Рецепт Курячі грудки, запечені в прянощах
Якщо не знаєте, що приготувати на Новий рік — рекомендую спробувати курячі грудки, запечені в прянощах. це — досить просте в приготуванні, але дуже святкове і гідне гаряче блюдо.
опис приготування:
Коли на носі — новорічні свята, все частіше постає питання — а що приготувати на новорічний стіл на цей раз? новорічне блюдо, як не крути, має бути більш святковим і урочистим, ніж звичайне буденне. Курячі грудки, запечені з прянощами в фользі — це як раз таке святковий і урочистий блюдо, яке не соромно поставити на новорічний стіл. досить ситне, завдяки прянощів — ароматне, і дуже смачне.
Чому б не приготувати це чудове і просте в приготуванні блюдо на найближчий Новий рік?:)
- Курячі грудки— 2 штуки
- печериці— 20 штук
- гілочки кінзи— 8 штук
- сирок Плавлений— 1 штука
- крем— 1/2 штуки
- сіль, перець— — За смаком
- прянощі— — За смаком
Берем наши куриные грудки, гарненько промиваємо, даємо обсохнути. Затем разрезаем их вдоль на 4 рівних частини.
При помощи острого ножа делаем в каждом кусочке кармашек.
солимо, перчим.
Добавляем к грудкам сметану.
Оставляем куриные грудки мариноваться в сметане примерно на 1 час.
Тем временем нарежем вдоль наши тщательно вымытые шампиньоны.
Дрібно рубаємо кінзу.
На тонкие пластины нарезаем наш сыр.
Берем кусочек фольги, выкладываем на него нашу грудку.
На половину грудки выкладываем порезанные шампиньоны.
Слегка присыпаем нарубленной кинзой.
Выкладываем пару ломтиков сыра.
солимо, перчим, добавляем любимые пряности (як на мене, просится кориандр и розмарин) и накрываем начинку второй половинкой грудки.
Свернутую куриную грудку заворачиваем в фольгу.
Заворачиваем достаточно плотно, чтобы грудки приобрели форму.
Аналогичным образом сворачиваем остальные грудки. Выкладываем их на противень и запекаем 40-50 хвилин при 180 градусах.
Готово!
Подібні рецепти
Картопляні котлети без яєць
Рецепт приготування розкішних курячих грудок, приправлених пікантним соусом. опис приготування: Курячі грудки покласти на змащений маслом великий маслом лист фольги, посипати невеликою кількістю солі і перцю, загорнути у фольгу. Покласти на лист для випічки і випікати при температурі 180 ° C п...
Курячі грудки, фаршировані ананасом
Рецепт приготування курячих грудок кількість порцій: 4 курячі грудки— 4 штуки волоських горіхів— 50 грам яйце— 1 штука крохмалю— 2 Ст. ложки консервованих ананасів— 150 грам гілочки петрушки— 3 штуки часнику— 2 зубчики вершкового масла— 2 Ст. ложки білого сухого вина— 100 мілілітрів сіль, пере...
Курячі грудки, фаршировані сиром і пепероні
Сама по собі курка не володіє яскравим смаком, тому її любителів не так вже й багато. З нею добре поєднуються спеції, трави. розповім, як приготувати курячі грудки, фаршировані сиром і пепероні. опис приготування: Такі грудки можна запекти в духовці або обсмажити на сковороді. Можна зробити ве...
Курячі грудки з грибами
Курячі грудки і гриби, приготовані окремо, потім змішують з смачним соусом перед подачею на стіл. кількість порцій: 4 курячі грудки— 4 штуки лимон— 1/2 штуки оливкова олія— 5 Ст. ложок(2 ст. ложки для печериць, 3 — для курки)) вершкове масло— 1 Ст. ложка вершки— 200 мілілітрів печериці— 250 гра...
Курячі грудки з картопляними оладками і чатні
Рецепт приготування курячих грудок з оладками з солодкої картоплі і банана і чатні з ананаса і манго. опис приготування: Курячі грудки з тропічним чатні - відмінне літня страва. ананаса— 1 1/3 штуки манго— 2/3 склянки цукру— 1/4 склянки білого винного оцту— 6 Ст. ложок часнику— 2 зубчики ме...