Рецепт Курячі гомілки в сметанному маринаді

Рецепт Курячі гомілки в сметанному маринаді
Кількість порцій: 6 Час приготування: 2 г. 0 хв.
приголомшливе блюдо, яке стане актуальним для будь-якого святкового столу або просто до вечері. Благодаря соусу, спецій, часнику і лимонному соку, гомілки виходять м'якими і ароматними.

опис приготування:

Готуються курячі гомілки в сметанному маринаді в домашніх умовах не більше години. У маринаді дайте їм постояти близько 20 хвилин і відразу ставте в розігріту духовку. Приготуйте до гомілок гарнір або подавайте зі свіжими овочами.

  • курячі гомілки— 1500 грам
  • крем— 1 Склянка
  • часник— 2  зубчики
  • лимон— 1 штука
  • петрушка— За смаком
  • орегано— За смаком
  • сіль— За смаком
Курячі гомілки в сметанному маринаді - фото крок 1 1. Для цієї страви нам знадобиться 1,5 кг курячих ніжок. Ретельно моєму їх перед приготуванням і даємо стекти зайвої рідини, поки готуємо соус.

Курячі гомілки в сметанному маринаді - фото крок 2 2. готуємо соус: видавлюємо сік лимона. Змішуємо його з приправами, сіллю і подрібненим часником.

Курячі гомілки в сметанному маринаді - фото крок 3 3. Додаємо дрібно нарізану петрушку і сметану і все ретельно перемішуємо.

Курячі гомілки в сметанному маринаді - фото крок 4 4. Беремо рукав для запікання і викладаємо туди гомілки. Заливаємо соусом і все перемішуємо. Випікати можна в рукаві, але краще витягнути і перекласти ніжки в форму і залити все соусом.

Курячі гомілки в сметанному маринаді - фото крок 5 4. Беремо рукав для запікання і викладаємо туди гомілки. Заливаємо соусом і все перемішуємо всередині. Випікати можна в рукаві, але краще витягнути і перекласти ніжки в форму і залити все соусом.

Курячі гомілки в сметанному маринаді - фото крок 6 6. Ставимо форму з ніжками в розігріту до 200 градусів духовку. через 10 хвилин зменшуємо вогонь до 170 градусів і запікаємо до готовності.

Курячі гомілки в сметанному маринаді - фото крок 7 7. Як тільки ніжки почнуть покриватися золотавою скоринкою — вони готові! Подаємо на великому блюді або порційно разом з гарніром.

Подібні рецепти

Курячі гомілки в медово-соєвому маринаді

Овочеве рагу зі шпинатом

До сих пір не пробували поєднання солодкого доповнення з куркою? Виправте цю помилку разом з даними рецептом. Він якнайкраще показує, що це дуже смачно! Варто готувати прямо зараз! опис приготування: Найважливіше тут: щільно закрийте блюдо фольгою або пакетом під час запікання. А то у мене мар...

Курячі сердечка в сметанному соусі

Курячі сердечка в сметанному соусі

Сметанний соус відмінно підходить для приготування курячих сердечок, він робить їх дуже ніжними і соковитими. Приготуйте такі сердечка і подайте з вашим улюбленим гарніром, вийде неймовірно смачно. опис приготування: Незважаючи на те, що курячі сердечка дуже корисний продукт, тих, хто любить с...

Курячі гомілки з грибами і картоплею в духовці

Курячі гомілки з грибами і картоплею в духовці

Блюдо дуже універсальне — гарнір і курка готуються разом. Всі запікається в духовці, значить буде витрачено мінімум зусиль і брудного посуду. Рецепт стане в нагоді початківцям і зайнятим господаркам. опис приготування: Для приготування цієї страви можна використовувати будь-які частини курки і...

Курячі гомілки, мариновані в воді

Курячі гомілки, мариновані в воді

курячі гомілки, мариновані в воді — ще один дуже оригінальний спосіб смачно приготувати курячі гомілки. А якщо ще й з гарним овочевим гарніром подати — взагалі казкове блюдо виходить! опис приготування: Якось в одному кулінарному журналі, в статті про якусь східну кухню, натрапив на дуже цікав...

Курячі гомілки на грилі

Курячі гомілки на грилі

Курячі ніжки на грилі - це просто смакота! Особливо на свіжому повітрі, під охолоджене пиво. Готувати цю страву просто, а якщо це ще й курка, то маринувати її довго не доведеться. опис приготування: Щоб ніжки вийшли ніжними і м'ясо прямо "; падало" з кістками, Щоб наждачний папір, а не на схил...