Рецепт Курячий бульйон «Для душі»
Іноді хочеться легкого теплого курячого бульйончик. Пропоную вам бюджетний варіант цієї страви. Бульйон виходить ніжним і з яскраво вираженим курячим смаком.
опис приготування:
Цей бульйон дійсно для душі: не жирний, насичений і дуже смачний. До того ж, це відмінне рішення для шматочків м'ясних кісток після приготування курячого філе. Складіть кісточки в холодну воду з овочами і проваріть 1 час. Готово!
- Курячі кісточки з м'ясом без шкіри— 300-400 грам
- вода— 1 літр
- сіль— За смаком
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- морква— 1 штука
- спеції— За смаком
- Лавровий лист— 1 штука
- зелень— За смаком(за бажанням в готовий бульйон)
Щоб отримати наваристий бульйон, м'ясо потрібно класти тільки в холодну воду. Кладемо в каструлю м'ясні кісточки, заливаємо водою, кидаємо дрібку солі і овочі. Варимо з моменту закипання 45-50 хвилин. Цього часу має вистачити для курячого бульйону. Бульйони з інших видів м'яса варяться довше.
Через годину бульйон готовий. Щоб отримати прозорий бульйон, варите м'ясо при ледве помітному кипінні. Овочі можна вийняти з бульйону, протерти через сито і повернути назад (або ж не використовувати взагалі). Курячий бульйон готовий!
Подібні рецепти
Ароматний курячий бульйон
Смачний і простий у приготуванні курячий бульйон для дітей сподобається всім, навіть дорослим. Бульйон підійде в якості обіду, подати його можна з макаронами, залежить від уподобань дитини. опис приготування: Приготувати бульйон для дитини найкраще з курячого філе, без шкіри. Бульйон слід готу...
Курячий бульйон по-французьки
Курячий бульйон по-французьки — практично досконалий з точки зору кулінарії рецепт приготування бульйону. Чи не найпростіший спосіб варіння бульйону, однак результат виправдовує всі складнощі! опис приготування: Навіть в приготуванні такої простої речі, як курячий бульйон, є свої нюанси. Тради...
Курячий бульйон з галушками
Рецепт приготування курячого бульйону з галушками з борошна, вершкового масла і молока. опис приготування: Домашній курячий бульйон і галушки - ідеальне поєднання. Для приготування цієї страви вам буде потрібно мінімум простих інгредієнтів. пшеничного борошна— 2 склянки розпушувача— 1/2 чай...
Курячий бульйон з вермішеллю
Ділюся з вами, як приготувати курячий бульйон з вермішеллю! Це приголомшливе блюдо знайоме кожній господині, і у кожної з нас — свій рецепт. А я ось теж вирішила своїм поділитися! опис приготування: Цей рецепт приготування курячого бульйону з вермішеллю особисто мені дуже подобається. Я люблю,...
Курячий бульйон (секрети)
Хочу поділитися з вами секретами приготування курячого бульйону - ароматної юшки з насиченим курячим смаком. Навіть якщо ви готуєте відмінний бульйон, ви напевно знайдете для себе хоч один секрет! опис приготування: При дотриманні декількох простих секретів приготування курячого бульйону у вас...