Рецепт Курячі стегенця з орзо

Рецепт Курячі стегенця з орзо
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 40 хв.
Орзо на перший погляд дуже схожа з довгозернистим рисом, тому бувають випадки, коли люди плутають їх. Насправді - це різновид пасти. розповім, як приготувати курячі стегенця з орзо.

опис приготування:

Всі інгредієнти готую в одній сковороді. Спершу варто обсмажити до рум'яної скоринки м'ясо, а потім приготувати тут же пасту. В самому кінці з'єднайте всі інгредієнти і протушкувати. Блюдо варто подавати гарячим. Замість курячих стегон використовуйте гомілки, окосту або курячі грудки.

  • курячі стегна— 1,2-1,5 кілограма
  • Оливкова олія— 2 чайних ложки
  • Вершкове масло— 1 Чайна ложка
  • Цибуля— 1 штука
  • часник— 2 зубчики
  • Orzo— 2 склянки
  • Курячий бульйон— 2,5 склянки
  • консервовані томати— 3/4 склянки(можна свіжі)
  • сіль, перець— За смаком
  • зелень— За смаком
Курячі стегенця з орзо - фото крок 1 1. м'ясо вимийте, приправити сіллю. У сковороді розтопіть вершкове масло, влийте оливкова і викладіть курячі стегенця.

Курячі стегенця з орзо - фото крок 2 2. Обсмажте з усіх боків до золотистої скоринки. Перекладіть м'ясо в тарілку, а сковороду поверніть на вогонь.

Курячі стегенця з орзо - фото крок 3 3. Надішліть в сковороду пасту і перемішайте.

Курячі стегенця з орзо - фото крок 4 4. Додайте подрібнені цибулю і часник.

Курячі стегенця з орзо - фото крок 5 5. Викладіть м'ясо поверх пасти шкірою до верху.

Курячі стегенця з орзо - фото крок 6 6. У мисці змішайте подрібнені консервовані томати, бульйон, перець мелений і сіль, залийте вміст сковороди і доведіть суміш до кипіння. Потім накрийте кришкою і тушкуйте до повного вбирання макаронами рідини (10-15 хвилин).

Курячі стегенця з орзо - фото крок 7 7. Готову страву зніміть з вогню і залиште на 5-10 хвилин, перед подачею прикрасьте рубаною зеленню. Смачного!

Подібні рецепти

Курячі стегенця без кістки

Фаршировані солодкі перці з італійської пастою орзо

Стегенця відмінно підходять для запікання, у них приємна волокниста структура, а смак дуже делікатний, вони легко піддаються маринування. Спробуйте рецепт, як приготувати курячі стегенця без кістки. опис приготування: Курячі стегна відмінно підходять для обсмажування, запікання в духовці, на г...

Курячі стегенця на сковороді

Курячі стегенця на сковороді

Коли мені потрібно по-швидкому приготувати вечерю чи обід для себе і рідні, мене виручає рецепт, як приготувати курячі стегенця на сковороді. Готую їх в ароматних травах з вершковим маслом. опис приготування: Цього разу використав готову суміш італійських трав, ви можете використовувати будь-я...

Курячі стегенця з картоплею

Курячі стегенця з картоплею

Якщо вам потрібно швидко приготувати ситний і смачний обід, курячі стегенця прийдуть на виручку. Адже вони готуються дуже швидко, смачні і соковиті, а ароматні приправи надають неповторну гармонію. опис приготування: Поділюся відмінним рецептом, як приготувати смачний обід або вечерю. Дуже про...

Курячі стегенця з сиром

Курячі стегенця з сиром

ніжне м'ясо, запечене з сиром! опис приготування: Для початку необхідно сир розрізати на на пластинки товщиною в 0,5 см. Потім стегенця промити і вкласти в кожне по шматочку сиру під шкірку. Далі викласти їх у форму для запікання. Потім змішати майонез з дрібно нарізаною зеленню, а потім додат...

Курячі стегенця з рисом в духовці

Курячі стегенця з рисом в духовці

Ця страва - два в одному: і гарнір, і курка. Готується все разом, в духовці, що економить час сили, до того ж, немає брудного посуду. Раджу приготувати цю страву - повноцінний обід або вечерю! опис приготування: Таким чином цілком можна готувати будь-які частини курки, а бульйон через брак мож...