Рецепт Курячі стегенця в кисло-солодкому маринаді

Рецепт Курячі стегенця в кисло-солодкому маринаді
Кількість порцій: 8 Час приготування: 1 г. 40 хв.
Куряче м'ясо добре тим, що його можна приготувати в гострих і ароматних спеціях, замаринувати в будь-якому соусі. розповім, як приготувати курячі стегенця в кисло-солодкому маринаді.

опис приготування:

Замість стегенець можна використовувати інші частини курячої тушки: гомілки, окосту, грудка, крильця. Підійдуть стегна на кістки і без. Курячі стегна не варто довго маринувати в соусі, можна відразу відправити в духовку і запікати. Подавайте їх гарячими з гарніром з відвареного рису або з овочевим салатом.

  • курячі стегна— 8 штук
  • борошно— 3-4 Ст. ложок
  • сіль, перець— За смаком
  • цукор— 0,5 склянки
  • кетчуп— 1/4 склянки
  • Яблучний оцет— 0,5 склянки
  • Соєвий соус— 1 Чайна ложка
  • часниковий порошок— 1 Чайна ложка
1 У форму для запікання насипте 1-2 столові ложки борошна, сіль і перець, перемішайте.

2 Вимийте і витріть насухо м'ясо, покладіть його шкіркою вниз, потім посипте борошном, дрібкою солі і перцю.

3 для маринаду: змішайте цукор, кетчуп, яблучний оцет, соєвий соус і часниковий порошок.

4 Залийте приготованим маринадом м'ясо в формі і відправте в розігріту до 170 градусів духовку на 90 хвилин, один раз під час запікання переверніть м'ясо.

5 Викладіть готові стегна і подавайте з гарніром з відвареного рису.

Подібні рецепти

Курячі стегенця в гірчичному маринаді

Дріжджовий пиріг «троянди»

А ви більше любите куряче філе або стегенця? Якщо другий варіант, то вам пощастило. Цей рецепт урізноманітнює ваше звичне меню, хоча в ньому немає нічого складного, тільки приділіть час - і все вийде! опис приготування: Блюдо вийшло вийшло таким смачним і соковитим. Можете це перевірити, коли ...

Курячі стегна в малиновому маринаді

Курячі стегна в малиновому маринаді

Якщо ви хочете приготувати нове і незвичайне блюдо, то замаринуйте м'ясо, в даному випадку курку, в малиновому соусі і обсмажте. повірте, дегустують будуть в захваті! опис приготування: ніжні, ароматні, соковиті курячі стегенця виходять з даного рецептом. Малиновий маринад надає курці ніжний с...

Курячі стегна в соєво-гірчичному маринаді

Курячі стегна в соєво-гірчичному маринаді

Якщо ви любите курячі страви, то спробуйте приготувати в духовці курячі стегна, попередньо замаринувавши їх в маринаді на основі соєвого соусу і гірчиці. опис приготування: Особливо смачним виходить бульйон, який з'являється в процесі запікання. Його можна використовувати для приготування соус...

Курячі гомілки в сметанному маринаді

Курячі гомілки в сметанному маринаді

приголомшливе блюдо, яке стане актуальним для будь-якого святкового столу або просто до вечері. Благодаря соусу, спецій, часнику і лимонному соку, гомілки виходять м'якими і ароматними. опис приготування: Готуються курячі гомілки в сметанному маринаді в домашніх умовах не більше години. У мари...

Курячі крила в маринаді

Курячі крила в маринаді

апетитні, соковиті і ароматні курячі крильця у вас вийдуть, якщо скористаєтеся цим рецептом. повірте, зупинитися складно. Отже, ділюся рецептом! опис приготування: Не турбуйтеся за наявність алкоголю в страві, адже є навіть десерти, в яких використовується різні види алкоголю і абсолютно безпе...