Рецепт Літня Сангрія

Рецепт Літня Сангрія
Кількість порцій: 1 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Рецепт приготування шикарного вгамовує спрагу коктейлю на основі червоного вина «Сангрія».

опис приготування:

Немає нічого кращого в спекотні дні відпустки, ніж запітнілий келих прохолодною «Літньої Сангрії», де чудовий смак вина поєднується з цитрусовими і ягідними нотками. Почастуєте келихом такого коктейлю того, кого хочете зачарувати. Ви можете використовувати м'який або більш агресивний варіант коктейлю.

  • кубиків замороженого апельсинового соку— 12 штук
  • полуниці— 5-6 штук
  • малини— 20 штук
  • цукру— 2 Ст. ложки
  • червоного вина «Сангрія»— 120-150 грам
  • меленої кориці— 1/4 чайних ложки
  • лимон— 1 штука
  • горілки «Абсолют малина»— 30 грам(по бажанню)
літня Сангрія - фото крок 1 1. Попередньо заморозьте апельсиновий сік, полуницю і малину.

літня Сангрія - фото крок 2 2. Вижній з 1 лимона сік.

літня Сангрія - фото крок 3 3. охолоджене вино, лимонний сік, цукор і корицю (не переборщіть з нею, щоб не зіпсувати смак коктейлю!) перемішати дерев'яною ложкою, поки маса не стане однорідною.

літня Сангрія - фото крок 4 4. У великий келих для пуншу складіть кубики апельсинового льоду і заморожені ягоди. Вони повинні охолодити напій.

літня Сангрія - фото крок 5 5. Вилийте вино зі спеціями на охолоджені інгредієнти. Якщо хочете коктейль міцніше, Plesná гумор. Тепер можна насолоджуватися ароматною «Літньої Сангрія».

Подібні рецепти

Квашеная капуста на зиму

Міні-киш з лососем

Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи - більш ніж незвичайне і оригінальне блюдо. впевнена, таких сердечок ви ще не їли! вперше спробувавши, ви навіть не зрозумієте, що це саме курячі сердечка. опис приготування: Курячі сердечка - смачна закуска, яка сподобається всім любителям східної кухні. Готуються...

Курячі шийки в духовці

Курячі шийки в духовці

Курячі шийки в духовці - відмінна закуска до пива. Запечені курячі шийки виходять дуже соковитими, смачними і апетитними. кількість порцій: 3-4 курячих ший— 1,2 кілограма сиру— 200 грам часник— За смаком майонез— За смаком сіль, перець— За смаком 1. У мисці перемішати майонез з пропущеним ...

Курячі грудки в маринаді з помідорами

Курячі грудки в маринаді з помідорами

Рецепт приготування курячих грудок, маринованих в часник, чорному перці, kayenskom перо, koriandre, темрява, кардамон і соку лайма, а потім обсмажених в томатному соусі з цибулею, помідорами, вершками і кінзою. опис приготування: Ця страва індійської кухні має спільне з мексиканською кухнею по...