Рецепт Лящ з овочами
Мій улюблений спосіб приготування ляща — це лящ з овочами. Приготований таким чином лящ втрачає неприємний річковий присмак, стає м'яким і соковитим.
опис приготування:
Приготувати дане блюдо можна як з річкового, так і з морського ляща — я пробував і так, і так, обидва рази вийшло дуже навіть нічого. єдиний нюанс — річковий лящ з овочами повинен запікатися хвилин на 5 довше, ніж морський. А в іншому готуються вони однаково.
сподіваюся, мій рецепт вам сподобається. Якщо будуть запитання — із задоволенням відповім
хай щастить!
- Филе крупного леща— 4 штуки
- лимон— 1 штука
- часник— 2 зубчики
- каперсами— 2 Ст. ложки
- Анчоуси в маслі— 50 грам
- Вино біле сухе— 200 мілілітрів
- Помідори черрі— 300 грам
- пучок петрушки— 1 штука
- Оливкова олія— 50 мілілітрів
- сіль— 1/2 чайних ложки
- Перець чорний мелений— 1/2 чайних ложки
Филе промываем, кладем в глубокую емкость, выжимаем туда сок одного лимона и оставляем мариноваться минут на 20.
Помідори черрі моем и аккуратно разрезаем пополам.
Из оливок достаем косточки.
В глубокой сковороде разогреваем оливковое масло, кладем туда измельченный чеснок и анчоусы.
Томим на среднем огне минут 5-7.
Додаємо в сковороду 100 мл сухого вино, випаровуємо.
Коли вино випарується практично повністю — добавляем в сковороду помидоры.
tusim 5-7 хвилин, слегка придавливая помидоры лопаткой.
Теперь добавляем оливки и тушим еще 10 хвилин.
Беремо форму для запікання, выкладываем в нее нашу рыбу. Сверху посыпаем петрушкой, вливаем оставшееся вино и перекладываем овощной соус.
солимо, перчим и выпекаем 15-20 хвилин при 200 градусах до готовності. Смачного!
Подібні рецепти
Балик з риби лящ
Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...
Кус-кус з білою і зеленою спаржею
Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...
Курячі сердечка по-китайськи
Курячі сердечка по-китайськи - більш ніж незвичайне і оригінальне блюдо. впевнена, таких сердечок ви ще не їли! вперше спробувавши, ви навіть не зрозумієте, що це саме курячі сердечка. опис приготування: Курячі сердечка - смачна закуска, яка сподобається всім любителям східної кухні. Готуються...
Курячі шийки в духовці
Курячі шийки в духовці - відмінна закуска до пива. Запечені курячі шийки виходять дуже соковитими, смачними і апетитними. кількість порцій: 3-4 курячих ший— 1,2 кілограма сиру— 200 грам часник— За смаком майонез— За смаком сіль, перець— За смаком 1. У мисці перемішати майонез з пропущеним ...
Курячі грудки в маринаді з помідорами
Рецепт приготування курячих грудок, маринованих в часник, чорному перці, kayenskom перо, koriandre, темрява, кардамон і соку лайма, а потім обсмажених в томатному соусі з цибулею, помідорами, вершками і кінзою. опис приготування: Ця страва індійської кухні має спільне з мексиканською кухнею по...