Рецепт Лікер Бейліз

Рецепт Лікер Бейліз
Кількість порцій: 4 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Цей простий рецепт розповість, як в домашніх умовах приготувати улюблений лікер Бейліз, який можна як додавати в каву, так і насолоджуватися ним просто так.

опис приготування:

беремо 250 мл доброї горілки і виливаємо туди банку згущеного молока і пачку шоколадного молока. Якщо згущене молоко занадто рідка, додаємо трохи крохмалю.

Змішуємо блендером до отримання однорідної консистенції.

Додаємо пакетик ванільного цукру і 2-3 чайні ложки розчинної кави. Кількість кави залежить тільки від ваших уподобань.

Все змішуємо ще раз за допомогою блендера і даємо настоятися пару годин.

Beyliz готовий!


  • горілка— 250 мілілітрів
  • банка згущеного молока— 400 грам
  • пачка шоколадного молока— 1 штука
  • пакетик ванільного цукру— 1 штука
  • розчинна кава— 3 чайних ложки
беремо 250 мл доброї горілки і виливаємо туди банку згущеного молока і пачку шоколадного молока. Якщо згущене молоко занадто рідка, додаємо трохи крохмалю.

Змішуємо блендером до отримання однорідної консистенції.

Додаємо пакетик ванільного цукру і 2-3 чайні ложки розчинної кави. Кількість кави залежить тільки від ваших уподобань.

Все змішуємо ще раз за допомогою блендера і даємо настоятися пару годин.

Beyliz готовий!


Подібні рецепти

Лікер з черешні

Шашлик на сковороді з яловичини

Рецепт приготування лікеру з черешні. кількість порцій: 10 стиглої черешні— 1 кілограм цукру— 0,5 кілограма кнопка Gvozdik— 4 штуки ванілін— 1 Чайна ложка кориці і мускатного горіха— по 1 Щіпка листа черешневого дерева— 3 штуки горілки— 400 мілілітрів черешню перебрати, промити видалити пл...

Квашеная капуста на зиму

Квашеная капуста на зиму

Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи - більш ніж незвичайне і оригінальне блюдо. впевнена, таких сердечок ви ще не їли! вперше спробувавши, ви навіть не зрозумієте, що це саме курячі сердечка. опис приготування: Курячі сердечка - смачна закуска, яка сподобається всім любителям східної кухні. Готуються...

Курячі шийки в духовці

Курячі шийки в духовці

Курячі шийки в духовці - відмінна закуска до пива. Запечені курячі шийки виходять дуже соковитими, смачними і апетитними. кількість порцій: 3-4 курячих ший— 1,2 кілограма сиру— 200 грам часник— За смаком майонез— За смаком сіль, перець— За смаком 1. У мисці перемішати майонез з пропущеним ...