Рецепт Курячі стегенця в гірчичному маринаді

Рецепт Курячі стегенця в гірчичному маринаді
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 20 хв.
А ви більше любите куряче філе або стегенця? Якщо другий варіант, то вам пощастило. Цей рецепт урізноманітнює ваше звичне меню, хоча в ньому немає нічого складного, тільки приділіть час - і все вийде!

опис приготування:

Блюдо вийшло вийшло таким смачним і соковитим. Можете це перевірити, коли дізнаєтеся, як приготувати курячі стегенця в гірчичному маринаді. Як гарнір пропоную запечені овочі. А ще ви знайдете кілька ароматних приправ, які сюди підійшли якнайкраще, наприклад, свіжа петрушка.

  • Курячі стегна— 14 штук
  • Оливкова олія— 1/4 склянки
  • часник— 4 зубчики
  • подрібненою петрушка— 4 Ст. ложки
  • Лимонний сік— 3 Ст. ложки
  • Дижонская гірчиця— 2 Ст. ложки
  • Морська сіль— 1 Ст. ложка
  • Чорний мелений перець— 1/2 Ст. ложки
Курячі стегенця в гірчичному маринаді - фото крок 1 1. Для початку підготуйте всі потрібні продукти. стегенця, петрушку помийте.

Курячі стегенця в гірчичному маринаді - фото крок 2 2. займемося маринадом. У мисочці змішайте всі інгредієнти для маринаду: оливкова олія, пропущений черех прес часник, петрушку, лимонний сік, гірчицю, сіль і перець. добре перемішайте.

Курячі стегенця в гірчичному маринаді - фото крок 3 3. У глибоку миску з стегенцями влийте маринад і натріть їм стегенця, щоб маринад розподілився рівномірно. Накрийте миску харчовою плівкою і відправте в холодильник маринуватися на 6 годин.

Курячі стегенця в гірчичному маринаді - фото крок 4 4. Розігрійте духовку до 200 градусів. Курячі стегенця викладіть на деко, застелена силіконовим килимком або пергаментним папером і надішліть запікатися на 25 хвилин. Потім стегенця переверніть на іншу сторону і готуйте ще 25 хвилин. рум'яний, ароматні і апетитні курячі стегенця готові! Подавайте з печеними овочами, наприклад, з картоплею, морквою і спаржею. Смачного!

Подібні рецепти

Курячі стегна в соєво-гірчичному маринаді

Курячі стегенця в сливовому маринаді

Якщо ви любите курячі страви, то спробуйте приготувати в духовці курячі стегна, попередньо замаринувавши їх в маринаді на основі соєвого соусу і гірчиці. опис приготування: Особливо смачним виходить бульйон, який з'являється в процесі запікання. Його можна використовувати для приготування соус...

Курячі стегенця в кисло-солодкому маринаді

Курячі стегенця в кисло-солодкому маринаді

Куряче м'ясо добре тим, що його можна приготувати в гострих і ароматних спеціях, замаринувати в будь-якому соусі. розповім, як приготувати курячі стегенця в кисло-солодкому маринаді. опис приготування: Замість стегенець можна використовувати інші частини курячої тушки: гомілки, окосту, грудка,...

Курячі крильця в медово-гірчичному соусі

Курячі крильця в медово-гірчичному соусі

Крильця в медово-гірчичному соусі - дуже смачна страва. Це завжди безпрограшний варіант. Добре підходить для пікніка або можна приготувати їх вдома в духовці. Ваші друзі будуть дуже задоволені. опис приготування: Сьогодні я розповім вам, як приготувати курячі крильця в медово-гірчичному соусі....

Курячі ніжки в медово-гірчичному соусі

Курячі ніжки в медово-гірчичному соусі

Куряче м'ясо завжди користується популярністю за столом, особливо якщо це курячі ніжки в медово-гірчичному соусі. Запечена курка в духовці з пікантним соусом — це напевно правильний вибір. опис приготування: Подавати курячі ніжки в медово-гірчичному соусі можна як в самостійному вигляді, так і...

Курячі гомілки в сметанному маринаді

Курячі гомілки в сметанному маринаді

приголомшливе блюдо, яке стане актуальним для будь-якого святкового столу або просто до вечері. Благодаря соусу, спецій, часнику і лимонному соку, гомілки виходять м'якими і ароматними. опис приготування: Готуються курячі гомілки в сметанному маринаді в домашніх умовах не більше години. У мари...