепт як раз для вас. лікеру Тріпл Сек— 30 г...
Курячі грудки з моцарелою і помідорами
Хочу поділитися цікавим рецептом дуже смачної курячої грудки, запеченої в духовці. Блюдо прекрасно підійде як для сімейної вечері, так і для будь-якого святкового столу. опис приготування: Приготувати курячі грудки з моцарелою і помідорами дуже просто і досить швидко. Рецепт із серії "; на шви...
Курячі грудки, фаршировані ананасом
Рецепт приготування курячих грудок кількість порцій: 4 курячі грудки— 4 штуки волоських горіхів— 50 грам яйце— 1 штука крохмалю— 2 Ст. ложки консервованих ананасів— 150 грам гілочки петрушки— 3 штуки часнику— 2 зубчики вершкового масла— 2 Ст. ложки білого сухого вина— 100 мілілітрів сіль, пере...
Курячі грудки, фаршировані сиром і пепероні
Сама по собі курка не володіє яскравим смаком, тому її любителів не так вже й багато. З нею добре поєднуються спеції, трави. розповім, як приготувати курячі грудки, фаршировані сиром і пепероні. опис приготування: Такі грудки можна запекти в духовці або обсмажити на сковороді. Можна зробити ве...
Курячі грудки з грибами
Курячі грудки і гриби, приготовані окремо, потім змішують з смачним соусом перед подачею на стіл. кількість порцій: 4 курячі грудки— 4 штуки лимон— 1/2 штуки оливкова олія— 5 Ст. ложок(2 ст. ложки для печериць, 3 — для курки)) вершкове масло— 1 Ст. ложка вершки— 200 мілілітрів печериці— 250 гра...