Рецепт Курячі гомілки з тушкованою капустою
Курячі гомілки з тушкованою капустою — це смачне і ситне блюдо, яке стане відмінним варіантом обіду для всієї родини. Беріть на замітку!
опис приготування:
Курячі гомілки з тушкованою капустою — ця страва, яке поєднує в собі одночасно гарнір і м'ясо. Рецепт приготування досить простий, тому добре підійде і для початківців господарок. Для приготування такої страви знадобиться всього одна глибока сковорода, але в цьому є і своя перевага — капуста просочується ароматом смаженої курки і цибулі, а м'ясо стає особливо м'яким, ніжним і соковитим, просто тане в роті.
- курячі гомілки— 4 штуки
- капуста— 400 грам
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- морква— 1 штука
- крем— 3 Ст. ложки
- Томатний сік— 4 Ст. ложки
- Рослинна олія— 3 Ст. ложки
- сіль— 0.5 чайних ложки
- спеції— 1 Чайна ложка
Цибулю і моркву очистіть, помийте під проточною водою і обсушити паперовим рушником. Моркву натріть на середній терці, цибулю дрібно наріжте.
На добре розігріту сковороду вилийте рослинна олія, додайте овочі і смажте 5-6 хвилин, постійно помішуючи.
До цибулі з морквою додайте половину дрібно нарізаної капусти, добре перемішайте і тушкуйте 15 хвилин під закритою кришкою.
Зверху викладіть курячі гомілки і додайте спеції за смаком.
Викладіть половину нарізаної капусти і залийте соусом зі сметани і томатного соку. Гасіть все під закритою кришкою 40 хвилин на повільному вогні.
Курячі гомілки з тушкованою капустою готові. Викладіть страву на тарілку і подавайте до столу. Смачного!
Подібні рецепти
Пиріг з тушкованою капустою
Блюдо дуже універсальне — гарнір і курка готуються разом. Всі запікається в духовці, значить буде витрачено мінімум зусиль і брудного посуду. Рецепт стане в нагоді початківцям і зайнятим господаркам. опис приготування: Для приготування цієї страви можна використовувати будь-які частини курки і...
Курячі гомілки з цибулею на сковороді
Смажені курячі ніжки — одне з найсмачніших страв, використовуваних для закуски. А якщо під час приготування додати цибулю, то аромат варто просто чудовий! опис приготування: Дуже смачні і ароматні курячі ніжки! Якщо Ви любите більш гострі страви, додайте трохи перцю чилі. А подати їх можна з б...
Курячі гомілки в глазурі з джему
Курячі гомілки в глазурі з джему — ще один дуже оригінальний спосіб приготування тривіальні курячих гомілок. Здивуйте своїх гостей незвичайним способом приготовленої куркою і зарекомендуєте гурманом! опис приготування: курка — дуже просте в приготуванні м'ясо, і тому з ним можна експериментува...
Курячі гомілки в горіховій скоринці
Ніжне запечене куряче м'ясо в хрусткою, ароматної горіховою скоринці - таке блюдо гідно стати коронним на будь-якому торжестві! Готується воно дуже легко, а подати можна з будь-яким гарніром або овочами. опис приготування: Легке у виконанні, але незвичайне і дуже смачна страва. Горіхова скорин...
Курячі гомілки в сметанному маринаді
приголомшливе блюдо, яке стане актуальним для будь-якого святкового столу або просто до вечері. Благодаря соусу, спецій, часнику і лимонному соку, гомілки виходять м'якими і ароматними. опис приготування: Готуються курячі гомілки в сметанному маринаді в домашніх умовах не більше години. У мари...