Рецепт Курячі грудки в шампанському
Рецепт приготування курячих грудок. Французька кухня.
опис приготування:
1. Надрізати кожну грудку і вкласти в отвір шматочок цибулини. Помістити курячі грудки в сковороду. приправити спеціями, посолити і поперчити. залити 1/2 шампанського.
2. Підсмажуйте курку протягом 3-5 хвилин на кожну сторону до рум'яності.
3. Розігрійте духовку до 475 F. Додайте зелень і залишився шампанське до курки. Випікати протягом 30 хвилин. 2 рази поливати соусом.
4. Подавати курку з відвареним рисом.
- курячі грудки— 4 штуки(с кожей и костью)
- естрада— 1 штука
- цибулина— 1 штука
- сіль— 1 штука(за смаком)
- чорний перець— 1 штука(за смаком)
- шампанське— 1 Склянка(по рецепту Veuve Clicquot)
- коричневий рис— 350 грам(відварити)
2. Підсмажуйте курку протягом 3-5 хвилин на кожну сторону до рум'яності.
3. Розігрійте духовку до 475 F. Додайте зелень і залишився шампанське до курки. Випікати протягом 30 хвилин. 2 рази поливати соусом.
4. Подавати курку з відвареним рисом.
Подібні рецепти
Курячі грудки в духовці дієтичні
Рецепт приготування розкішних курячих грудок, приправлених пікантним соусом. опис приготування: Курячі грудки покласти на змащений маслом великий маслом лист фольги, посипати невеликою кількістю солі і перцю, загорнути у фольгу. Покласти на лист для випічки і випікати при температурі 180 ° C п...
Курячі грудки, фаршировані ананасом
Рецепт приготування курячих грудок кількість порцій: 4 курячі грудки— 4 штуки волоських горіхів— 50 грам яйце— 1 штука крохмалю— 2 Ст. ложки консервованих ананасів— 150 грам гілочки петрушки— 3 штуки часнику— 2 зубчики вершкового масла— 2 Ст. ложки білого сухого вина— 100 мілілітрів сіль, пере...
Курячі грудки, фаршировані сиром і пепероні
Сама по собі курка не володіє яскравим смаком, тому її любителів не так вже й багато. З нею добре поєднуються спеції, трави. розповім, як приготувати курячі грудки, фаршировані сиром і пепероні. опис приготування: Такі грудки можна запекти в духовці або обсмажити на сковороді. Можна зробити ве...
Курячі грудки з грибами
Курячі грудки і гриби, приготовані окремо, потім змішують з смачним соусом перед подачею на стіл. кількість порцій: 4 курячі грудки— 4 штуки лимон— 1/2 штуки оливкова олія— 5 Ст. ложок(2 ст. ложки для печериць, 3 — для курки)) вершкове масло— 1 Ст. ложка вершки— 200 мілілітрів печериці— 250 гра...
Курячі грудки з картопляними оладками і чатні
Рецепт приготування курячих грудок з оладками з солодкої картоплі і банана і чатні з ананаса і манго. опис приготування: Курячі грудки з тропічним чатні - відмінне літня страва. ананаса— 1 1/3 штуки манго— 2/3 склянки цукру— 1/4 склянки білого винного оцту— 6 Ст. ложок часнику— 2 зубчики ме...