Рецепт Курячі шлунки по-селянськи
Перевірений рецепт - це 50% успіху смачної страви. І якщо ви до сих пір шукайте правильний варіант приготування субпродуктів, то вам в поміч для мене інструкція. Вийде цікавий і смачна вечеря.
опис приготування:
Я описала, як приготувати курячі шлунки по-селянськи. Для кращої текстури необхідно замаринувати головний інгредієнт в кефірі. Тоді він вийде соковитим і м'яким. Ідеальним гарніром для страви стане варену картоплю. Також для подачі підійде зелень і сметанний соус або майонез.
- курячі шлунки— 1 кілограм
- кефір— 500 мілілітрів
- Лавровий лист— 1 штука
- Ріпчаста цибуля— 3-4 штук
- Рослинна олія— 2 Ст. ложки
- сіль— За смаком
- Чорний мелений перець— За смаком
Лук почистіть і наріжте півкільцями.
Потім перемішайте в глибокій мисці курячі шматочки з цибулею.
Далі влийте до інгредієнтів кефір, додайте сіль і перець. перемішайте. Залиште шлунки маринуватися на ніч в холодильнику.
Після цього блюдо перекладіть в глибоку сковороду з маслом і лавровим листом. Гасіть шлунки протягом 1 години на помірному вогні під кришкою.
Потім приберіть кришку. Влийте ще масла. обсмажте блюдо, помішуючи, ще пару хвилин. Всипте сіль і перець за смаком.
Курячі шлунки по-селянськи готові! Подавайте їх з гарніром. Смачного!
Подібні рецепти
Курячі шлунки з гречкою
Не всі люблять курячі шлунки — і дуже даремно! Раджу придивитися до цього рецепту і ви неодмінно зміните свій погляд на цей субпродукт. Шлуночки виходять дуже ніжні і соковиті! опис приготування: рецепт традиційний, грузинський, тому нічого не міняйте і точно дотримуйтесь рецептом. Від такого ...
Курячі шлунки по-корейськи
Якщо вам здається, що курячі шлунки — це якось прозаїчно, то ви просто ніколи не пробували їх приготувати, як корейці! С редькой, цибулькою і бальзамічним оцтом вони заграють новими фарбами! опис приготування: Корейці люблять курку і всі її складові. Тому у них шалено багато рецептів не тільки...
Курячі шлунки з грибами
Курячі шлунки з грибами — неймовірно смачна страва, яке при правильному приготуванні може стати справжнім святковим блюдом, а гості будуть вражені і захоплені! опис приготування: Якщо шлуночки довго протушкувати, вони стають зовсім м'якими. Шлуночки з грибами прекрасно поєднуються, а зі сметан...
Курячі шлунки з цибулею і морквою
Смачне і апетитне блюдо з курячих шлунків ви можете приготувати буквально за 30 хвилин і подати з будь-яким обраним гарніром: відвареним рисом, картоплею, овочами. опис приготування: Страву можна подавати як підливу, якщо при смаженні додати в сковороду трохи гарячої води або як окреме м'ясне ...
Курячі шлунки по-китайськи
Курячі шлунки по-китайськи прикрасять ваш стіл. З цією стравою ви зможете проявити свій кулінарний талант і пригостити своїх близьких смачним і оригінальним блюдом з дуже доступних інгредієнтів. опис приготування: Щоб дізнатися, як приготувати курячі шлунки по-китайськи, прочитайте цей рецепт....