Рецепт Курячі гомілки на грилі
Курячі ніжки на грилі - це просто смакота! Особливо на свіжому повітрі, під охолоджене пиво. Готувати цю страву просто, а якщо це ще й курка, то маринувати її довго не доведеться.
опис приготування:
Щоб ніжки вийшли ніжними і м'ясо прямо "; падало" з кістками, Щоб наждачний папір, а не на схилах, потрібно не перегріти гриль і смажити хвилин 30-35. Я натираю сумішшю з спецій, але можна просто посолити-поперчити, а в останні 5 хвилин смаження змащувати улюбленим соусом!
- курячі гомілки— 8 штук
- часник— 3-4 зубчиків
- Яблучний оцет— 1/4 склянки
- сік лайма— 2-3 Ст. ложок
- сіль— За смаком
2. Промийте м'ясо під проточною водою.
3. Налийте соус в пакет і помістіть туди м'ясо. Добре струсіть пакет, щоб розподілити маринад рівномірно.
4. Обсмажте гомілки на грилі до золотистої скоринки і готовності м'яса.
Подібні рецепти
Смачний суп-пюре
Блюдо дуже універсальне — гарнір і курка готуються разом. Всі запікається в духовці, значить буде витрачено мінімум зусиль і брудного посуду. Рецепт стане в нагоді початківцям і зайнятим господаркам. опис приготування: Для приготування цієї страви можна використовувати будь-які частини курки і...
Курячі гомілки з цибулею на сковороді
Смажені курячі ніжки — одне з найсмачніших страв, використовуваних для закуски. А якщо під час приготування додати цибулю, то аромат варто просто чудовий! опис приготування: Дуже смачні і ароматні курячі ніжки! Якщо Ви любите більш гострі страви, додайте трохи перцю чилі. А подати їх можна з б...
Курячі гомілки з тушкованою капустою
Курячі гомілки з тушкованою капустою — це смачне і ситне блюдо, яке стане відмінним варіантом обіду для всієї родини. Беріть на замітку! опис приготування: Курячі гомілки з тушкованою капустою — ця страва, яке поєднує в собі одночасно гарнір і м'ясо. Рецепт приготування досить простий, тому до...
Курячі гомілки в глазурі з джему
Курячі гомілки в глазурі з джему — ще один дуже оригінальний спосіб приготування тривіальні курячих гомілок. Здивуйте своїх гостей незвичайним способом приготовленої куркою і зарекомендуєте гурманом! опис приготування: курка — дуже просте в приготуванні м'ясо, і тому з ним можна експериментува...
Курячі гомілки в горіховій скоринці
Ніжне запечене куряче м'ясо в хрусткою, ароматної горіховою скоринці - таке блюдо гідно стати коронним на будь-якому торжестві! Готується воно дуже легко, а подати можна з будь-яким гарніром або овочами. опис приготування: Легке у виконанні, але незвичайне і дуже смачна страва. Горіхова скорин...