Рецепт Курячі шиї

Рецепт Курячі шиї
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 20 хв.
Багато з нас купують курячі шиї і інші тельбухи для домашніх тварин. ви здивуєтеся, дізнавшись, що їх можна зробити дуже смачно. розповім, як приготувати курячі шиї з соусом "; Барбекю ";.

опис приготування:

Якщо ви любите гостру їжу, то рецепт вам сподобається. Нехай вас не бентежить, що це курячі шиї. У деяких країнах саме шиї вважаються делікатесом. Спершу їх відварюють, а потім додають за смаком спеції і соус. Подавайте шиї відразу після приготування з будь-яким гарніром.

  • курячі шиї— 10 штук
  • паприка— 0,5 чайних ложки
  • сіль, перець— За смаком
  • Оливкова олія— За смаком
  • Соус «Барбекю»— 1-2 Ст. ложок
  • часник— 2-3 зубчиків
  • Пластівці перцю чилі— 1 щіпка
  • петрушка свіжа— За смаком
  • Koriandr— За смаком
  • Суміш італійських трав— 1 Чайна ложка
1 1. Гарненько вимийте шиї, потім помістіть їх в каструлю і залийте 2 склянками теплої кип'яченої води.

2 2. Додайте в каструлю сіль і чорний мелений перець за смаком, паприка, пластівці перцю чилі і очищені зубчики часнику, суміш італійських трав і варіть після закипання 1 час.

3 3. через 1 годину майже вся вода википіла, додайте трохи оливкового масла і смажте 5 хвилин.

4 4. Додайте в каструлю соус «Барбекю», готуйте ще кілька хвилин, потім викладіть в тарілку.

5 5. Прикрасьте курячі шиї свіжої петрушкою і коріандром, подавайте відразу.

Подібні рецепти

Квашеная капуста на зиму

Курячі шматочки в паніровці

Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи - більш ніж незвичайне і оригінальне блюдо. впевнена, таких сердечок ви ще не їли! вперше спробувавши, ви навіть не зрозумієте, що це саме курячі сердечка. опис приготування: Курячі сердечка - смачна закуска, яка сподобається всім любителям східної кухні. Готуються...

Курячі шийки в духовці

Курячі шийки в духовці

Курячі шийки в духовці - відмінна закуска до пива. Запечені курячі шийки виходять дуже соковитими, смачними і апетитними. кількість порцій: 3-4 курячих ший— 1,2 кілограма сиру— 200 грам часник— За смаком майонез— За смаком сіль, перець— За смаком 1. У мисці перемішати майонез з пропущеним ...

Курячі грудки в маринаді з помідорами

Курячі грудки в маринаді з помідорами

Рецепт приготування курячих грудок, маринованих в часник, чорному перці, kayenskom перо, koriandre, темрява, кардамон і соку лайма, а потім обсмажених в томатному соусі з цибулею, помідорами, вершками і кінзою. опис приготування: Ця страва індійської кухні має спільне з мексиканською кухнею по...