Рецепт Курячі гомілки з тушкованою капустою

Рецепт Курячі гомілки з тушкованою капустою
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Курячі гомілки з тушкованою капустою — це смачне і ситне блюдо, яке стане відмінним варіантом обіду для всієї родини. Беріть на замітку!

опис приготування:

Курячі гомілки з тушкованою капустою — ця страва, яке поєднує в собі одночасно гарнір і м'ясо. Рецепт приготування досить простий, тому добре підійде і для початківців господарок. Для приготування такої страви знадобиться всього одна глибока сковорода, але в цьому є і своя перевага — капуста просочується ароматом смаженої курки і цибулі, а м'ясо стає особливо м'яким, ніжним і соковитим, просто тане в роті.

  • курячі гомілки— 4 штуки
  • капуста— 400 грам
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • морква— 1 штука
  • крем— 3 Ст. ложки
  • Томатний сік— 4 Ст. ложки
  • Рослинна олія— 3 Ст. ложки
  • сіль— 0.5 чайних ложки
  • спеції— 1 Чайна ложка
Курячі гомілки з тушкованою капустою - фото крок 1 Підготуйте всі необхідні інгредієнти для приготування курячих гомілок з тушкованою капустою.

Курячі гомілки з тушкованою капустою - фото крок 2 Цибулю і моркву очистіть, помийте під проточною водою і обсушити паперовим рушником. Моркву натріть на середній терці, цибулю дрібно наріжте.

Курячі гомілки з тушкованою капустою - фото крок 3 На добре розігріту сковороду вилийте рослинна олія, додайте овочі і смажте 5-6 хвилин, постійно помішуючи.

Курячі гомілки з тушкованою капустою - фото крок 4 До цибулі з морквою додайте половину дрібно нарізаної капусти, добре перемішайте і тушкуйте 15 хвилин під закритою кришкою.

Курячі гомілки з тушкованою капустою - фото крок 5 Зверху викладіть курячі гомілки і додайте спеції за смаком.

Курячі гомілки з тушкованою капустою - фото крок 6 Викладіть половину нарізаної капусти і залийте соусом зі сметани і томатного соку. Гасіть все під закритою кришкою 40 хвилин на повільному вогні.

Курячі гомілки з тушкованою капустою - фото крок 7 Курячі гомілки з тушкованою капустою готові. Викладіть страву на тарілку і подавайте до столу. Смачного!

Подібні рецепти

Курячі гомілки з грибами і картоплею в духовці

Пиріг з тушкованою капустою

Блюдо дуже універсальне — гарнір і курка готуються разом. Всі запікається в духовці, значить буде витрачено мінімум зусиль і брудного посуду. Рецепт стане в нагоді початківцям і зайнятим господаркам. опис приготування: Для приготування цієї страви можна використовувати будь-які частини курки і...

Курячі гомілки з цибулею на сковороді

Курячі гомілки з цибулею на сковороді

Смажені курячі ніжки — одне з найсмачніших страв, використовуваних для закуски. А якщо під час приготування додати цибулю, то аромат варто просто чудовий! опис приготування: Дуже смачні і ароматні курячі ніжки! Якщо Ви любите більш гострі страви, додайте трохи перцю чилі. А подати їх можна з б...

Курячі гомілки в глазурі з джему

Курячі гомілки в глазурі з джему

Курячі гомілки в глазурі з джему — ще один дуже оригінальний спосіб приготування тривіальні курячих гомілок. Здивуйте своїх гостей незвичайним способом приготовленої куркою і зарекомендуєте гурманом! опис приготування: курка — дуже просте в приготуванні м'ясо, і тому з ним можна експериментува...

Курячі гомілки в горіховій скоринці

Курячі гомілки в горіховій скоринці

Ніжне запечене куряче м'ясо в хрусткою, ароматної горіховою скоринці - таке блюдо гідно стати коронним на будь-якому торжестві! Готується воно дуже легко, а подати можна з будь-яким гарніром або овочами. опис приготування: Легке у виконанні, але незвичайне і дуже смачна страва. Горіхова скорин...

Курячі гомілки в сметанному маринаді

Курячі гомілки в сметанному маринаді

приголомшливе блюдо, яке стане актуальним для будь-якого святкового столу або просто до вечері. Благодаря соусу, спецій, часнику і лимонному соку, гомілки виходять м'якими і ароматними. опис приготування: Готуються курячі гомілки в сметанному маринаді в домашніх умовах не більше години. У мари...