Рецепт Лісіцкі в вершково-українськи
В лісистих північних регіонах України дуже популярна страва — Лісіцкі в вершково-українськи. Просте в приготуванні і наборі інгредієнтів, але смачне і поживне.
опис приготування:
Моя бабуся, дай їй бог здоров'я, живе в Чернігівській області — на самій півночі України. Лисички там ростуть дуже активно: частина лисичок місцеві селяни збирають і здають, таким чином заробляючи собі на хліб сущий, частина — їдять самі, адже смачно ж! Там це блюдо називають "; печеня з лисичками ";, ну а ми назвемо його по-російськи — Лісіцкі в вершково-українськи.
Як блюдо не називай — головне, що воно дійсно смачне. Якщо у вас справжні, хороші, Svezhin Лисички — запевняю, блюдо вийде незрівнянним!
- Лісіцкі— 800 грам
- Олія— 60 грам
- Ріпчаста цибуля— 300 грам
- крем— 300 грам
- паприка— 100 грам
- Лимонний сік— 3-4 Ст. ложок
- борошно— 1 Чайна ложка
- сир— 100 грам
- часник— 3 зубчики
- сіль, перець— — За смаком
- петрушка свіжа— — За смаком
У сковороді розтоплюємо масло, обжариваем в нем мелко нарезанный лук. Коли цибуля стане м'яким — додаємо паприку. перемішуємо, dobavlyaem Лисички, накриваємо кришкою і готуємо 35-40 хвилин на середньому вогні. Лисички будут тушиться в собственном соку, поэтому масла больше добавлять не надо.
Потім кришку знімаємо, жидкость выпариваем, добавляем мелко нарезанный чеснок и готовим еще минут 10. Лисички уже хорошо потушились, однако теперь их нужно слегка обжарить — поэтому мы выпариваем жидкость и немного зажариваем их.
Половину сметаны смешиваем с мукой, можно добавить чуть-чуть водички. Заливаем получившейся смесью лисички и готовим еще 5 минут при медленном тушении.
Тушим лисички примерно до такого состояния, когда жидкость выпарится где-то наполовину.
Затем добавляем к лисичкам оставшуюся сметану, сир і петрушку. Ставим сковороду с лисичками в духовку — и запекаем буквально 5 хвилин, поки не розплавиться сир.
подавати гарячим, по традиції — з відвареною картоплею. Смачного!
Подібні рецепти
Морозиво з шоколадною крихтою
Лисички дуже корисні. Вони не вбирають радіоактивних речовин і ніколи не бувають червивими. З давніх-давен за допомогою настоїв на лисички лікують хвороби печінки і позбавляють організм від паразитів. опис приготування: Лисички володіють антибактеріальними властивостями і дозволяють впоратися ...
Квашеная капуста на зиму
Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...
Кус-кус з білою і зеленою спаржею
Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...
Курячі сердечка по-китайськи
Курячі сердечка по-китайськи - більш ніж незвичайне і оригінальне блюдо. впевнена, таких сердечок ви ще не їли! вперше спробувавши, ви навіть не зрозумієте, що це саме курячі сердечка. опис приготування: Курячі сердечка - смачна закуска, яка сподобається всім любителям східної кухні. Готуються...
Курячі шийки в духовці
Курячі шийки в духовці - відмінна закуска до пива. Запечені курячі шийки виходять дуже соковитими, смачними і апетитними. кількість порцій: 3-4 курячих ший— 1,2 кілограма сиру— 200 грам часник— За смаком майонез— За смаком сіль, перець— За смаком 1. У мисці перемішати майонез з пропущеним ...