Рецепт Курячі гомілки в горіховій скоринці
Ніжне запечене куряче м'ясо в хрусткою, ароматної горіховою скоринці - таке блюдо гідно стати коронним на будь-якому торжестві! Готується воно дуже легко, а подати можна з будь-яким гарніром або овочами.
опис приготування:
Легке у виконанні, але незвичайне і дуже смачна страва. Горіхова скоринка просочується ароматами спецій і соком курячого м'яса, м'ясо всередині скоринки соковите і дуже смачне, та й виглядає блюдо незвично. Саме місце йому в центрі столу Спеції можете вибирати на свій смак і бажанням, запікати в такий паніровці можна не тільки гомілки, але і інші частини курки. пробуйте!
- курячі гомілки— 4 штуки
- горіхи— 100-120 грам(будь-які)
- яйця— 1 штука
- Борошно пшеничне— 2 Ст. ложки
- сіль— 2 щіпки
- Перець чорний мелений— 1 щіпка
- обкладинка— 1 щіпка
- коріандр мелений— 1 щіпка
- зіра— 1 щіпка(мелена)
- паприка— 1-2 Щепоток(мелена)
- перець кайенский— 1 щіпка(мелений)
- Рослинна олія— 1 Ст. ложка
2. Перемелюємо горішки в крихту, але не дуже дрібно, додамо спеції: корицю, koriandr, IRU, паприка, каєнський перець. перемішаємо.
3. Курячі гомілки ретельно очистимо, помиємо і обсушимо.
4. В одній мисочці збиваємо яйце, а в інший змішаємо борошно з сіллю і чорним перцем.
5. Обвалюють кожну гомілку в борошні.
6. Потім купаємо у збитому яйці.
7. І робимо горіхову паніровці.
8. Викладаємо у форму, змащену маслом, і відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку.
9. запікаємо хвилин 30-35 до рум'янцю горіховою панірування. У процесі запікання можна обережно, щоб не пошкодити корочку, перевертати гомілки.
10. Хрустка скоринка і соковите м'ясо всередині ... смачного!
Подібні рецепти
Салат «циганський»
Блюдо дуже універсальне — гарнір і курка готуються разом. Всі запікається в духовці, значить буде витрачено мінімум зусиль і брудного посуду. Рецепт стане в нагоді початківцям і зайнятим господаркам. опис приготування: Для приготування цієї страви можна використовувати будь-які частини курки і...
Курячі гомілки з цибулею на сковороді
Смажені курячі ніжки — одне з найсмачніших страв, використовуваних для закуски. А якщо під час приготування додати цибулю, то аромат варто просто чудовий! опис приготування: Дуже смачні і ароматні курячі ніжки! Якщо Ви любите більш гострі страви, додайте трохи перцю чилі. А подати їх можна з б...
Курячі гомілки з тушкованою капустою
Курячі гомілки з тушкованою капустою — це смачне і ситне блюдо, яке стане відмінним варіантом обіду для всієї родини. Беріть на замітку! опис приготування: Курячі гомілки з тушкованою капустою — ця страва, яке поєднує в собі одночасно гарнір і м'ясо. Рецепт приготування досить простий, тому до...
Курячі гомілки в глазурі з джему
Курячі гомілки в глазурі з джему — ще один дуже оригінальний спосіб приготування тривіальні курячих гомілок. Здивуйте своїх гостей незвичайним способом приготовленої куркою і зарекомендуєте гурманом! опис приготування: курка — дуже просте в приготуванні м'ясо, і тому з ним можна експериментува...
Курячі гомілки в сметанному маринаді
приголомшливе блюдо, яке стане актуальним для будь-якого святкового столу або просто до вечері. Благодаря соусу, спецій, часнику і лимонному соку, гомілки виходять м'якими і ароматними. опис приготування: Готуються курячі гомілки в сметанному маринаді в домашніх умовах не більше години. У мари...