Рецепт Курячі грудки в маринаді з помідорами

Рецепт Курячі грудки в маринаді з помідорами
Кількість порцій: 4 Час приготування: 40 хв.
Рецепт приготування курячих грудок, маринованих в часник, чорному перці, kayenskom перо, koriandre, темрява, кардамон і соку лайма, а потім обсмажених в томатному соусі з цибулею, помідорами, вершками і кінзою.

опис приготування:

Ця страва індійської кухні має спільне з мексиканською кухнею по набору приправ. Тушковані в томатному соусі з помідорами курячі грудки добре подавати з рисом басматі.

  • шматка курячої грудки— 4 штуки
  • часнику— 5 зубчиків
  • солі— 1 Чайна ложка
  • чорного перцю— 1/2 чайних ложки
  • кайенского перцю— 1/2 чайних ложки
  • koriandra— 1/4 чайних ложки
  • кмину— 1/4 чайних ложки
  • кардамону— 1/4 чайних ложки
  • вапно— 1 штука
  • банку (430 г) томатного соусу— 1 штука
  • банку (430 г) нарізаних помідорів— 1 штука
  • вершків— 500 грам
  • пучок кінзи— 1 штука
Курячі грудки в маринаді з помідорами - фото крок 1 1. Курячі грудки нарізати на невеликі шматочки. Часник пропустити через прес. Віджати сік з лайм. Щоб приготувати маринад, змішати у великій мисці подрібнений часник, чорний перець, каєнський перець, мелений коріандр, кмин, кардамон і сік лайма. Соус вийде дуже пряний, тому якщо ви хочете зробити його менш пікантним, додайте менше кайенского перцю. В отриманій суміші замаринувати курку на ніч.

Курячі грудки в маринаді з помідорами - фото крок 2 2. нарізати цибулю. Обсмажити цибулю у вершковому маслі до м'якості у великій сковороді.

Курячі грудки в маринаді з помідорами - фото крок 3 3. Додати мариновані курячі грудки і смажити близько 10 хвилин. Додати томатний соус і нарізані кубиками помідори. смажити 30 хвилин на середньому вогні під кришкою.

Курячі грудки в маринаді з помідорами - фото крок 4 4. нарізати кінзу. Додати вершки (або суміш молока навпіл з вершками) і нарізану кінзу, перемішати. Подавати курячі грудки з рисом басматі при бажанні.

Подібні рецепти

Курячі грудки в маринаді з текіли і лайма

Кабачки по-провансальски

Курячі грудки в маринаді можна використовувати в якості начинки для буріто. Ви також можете подавати їх з карамелізований цибулею, гуакамоле, нарізаними помідорами і зеленим салатом. опис приготування: Якщо ви шукайте новий маринад для курки, наш рецепт як раз для вас. лікеру Тріпл Сек— 30 г...

Курячі грудки з моцарелою і помідорами

Курячі грудки з моцарелою і помідорами

Хочу поділитися цікавим рецептом дуже смачної курячої грудки, запеченої в духовці. Блюдо прекрасно підійде як для сімейної вечері, так і для будь-якого святкового столу. опис приготування: Приготувати курячі грудки з моцарелою і помідорами дуже просто і досить швидко. Рецепт із серії "; на шви...

Курячі грудки, фаршировані ананасом

Курячі грудки, фаршировані ананасом

Рецепт приготування курячих грудок кількість порцій: 4 курячі грудки— 4  штуки волоських горіхів— 50 грам яйце— 1 штука крохмалю— 2 Ст. ложки консервованих ананасів— 150 грам гілочки петрушки— 3 штуки часнику— 2 зубчики вершкового масла— 2 Ст. ложки білого сухого вина— 100 мілілітрів сіль, пере...

Курячі грудки, фаршировані сиром і пепероні

Курячі грудки, фаршировані сиром і пепероні

Сама по собі курка не володіє яскравим смаком, тому її любителів не так вже й багато. З нею добре поєднуються спеції, трави. розповім, як приготувати курячі грудки, фаршировані сиром і пепероні. опис приготування: Такі грудки можна запекти в духовці або обсмажити на сковороді. Можна зробити ве...

Курячі грудки з грибами

Курячі грудки з грибами

Курячі грудки і гриби, приготовані окремо, потім змішують з смачним соусом перед подачею на стіл. кількість порцій: 4 курячі грудки— 4 штуки лимон— 1/2 штуки оливкова олія— 5 Ст. ложок(2 ст. ложки для печериць, 3 — для курки)) вершкове масло— 1 Ст. ложка вершки— 200 мілілітрів печериці— 250 гра...