Рецепт Курячі гомілки в сметанному маринаді

приголомшливе блюдо, яке стане актуальним для будь-якого святкового столу або просто до вечері. Благодаря соусу, спецій, часнику і лимонному соку, гомілки виходять м'якими і ароматними.
опис приготування:
Готуються курячі гомілки в сметанному маринаді в домашніх умовах не більше години. У маринаді дайте їм постояти близько 20 хвилин і відразу ставте в розігріту духовку. Приготуйте до гомілок гарнір або подавайте зі свіжими овочами.
- курячі гомілки— 1500 грам
- крем— 1 Склянка
- часник— 2 зубчики
- лимон— 1 штука
- петрушка— За смаком
- орегано— За смаком
- сіль— За смаком







Подібні рецепти

Шоколадний ласси
До сих пір не пробували поєднання солодкого доповнення з куркою? Виправте цю помилку разом з даними рецептом. Він якнайкраще показує, що це дуже смачно! Варто готувати прямо зараз! опис приготування: Найважливіше тут: щільно закрийте блюдо фольгою або пакетом під час запікання. А то у мене мар...

Курячі сердечка в сметанному соусі
Сметанний соус відмінно підходить для приготування курячих сердечок, він робить їх дуже ніжними і соковитими. Приготуйте такі сердечка і подайте з вашим улюбленим гарніром, вийде неймовірно смачно. опис приготування: Незважаючи на те, що курячі сердечка дуже корисний продукт, тих, хто любить с...

Курячі гомілки з грибами і картоплею в духовці
Блюдо дуже універсальне — гарнір і курка готуються разом. Всі запікається в духовці, значить буде витрачено мінімум зусиль і брудного посуду. Рецепт стане в нагоді початківцям і зайнятим господаркам. опис приготування: Для приготування цієї страви можна використовувати будь-які частини курки і...

Курячі гомілки, мариновані в воді
курячі гомілки, мариновані в воді — ще один дуже оригінальний спосіб смачно приготувати курячі гомілки. А якщо ще й з гарним овочевим гарніром подати — взагалі казкове блюдо виходить! опис приготування: Якось в одному кулінарному журналі, в статті про якусь східну кухню, натрапив на дуже цікав...

Курячі гомілки на грилі
Курячі ніжки на грилі - це просто смакота! Особливо на свіжому повітрі, під охолоджене пиво. Готувати цю страву просто, а якщо це ще й курка, то маринувати її довго не доведеться. опис приготування: Щоб ніжки вийшли ніжними і м'ясо прямо "; падало" з кістками, Щоб наждачний папір, а не на схил...