Рецепт Лящ з овочами

Рецепт Лящ з овочами
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Мій улюблений спосіб приготування ляща — це лящ з овочами. Приготований таким чином лящ втрачає неприємний річковий присмак, стає м'яким і соковитим.

опис приготування:

Приготувати дане блюдо можна як з річкового, так і з морського ляща — я пробував і так, і так, обидва рази вийшло дуже навіть нічого. єдиний нюанс — річковий лящ з овочами повинен запікатися хвилин на 5 довше, ніж морський. А в іншому готуються вони однаково.

сподіваюся, мій рецепт вам сподобається. Якщо будуть запитання — із задоволенням відповім

хай щастить!


  • Филе крупного леща— 4 штуки
  • лимон— 1 штука
  • часник— 2 зубчики
  • каперсами— 2 Ст. ложки
  • Анчоуси в маслі— 50 грам
  • Вино біле сухе— 200 мілілітрів
  • Помідори черрі— 300 грам
  • пучок петрушки— 1 штука
  • Оливкова олія— 50 мілілітрів
  • сіль— 1/2 чайних ложки
  • Перець чорний мелений— 1/2 чайних ложки
Лящ з овочами - фото крок 1 Це наші інгредієнти — сверяемся, ничего не забыли?:)

Лящ з овочами - фото крок 2 Филе промываем, кладем в глубокую емкость, выжимаем туда сок одного лимона и оставляем мариноваться минут на 20.

Лящ з овочами - фото крок 3 Помідори черрі моем и аккуратно разрезаем пополам.

Лящ з овочами - фото крок 4 Из оливок достаем косточки.

Лящ з овочами - фото крок 5 В глубокой сковороде разогреваем оливковое масло, кладем туда измельченный чеснок и анчоусы.

Лящ з овочами - фото крок 6 Томим на среднем огне минут 5-7.

Лящ з овочами - фото крок 7 Додаємо в сковороду 100 мл сухого вино, випаровуємо.

Лящ з овочами - фото крок 8 Коли вино випарується практично повністю — добавляем в сковороду помидоры.

Лящ з овочами - фото крок 9 tusim 5-7 хвилин, слегка придавливая помидоры лопаткой.

Лящ з овочами - фото крок 10 Теперь добавляем оливки и тушим еще 10 хвилин.

Лящ з овочами - фото крок 11 Беремо форму для запікання, выкладываем в нее нашу рыбу. Сверху посыпаем петрушкой, вливаем оставшееся вино и перекладываем овощной соус.

Лящ з овочами - фото крок 12 солимо, перчим и выпекаем 15-20 хвилин при 200 градусах до готовності. Смачного!

Подібні рецепти

Квашеная капуста на зиму

Балик з риби лящ

Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи - більш ніж незвичайне і оригінальне блюдо. впевнена, таких сердечок ви ще не їли! вперше спробувавши, ви навіть не зрозумієте, що це саме курячі сердечка. опис приготування: Курячі сердечка - смачна закуска, яка сподобається всім любителям східної кухні. Готуються...

Курячі шийки в духовці

Курячі шийки в духовці

Курячі шийки в духовці - відмінна закуска до пива. Запечені курячі шийки виходять дуже соковитими, смачними і апетитними. кількість порцій: 3-4 курячих ший— 1,2 кілограма сиру— 200 грам часник— За смаком майонез— За смаком сіль, перець— За смаком 1. У мисці перемішати майонез з пропущеним ...

Курячі грудки в маринаді з помідорами

Курячі грудки в маринаді з помідорами

Рецепт приготування курячих грудок, маринованих в часник, чорному перці, kayenskom перо, koriandre, темрява, кардамон і соку лайма, а потім обсмажених в томатному соусі з цибулею, помідорами, вершками і кінзою. опис приготування: Ця страва індійської кухні має спільне з мексиканською кухнею по...