Рецепт Курячі шлунки по-селянськи

Рецепт Курячі шлунки по-селянськи
Кількість порцій: 4 Час приготування: 9 г. 0 хв.
Перевірений рецепт - це 50% успіху смачної страви. І якщо ви до сих пір шукайте правильний варіант приготування субпродуктів, то вам в поміч для мене інструкція. Вийде цікавий і смачна вечеря.

опис приготування:

Я описала, як приготувати курячі шлунки по-селянськи. Для кращої текстури необхідно замаринувати головний інгредієнт в кефірі. Тоді він вийде соковитим і м'яким. Ідеальним гарніром для страви стане варену картоплю. Також для подачі підійде зелень і сметанний соус або майонез.

  • курячі шлунки— 1 кілограм
  • кефір— 500 мілілітрів
  • Лавровий лист— 1 штука
  • Ріпчаста цибуля— 3-4 штук
  • Рослинна олія— 2 Ст. ложки
  • сіль— За смаком
  • Чорний мелений перець— За смаком
Курячі шлунки по-селянськи - фото крок 1 Шлуночки промийте і очистіть від плівок і прожилок. Потім розріжте їх на 2 частини.

Курячі шлунки по-селянськи - фото крок 2 Лук почистіть і наріжте півкільцями.

Курячі шлунки по-селянськи - фото крок 3 Потім перемішайте в глибокій мисці курячі шматочки з цибулею.

Курячі шлунки по-селянськи - фото крок 4 Далі влийте до інгредієнтів кефір, додайте сіль і перець. перемішайте. Залиште шлунки маринуватися на ніч в холодильнику.

Курячі шлунки по-селянськи - фото крок 5 Після цього блюдо перекладіть в глибоку сковороду з маслом і лавровим листом. Гасіть шлунки протягом 1 години на помірному вогні під кришкою.

Курячі шлунки по-селянськи - фото крок 6 Потім приберіть кришку. Влийте ще масла. обсмажте блюдо, помішуючи, ще пару хвилин. Всипте сіль і перець за смаком.

Курячі шлунки по-селянськи - фото крок 7 Курячі шлунки по-селянськи готові! Подавайте їх з гарніром. Смачного!

Подібні рецепти

Курячі шлунки по-грузинськи

Курячі шлунки з гречкою

Не всі люблять курячі шлунки — і дуже даремно! Раджу придивитися до цього рецепту і ви неодмінно зміните свій погляд на цей субпродукт. Шлуночки виходять дуже ніжні і соковиті! опис приготування: рецепт традиційний, грузинський, тому нічого не міняйте і точно дотримуйтесь рецептом. Від такого ...

Курячі шлунки по-корейськи

Курячі шлунки по-корейськи

Якщо вам здається, що курячі шлунки — це якось прозаїчно, то ви просто ніколи не пробували їх приготувати, як корейці! С редькой, цибулькою і бальзамічним оцтом вони заграють новими фарбами! опис приготування: Корейці люблять курку і всі її складові. Тому у них шалено багато рецептів не тільки...

Курячі шлунки з грибами

Курячі шлунки з грибами

Курячі шлунки з грибами — неймовірно смачна страва, яке при правильному приготуванні може стати справжнім святковим блюдом, а гості будуть вражені і захоплені! опис приготування: Якщо шлуночки довго протушкувати, вони стають зовсім м'якими. Шлуночки з грибами прекрасно поєднуються, а зі сметан...

Курячі шлунки з цибулею і морквою

Курячі шлунки з цибулею і морквою

Смачне і апетитне блюдо з курячих шлунків ви можете приготувати буквально за 30 хвилин і подати з будь-яким обраним гарніром: відвареним рисом, картоплею, овочами. опис приготування: Страву можна подавати як підливу, якщо при смаженні додати в сковороду трохи гарячої води або як окреме м'ясне ...

Курячі шлунки по-китайськи

Курячі шлунки по-китайськи

Курячі шлунки по-китайськи прикрасять ваш стіл. З цією стравою ви зможете проявити свій кулінарний талант і пригостити своїх близьких смачним і оригінальним блюдом з дуже доступних інгредієнтів. опис приготування: Щоб дізнатися, як приготувати курячі шлунки по-китайськи, прочитайте цей рецепт....