Рецепт Курячі гомілки в глазурі з джему
Курячі гомілки в глазурі з джему — ще один дуже оригінальний спосіб приготування тривіальні курячих гомілок. Здивуйте своїх гостей незвичайним способом приготовленої куркою і зарекомендуєте гурманом!
опис приготування:
курка — дуже просте в приготуванні м'ясо, і тому з ним можна експериментувати скільки завгодно — все одно вийде смачно. Курячі гомілки в глазурі з джему — чергове смачна страва з курки, на приготування якого йде зовсім небагато часу, однак яке виходить дуже цікавим і смачним. Я пробував подавати приготовані таким способом курячі гомілки в глазурі з джему і з рисом в якості гарячого блюда, і в якості холодної закуски на святковому столі — гостро-солодкі курячі гомілки в обох випадках мали успіх.
- курячі гомілки— 8 штук
- абрикосовий джем— 1/2 склянки(можна замінити іншим джемом)
- оцет бальзамічний— 1/4 склянки
- імбир— 1 Чайна ложка
- перець— 1 щіпка
- сіль— — За смаком
Додаємо до імбиру джем.
додаємо сіль, перець і бальзамічний оцет. перемішуємо, після чого приблизно четверту частину маринаду необхідно відлити — їй будемо освіжати глазур в кінці приготування.
Викладаємо в миску з перемішаним до однорідності маринадом наші курячі гомілки.
добре перемішуємо — ніжки повинні рівномірно змішатися з маринадом.
розігріваємо духовку, курячі гомілки викладаємо на решітку. Ставимо грати в духовку і запікаємо при температурі в 160 градусах.
готуємо приблизно 25-30 хвилин при тій же температурі, час від часу перевертаємо.
хв 5-10 до закінчення приготування за допомогою пензлика змащуємо гомілки маринадом.
Готово! Подавати з гарніром, салатом або як холодну закуску.
Подібні рецепти
Зефір з яблучного джему
В наступаючий рік Собаки на столі обов'язково має бути м'ясо з кісточкою. Курячі гомілки прекрасно підходять під цю вимогу. Пропоную зробити їх глазурованими за допомогою джему і хрону. опис приготування: Курочка по цьому рецепту виходить дуже пряна: з легкою ноткою лимона, пікантною гостротою...
Курячі крильця в глазурі
Смачні та ніжні курячі крильця в глазурі посипаються кунжутом. блюдо східне, тому до нього ідеально підійде рис. опис приготування: перед тим, як почати готувати курячі крильця в глазурі, спочатку поставте духовку розігріватися на 200 градусів. Зазвичай при такій температурі ми запікаємо курку...
Курячі ніжки в глазурі
Чудові курячі ніжки з липкою глазур'ю, які можуть бути приготовлені на грилі, барбекю або в духовці. кількість порцій: Курині ніжки— 8 штук(без ляшек) Соєвий соус— 2 Ст. ложки мед— 1 Ст. ложка Оливкова олія— 1 Ст. ложка помідорова паста— 1 Чайна ложка Дижонская гірчиця— 1 Ст. ложка ...
Курячі гомілки, мариновані в воді
курячі гомілки, мариновані в воді — ще один дуже оригінальний спосіб смачно приготувати курячі гомілки. А якщо ще й з гарним овочевим гарніром подати — взагалі казкове блюдо виходить! опис приготування: Якось в одному кулінарному журналі, в статті про якусь східну кухню, натрапив на дуже цікав...
Курячі гомілки по-мексиканськи з гострою сальсою і тортілья
Курка - завжди безпрограшний варіант обіду. Пропоную приготувати пряні гомілки в хрусткій паніровці з мотивів мексиканської кухні. Такий обід особливо припаде до смаку любителя гострої їжі. опис приготування: Пропоную приготувати запечені в духовці без грама масла курячі гомілки і сальсу зі с...