Рецепт Курячі грудки, запечені в прянощах

Рецепт Курячі грудки, запечені в прянощах
Кількість порцій: 4 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Якщо не знаєте, що приготувати на Новий рік — рекомендую спробувати курячі грудки, запечені в прянощах. це — досить просте в приготуванні, але дуже святкове і гідне гаряче блюдо.

опис приготування:

Коли на носі — новорічні свята, все частіше постає питання — а що приготувати на новорічний стіл на цей раз? новорічне блюдо, як не крути, має бути більш святковим і урочистим, ніж звичайне буденне. Курячі грудки, запечені з прянощами в фользі — це як раз таке святковий і урочистий блюдо, яке не соромно поставити на новорічний стіл. досить ситне, завдяки прянощів — ароматне, і дуже смачне.

Чому б не приготувати це чудове і просте в приготуванні блюдо на найближчий Новий рік?:)


  • Курячі грудки— 2 штуки
  • печериці— 20 штук
  • гілочки кінзи— 8 штук
  • сирок Плавлений— 1 штука
  • крем— 1/2 штуки
  • сіль, перець— — За смаком
  • прянощі— — За смаком
Курячі грудки, запечені в прянощах - фото крок 1 власне, вот ингредиенты, из которых мы будем готовить наше новогоднее блюдо.

Курячі грудки, запечені в прянощах - фото крок 2 Берем наши куриные грудки, гарненько промиваємо, даємо обсохнути. Затем разрезаем их вдоль на 4 рівних частини.

Курячі грудки, запечені в прянощах - фото крок 3 При помощи острого ножа делаем в каждом кусочке кармашек.

Курячі грудки, запечені в прянощах - фото крок 4 солимо, перчим.

Курячі грудки, запечені в прянощах - фото крок 5 Добавляем к грудкам сметану.

Курячі грудки, запечені в прянощах - фото крок 6 Оставляем куриные грудки мариноваться в сметане примерно на 1 час.

Курячі грудки, запечені в прянощах - фото крок 7 Тем временем нарежем вдоль наши тщательно вымытые шампиньоны.

Курячі грудки, запечені в прянощах - фото крок 8 Дрібно рубаємо кінзу.

Курячі грудки, запечені в прянощах - фото крок 9 На тонкие пластины нарезаем наш сыр.

Курячі грудки, запечені в прянощах - фото крок 10 Берем кусочек фольги, выкладываем на него нашу грудку.

Курячі грудки, запечені в прянощах - фото крок 11 На половину грудки выкладываем порезанные шампиньоны.

Курячі грудки, запечені в прянощах - фото крок 12 Слегка присыпаем нарубленной кинзой.

Курячі грудки, запечені в прянощах - фото крок 13 Выкладываем пару ломтиков сыра.

Курячі грудки, запечені в прянощах - фото крок 14 солимо, перчим, добавляем любимые пряности (як на мене, просится кориандр и розмарин) и накрываем начинку второй половинкой грудки.

Курячі грудки, запечені в прянощах - фото крок 15 Свернутую куриную грудку заворачиваем в фольгу.

Курячі грудки, запечені в прянощах - фото крок 16 Заворачиваем достаточно плотно, чтобы грудки приобрели форму.

Курячі грудки, запечені в прянощах - фото крок 17 Аналогичным образом сворачиваем остальные грудки. Выкладываем их на противень и запекаем 40-50 хвилин при 180 градусах.

Курячі грудки, запечені в прянощах - фото крок 18 Готово!

Подібні рецепти

Курячі грудки Білий диявол

Картопляні котлети без яєць

Рецепт приготування розкішних курячих грудок, приправлених пікантним соусом. опис приготування: Курячі грудки покласти на змащений маслом великий маслом лист фольги, посипати невеликою кількістю солі і перцю, загорнути у фольгу. Покласти на лист для випічки і випікати при температурі 180 ° C п...

Курячі грудки, фаршировані ананасом

Курячі грудки, фаршировані ананасом

Рецепт приготування курячих грудок кількість порцій: 4 курячі грудки— 4  штуки волоських горіхів— 50 грам яйце— 1 штука крохмалю— 2 Ст. ложки консервованих ананасів— 150 грам гілочки петрушки— 3 штуки часнику— 2 зубчики вершкового масла— 2 Ст. ложки білого сухого вина— 100 мілілітрів сіль, пере...

Курячі грудки, фаршировані сиром і пепероні

Курячі грудки, фаршировані сиром і пепероні

Сама по собі курка не володіє яскравим смаком, тому її любителів не так вже й багато. З нею добре поєднуються спеції, трави. розповім, як приготувати курячі грудки, фаршировані сиром і пепероні. опис приготування: Такі грудки можна запекти в духовці або обсмажити на сковороді. Можна зробити ве...

Курячі грудки з грибами

Курячі грудки з грибами

Курячі грудки і гриби, приготовані окремо, потім змішують з смачним соусом перед подачею на стіл. кількість порцій: 4 курячі грудки— 4 штуки лимон— 1/2 штуки оливкова олія— 5 Ст. ложок(2 ст. ложки для печериць, 3 — для курки)) вершкове масло— 1 Ст. ложка вершки— 200 мілілітрів печериці— 250 гра...

Курячі грудки з картопляними оладками і чатні

Курячі грудки з картопляними оладками і чатні

Рецепт приготування курячих грудок з оладками з солодкої картоплі і банана і чатні з ананаса і манго. опис приготування: Курячі грудки з тропічним чатні - відмінне літня страва. ананаса— 1 1/3  штуки манго— 2/3 склянки цукру— 1/4 склянки білого винного оцту— 6 Ст. ложок часнику— 2 зубчики ме...