Рецепт Курячі котлети на сковороді
Я завжди керуюся таким правилом: коли не знаєш, що приготувати, купи курку - і проблема вирішиться сама собою. Це завжди мене рятує, оскільки рецептів з цим птахом маса.
опис приготування:
Особливо люблю гаряче з фаршу. У цьому рецепті я описала, як приготувати курячі котлети на сковороді. Це просте блюдо, яке можна досить швидко і легко зробити. До нього підійде практично будь-який гарнір, що дає ще один плюс на користь даних котлет. З ними ситний обід або вечерю вашій родині буде забезпечений!
- курячий фарш— 500 грам
- Рослинна олія— 50 грам
- яйце— 1 штука
- Ріпчаста цибуля— 1 штука
- скибочку батона— 2 штуки
- молоко— 3 Ст. ложки
- сіль— За смаком
- Чорний мелений перець— За смаком
Перемішайте фарш до отримання єдиної консистенції і сформуйте котлети. Робіть це злегка вологими руками.
Розігрійте на сковороді олію. Викладіть котлети і обсмажуйте їх з двох сторін до золотистого кольору.
Як тільки котлети підсмажаться, влийте на сковороду трохи води, зменшіть вогонь і тушкуйте їх.
Готуйте страву протягом 15 хвилин, а потім подавайте з улюбленим гарніром. Смачного!
Подібні рецепти
Компот із суниці на зиму
Коли мені потрібно по-швидкому приготувати вечерю чи обід для себе і рідні, мене виручає рецепт, як приготувати курячі стегенця на сковороді. Готую їх в ароматних травах з вершковим маслом. опис приготування: Цього разу використав готову суміш італійських трав, ви можете використовувати будь-я...
Курячі гомілки з цибулею на сковороді
Смажені курячі ніжки — одне з найсмачніших страв, використовуваних для закуски. А якщо під час приготування додати цибулю, то аромат варто просто чудовий! опис приготування: Дуже смачні і ароматні курячі ніжки! Якщо Ви любите більш гострі страви, додайте трохи перцю чилі. А подати їх можна з б...
Курячі крильця на сковороді
Відмінний спосіб приготування обіду на швидку руку — курячі крильця на сковороді. Необхідно мінімум інгредієнтів і трохи вашого часу. Для панірування використовуємо борошно. Приємного часу на кухні. опис приготування: Курячі крильця необхідно потримати в холоді після панірування для того, щоб ...
Курячі ніжки на сковороді
недороге, нескладне і смачненьке гаряче блюдо хочу запропонувати вам на обід або вечерю. Хрустка скоринка і ароматні спеції — це дійсно вражаюче! Якщо подобається ідея, забирайте в закладки опис приготування: Хочете навчу вас, як приготувати курячі ніжки на сковороді, від яких неможливо відірв...
Курячі серця на сковороді
Курячі сердечка або шлунки - це не менш смачна, чим інші, частина курячої тушки. На жаль, не всі люблять нутрощі. розповім, як приготувати курячі серця на сковороді з грибами. опис приготування: Перед початком приготування сердечка потрібно гарненько помити і видалити згустки крові, жирову плі...