Рецепт Лісіцкі горілки

Рецепт Лісіцкі горілки
Кількість порцій: 30 Час приготування: 5 г. 40 хв.
Лисички дуже корисні. Вони не вбирають радіоактивних речовин і ніколи не бувають червивими. З давніх-давен за допомогою настоїв на лисички лікують хвороби печінки і позбавляють організм від паразитів.

опис приготування:

Лисички володіють антибактеріальними властивостями і дозволяють впоратися зі стафілококами і деякими запальними і вірусними захворюваннями. наприклад, крім, грип, вітрянка, герпес. Речовини що містяться в грибі відновлюють функцію підшлункової залози і знижують вплив запалення. Лисички сприяють у знищенні паразитів, які проживають в нашому організмі. Більш того, лисички мають протипухлинну дію. Тому я ділюся корисним рецептом: стежте за кроками!


  • Лісіцкі— 5-7 штук
  • горілка— 150 мілілітрів
1 Лісіцкі чистий, промийте (якщо є така необхідність) і подрібніть. Для нашей настойки понадобятся 2 столовые ложки лисичек.

2 Измельченные лисички залейте водкой, закупорьте и поставьте в холодильник на две недели. Перед применением взбалтывайте.

3 Против паразитов применять стоит по одной чайной ложке перед сном в течение месяца.
Для лечения печени и поджелудочной железы надо употреблять по чайной ложке вечером в течение трех месяцев.
А чтобы очистить печень, принимайте по две чайные ложки вечером в течение двух недель.

Подібні рецепти

Лісіцкі в вершково-українськи

Салат до горілки

В лісистих північних регіонах України дуже популярна страва — Лісіцкі в вершково-українськи. Просте в приготуванні і наборі інгредієнтів, але смачне і поживне. опис приготування: Моя бабуся, дай їй бог здоров'я, живе в Чернігівській області — на самій півночі України. Лисички там ростуть дуже ...

Квашеная капуста на зиму

Квашеная капуста на зиму

Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи - більш ніж незвичайне і оригінальне блюдо. впевнена, таких сердечок ви ще не їли! вперше спробувавши, ви навіть не зрозумієте, що це саме курячі сердечка. опис приготування: Курячі сердечка - смачна закуска, яка сподобається всім любителям східної кухні. Готуються...

Курячі шийки в духовці

Курячі шийки в духовці

Курячі шийки в духовці - відмінна закуска до пива. Запечені курячі шийки виходять дуже соковитими, смачними і апетитними. кількість порцій: 3-4 курячих ший— 1,2 кілограма сиру— 200 грам часник— За смаком майонез— За смаком сіль, перець— За смаком 1. У мисці перемішати майонез з пропущеним ...