Рецепт Курячі ватрушки

Рецепт Курячі ватрушки
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Курка і рис — здавалося б, класика жанру. Але якщо це оформити в тій подачі, яку я хочу запропонувати, то Ви уб'єте всіх наповал! Блюдо підкорить своїм смаком і зовнішнім виглядом! Готувати дуже просто!

опис приготування:

звичайно, в фарш Ви можете додати улюблені спеції та прянощі. Якщо під рукою не виявилося курячого фаршу, а приготувати страву дуже хочеться, використовуйте курячу грудку або філе. В такому випадку, м'ясо дрібно порубати або подрібніть за допомогою блендера. А як приготувати курячі ватрушки дивіться в покроковому рецепті.

  • фарш курячий— 500 грам(з курячого філе)
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • часник— 2 зубчики
  • Куряче яйце— 1 штука
  • крохмаль— 1 Ст. ложка
  • Борошно пшеничне— 50 грам
  • майонез— 1 Ст. ложка(або крем)
  • сіль— За смаком
  • Мал— 100 грам
  • сир твердий— 50 грам
  • Масло рослинне— За смаком(для змащування форми)
курячі ватрушки - фото крок 1 Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Мал заздалегідь відваріть.

курячі ватрушки - фото крок 2 У фарш додайте дрібно рубаний лук і часник, добре перемішайте.

курячі ватрушки - фото крок 3 Потім додайте яйце, майонез, крохмаль і борошно. Перемішайте до однорідного стану.

курячі ватрушки - фото крок 4 Масу розділіть приблизно на 6 рівних частин, вологими руками сформуйте котлетки і покладіть їх у форму або на деко, змащений олією. У кожній котлетки зробіть поглиблення по центру, формуючи "; гніздо ";. Поставте запікатися при температурі 180 градусів на 25 хвилин.

курячі ватрушки - фото крок 5 Сир натріть на крупній тертці.

курячі ватрушки - фото крок 6 Після закінчення часу дістаньте наші гніздечка з духовки і наповніть рисом.

курячі ватрушки - фото крок 7 Мал посипте натертим сиром і приберіть в духовку ще на 10 хвилин. Правда схожі на ватрушки?

курячі ватрушки - фото крок 8 Наші курячі ватрушки готові! подавайте гарячими, зі свіжими овочами та зеленню. Смачного!

Подібні рецепти

Квашеная капуста на зиму

Баранина з овочами в Тажіна

Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи - більш ніж незвичайне і оригінальне блюдо. впевнена, таких сердечок ви ще не їли! вперше спробувавши, ви навіть не зрозумієте, що це саме курячі сердечка. опис приготування: Курячі сердечка - смачна закуска, яка сподобається всім любителям східної кухні. Готуються...

Курячі шийки в духовці

Курячі шийки в духовці

Курячі шийки в духовці - відмінна закуска до пива. Запечені курячі шийки виходять дуже соковитими, смачними і апетитними. кількість порцій: 3-4 курячих ший— 1,2 кілограма сиру— 200 грам часник— За смаком майонез— За смаком сіль, перець— За смаком 1. У мисці перемішати майонез з пропущеним ...

Курячі грудки в маринаді з помідорами

Курячі грудки в маринаді з помідорами

Рецепт приготування курячих грудок, маринованих в часник, чорному перці, kayenskom перо, koriandre, темрява, кардамон і соку лайма, а потім обсмажених в томатному соусі з цибулею, помідорами, вершками і кінзою. опис приготування: Ця страва індійської кухні має спільне з мексиканською кухнею по...