Рецепт Курячі серця на сковороді

Курячі сердечка або шлунки - це не менш смачна, чим інші, частина курячої тушки. На жаль, не всі люблять нутрощі. розповім, як приготувати курячі серця на сковороді з грибами.
опис приготування:
Перед початком приготування сердечка потрібно гарненько помити і видалити згустки крові, жирову плівку, тоді вони будуть м'які. Сердечка найкраще розрізати шматочками, а обсмажені з цибулею і грибами можна подавати теплими з гарніром з картоплі, рису або макаронів. На приготування страви ви не витратите більше години.
- курячі сердечка— 600 грам
- Соняшникова олія— За смаком
- борошно— 40 грам
- Цибуля— 1-2 штук
- гриби— 300 грам
- часник— 1 зубчик
- бульйон— 1,5 склянки
- Сіль і перець— За смаком
- орегано— За смаком
2 Очистіть цибулю і наріжте його півкільцями. Вимийте гриби і наріжте їх пластинками.
3 Сковороду розігрійте з соняшниковою олією, всипте борошно і перемішайте все лопаткою, обсмажуйте 5 хвилин, а потім приберіть сковороду з вогню.
4 В окрему сковороду налийте олію і розігрійте, викладіть цибулю і обсмажуйте його 3-5 хвилин, потім додайте гриби і готуйте ще кілька хвилин.
5 Викладіть курячі сердечка, сіль і poperčite їх, додайте орегано, через 5 хвилин влийте курячий бульйон і доведіть суміш до кипіння, додайте раніше обсмажену муку, після цього зменшіть вогонь і тушкуйте 10 хвилин.
6 Подавайте сердечка гарячими з гарніром з відвареного рису.
Подібні рецепти

Чо-коги погим
Навіть якщо не любите курячі тельбухи, рекомендую зробити один з варіантів, як приготувати курячі серця в сметані. Їх потрібно гарненько вимити від згустків крові всередині перед початком приготування. опис приготування: завдяки кислоті, які знаходиться в сметані, сердечка добре приготуються, ...

Курячі стегенця на сковороді
Коли мені потрібно по-швидкому приготувати вечерю чи обід для себе і рідні, мене виручає рецепт, як приготувати курячі стегенця на сковороді. Готую їх в ароматних травах з вершковим маслом. опис приготування: Цього разу використав готову суміш італійських трав, ви можете використовувати будь-я...

Курячі гомілки з цибулею на сковороді
Смажені курячі ніжки — одне з найсмачніших страв, використовуваних для закуски. А якщо під час приготування додати цибулю, то аромат варто просто чудовий! опис приготування: Дуже смачні і ароматні курячі ніжки! Якщо Ви любите більш гострі страви, додайте трохи перцю чилі. А подати їх можна з б...

Курячі котлети на сковороді
Я завжди керуюся таким правилом: коли не знаєш, що приготувати, купи курку - і проблема вирішиться сама собою. Це завжди мене рятує, оскільки рецептів з цим птахом маса. опис приготування: Особливо люблю гаряче з фаршу. У цьому рецепті я описала, як приготувати курячі котлети на сковороді. Це ...

Курячі крильця на сковороді
Відмінний спосіб приготування обіду на швидку руку — курячі крильця на сковороді. Необхідно мінімум інгредієнтів і трохи вашого часу. Для панірування використовуємо борошно. Приємного часу на кухні. опис приготування: Курячі крильця необхідно потримати в холоді після панірування для того, щоб ...