Рецепт Курячі гомілки в глазурі з джему

Рецепт Курячі гомілки в глазурі з джему
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 5 хв.
Курячі гомілки в глазурі з джему — ще один дуже оригінальний спосіб приготування тривіальні курячих гомілок. Здивуйте своїх гостей незвичайним способом приготовленої куркою і зарекомендуєте гурманом!

опис приготування:

курка — дуже просте в приготуванні м'ясо, і тому з ним можна експериментувати скільки завгодно — все одно вийде смачно. Курячі гомілки в глазурі з джему — чергове смачна страва з курки, на приготування якого йде зовсім небагато часу, однак яке виходить дуже цікавим і смачним. Я пробував подавати приготовані таким способом курячі гомілки в глазурі з джему і з рисом в якості гарячого блюда, і в якості холодної закуски на святковому столі — гостро-солодкі курячі гомілки в обох випадках мали успіх.

  • курячі гомілки— 8 штук
  • абрикосовий джем— 1/2 склянки(можна замінити іншим джемом)
  • оцет бальзамічний— 1/4 склянки
  • імбир— 1 Чайна ложка
  • перець— 1 щіпка
  • сіль— — За смаком
Курячі гомілки в глазурі з джему - фото крок 1 Дрібно натираємо свіжий імбир — повинна вийти приблизно 1 ç.l. імбиру.

Курячі гомілки в глазурі з джему - фото крок 2 Додаємо до імбиру джем.

Курячі гомілки в глазурі з джему - фото крок 3 додаємо сіль, перець і бальзамічний оцет. перемішуємо, після чого приблизно четверту частину маринаду необхідно відлити — їй будемо освіжати глазур в кінці приготування.

Курячі гомілки в глазурі з джему - фото крок 4 Викладаємо в миску з перемішаним до однорідності маринадом наші курячі гомілки.

Курячі гомілки в глазурі з джему - фото крок 5 добре перемішуємо — ніжки повинні рівномірно змішатися з маринадом.

Курячі гомілки в глазурі з джему - фото крок 6 розігріваємо духовку, курячі гомілки викладаємо на решітку. Ставимо грати в духовку і запікаємо при температурі в 160 градусах.

Курячі гомілки в глазурі з джему - фото крок 7 готуємо приблизно 25-30 хвилин при тій же температурі, час від часу перевертаємо.

Курячі гомілки в глазурі з джему - фото крок 8 хв 5-10 до закінчення приготування за допомогою пензлика змащуємо гомілки маринадом.

Курячі гомілки в глазурі з джему - фото крок 9 Готово! Подавати з гарніром, салатом або як холодну закуску.

Подібні рецепти

Курячі гомілки в глазурі

Зефір з яблучного джему

В наступаючий рік Собаки на столі обов'язково має бути м'ясо з кісточкою. Курячі гомілки прекрасно підходять під цю вимогу. Пропоную зробити їх глазурованими за допомогою джему і хрону. опис приготування: Курочка по цьому рецепту виходить дуже пряна: з легкою ноткою лимона, пікантною гостротою...

Курячі крильця в глазурі

Курячі крильця в глазурі

Смачні та ніжні курячі крильця в глазурі посипаються кунжутом. блюдо східне, тому до нього ідеально підійде рис. опис приготування: перед тим, як почати готувати курячі крильця в глазурі, спочатку поставте духовку розігріватися на 200 градусів. Зазвичай при такій температурі ми запікаємо курку...

Курячі ніжки в глазурі

Курячі ніжки в глазурі

Чудові курячі ніжки з липкою глазур'ю, які можуть бути приготовлені на грилі, барбекю або в духовці. кількість порцій: Курині ніжки— 8 штук(без ляшек) Соєвий соус— 2 Ст. ложки мед— 1 Ст. ложка Оливкова олія— 1 Ст. ложка помідорова паста— 1 Чайна ложка Дижонская гірчиця— 1 Ст. ложка ...

Курячі гомілки, мариновані в воді

Курячі гомілки, мариновані в воді

курячі гомілки, мариновані в воді — ще один дуже оригінальний спосіб смачно приготувати курячі гомілки. А якщо ще й з гарним овочевим гарніром подати — взагалі казкове блюдо виходить! опис приготування: Якось в одному кулінарному журналі, в статті про якусь східну кухню, натрапив на дуже цікав...

Курячі гомілки по-мексиканськи з гострою сальсою і тортілья

Курячі гомілки по-мексиканськи з гострою сальсою і тортілья

Курка - завжди безпрограшний варіант обіду. Пропоную приготувати пряні гомілки в хрусткій паніровці з мотивів мексиканської кухні. Такий обід особливо припаде до смаку любителя гострої їжі. опис приготування: Пропоную приготувати запечені в духовці без грама масла курячі гомілки і сальсу зі с...