Рецепт Курячі грудки в шампанському

Рецепт Курячі грудки в шампанському
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування курячих грудок. Французька кухня.

опис приготування:

1. Надрізати кожну грудку і вкласти в отвір шматочок цибулини. Помістити курячі грудки в сковороду. приправити спеціями, посолити і поперчити. залити 1/2 шампанського.

2. Підсмажуйте курку протягом 3-5 хвилин на кожну сторону до рум'яності.

3. Розігрійте духовку до 475 F. Додайте зелень і залишився шампанське до курки. Випікати протягом 30 хвилин. 2 рази поливати соусом.

4. Подавати курку з відвареним рисом.


  • курячі грудки— 4 штуки(с кожей и костью)
  • естрада— 1 штука
  • цибулина— 1 штука
  • сіль— 1 штука(за смаком)
  • чорний перець— 1 штука(за смаком)
  • шампанське— 1 Склянка(по рецепту Veuve Clicquot)
  • коричневий рис— 350 грам(відварити)
1. Надрізати кожну грудку і вкласти в отвір шматочок цибулини. Помістити курячі грудки в сковороду. приправити спеціями, посолити і поперчити. залити 1/2 шампанського.

2. Підсмажуйте курку протягом 3-5 хвилин на кожну сторону до рум'яності.

3. Розігрійте духовку до 475 F. Додайте зелень і залишився шампанське до курки. Випікати протягом 30 хвилин. 2 рази поливати соусом.

4. Подавати курку з відвареним рисом.


Подібні рецепти

Курячі грудки Білий диявол

Курячі грудки в духовці дієтичні

Рецепт приготування розкішних курячих грудок, приправлених пікантним соусом. опис приготування: Курячі грудки покласти на змащений маслом великий маслом лист фольги, посипати невеликою кількістю солі і перцю, загорнути у фольгу. Покласти на лист для випічки і випікати при температурі 180 ° C п...

Курячі грудки, фаршировані ананасом

Курячі грудки, фаршировані ананасом

Рецепт приготування курячих грудок кількість порцій: 4 курячі грудки— 4  штуки волоських горіхів— 50 грам яйце— 1 штука крохмалю— 2 Ст. ложки консервованих ананасів— 150 грам гілочки петрушки— 3 штуки часнику— 2 зубчики вершкового масла— 2 Ст. ложки білого сухого вина— 100 мілілітрів сіль, пере...

Курячі грудки, фаршировані сиром і пепероні

Курячі грудки, фаршировані сиром і пепероні

Сама по собі курка не володіє яскравим смаком, тому її любителів не так вже й багато. З нею добре поєднуються спеції, трави. розповім, як приготувати курячі грудки, фаршировані сиром і пепероні. опис приготування: Такі грудки можна запекти в духовці або обсмажити на сковороді. Можна зробити ве...

Курячі грудки з грибами

Курячі грудки з грибами

Курячі грудки і гриби, приготовані окремо, потім змішують з смачним соусом перед подачею на стіл. кількість порцій: 4 курячі грудки— 4 штуки лимон— 1/2 штуки оливкова олія— 5 Ст. ложок(2 ст. ложки для печериць, 3 — для курки)) вершкове масло— 1 Ст. ложка вершки— 200 мілілітрів печериці— 250 гра...

Курячі грудки з картопляними оладками і чатні

Курячі грудки з картопляними оладками і чатні

Рецепт приготування курячих грудок з оладками з солодкої картоплі і банана і чатні з ананаса і манго. опис приготування: Курячі грудки з тропічним чатні - відмінне літня страва. ананаса— 1 1/3  штуки манго— 2/3 склянки цукру— 1/4 склянки білого винного оцту— 6 Ст. ложок часнику— 2 зубчики ме...