Рецепт Курячий стейк із соусом

Рецепт Курячий стейк із соусом
Кількість порцій: 8 Час приготування: 40 хв.
Рецепт приготування курячого стейка з молочним соусом. Популярна страва американської кухні.

опис приготування:

Ніжний курячий стейк з хрусткою скоринкою і молочним соусом стане відмінним блюдом на вечерю.

  • курячого стейка— 1.2 кілограма
  • яйця— 2 штуки
  • борошна— 3 склянки
  • сіль і чорний перець— — За смаком
  • кайенского перцю— 1/4 чайних ложки
Курячий стейк із соусом - фото крок 1 1. В одній мисці змішати молоко і яйця, в іншій мисці - борошно і спеції. Викласти м'ясо в окрему миску і приготувати страву для запанірувати м'яса.

Курячий стейк із соусом - фото крок 2 2. Взяти один шматок м'яса, приправити з обох сторін сіллю і перцем, потім занурити в молочно-яєчну суміш. Далі помістити м'ясо на тарілку з борошном. обваляти, щоб мука повністю покривало його. Занурити м'ясо ще раз в молочно-яєчну суміш, потім знову в борошно. Викласти м'ясо в паніровці на чисте блюдо. Повторити з рештою м'ясом.

Курячий стейк із соусом - фото крок 3 3. Нагріти олію у великій сковороді на середньому вогні. готувати м'ясо, по три штуки за раз, поки краю не стануть золотисто-коричневого кольору, близько 2 — 2 1 / 2 хв з кожного боку. Викласти м'ясо на паперовий рушник і тримати в теплі. повторити, поки все м'ясо не буде приготовлено.

Курячий стейк із соусом - фото крок 4 4. приготувати соус. Злити жир від м'яса в миску. Нагріти сковороду на середньому вогні. Додати 1 / 4 склянки жиру назад. рівномірно насипати 1 / 3 чашки борошна. використовуючи віночок, змішати борошно з жиром, щоб вийшла золотисто-коричнева паста. Якщо паста здається жирної, додати ще столову ложку борошна і перемішати.

Курячий стейк із соусом - фото крок 5 5. збиваючи постійно, влити в молоко. варити, поки соус не загусне. Додати більше молока, якщо соус здається занадто густим. Додати сіль і перець і варити від 5 до 10 хвилин.

Курячий стейк із соусом - фото крок 6 6. Полити приготоване м'ясо соусом і подавати на гарнір з картопляним пюре.

Подібні рецепти

Курячий стейк під овочами і сиром

Стейк з французьким соусом

Курячий стейк під овочами і сиром — найпростіше блюдо, яке зможе приготувати навіть школяр. Однак за смаком воно не поступається навіть ресторанним делікатесів. девіз страви — просто, але жах як смачно! опис приготування: Дуже смачне і оригінальне блюдо, яке готується з простих інгредієнтів і ...

Курячий салат з сирним соусом

Курячий салат з сирним соусом

Рецепт приготування ресторанного салату з курки з блакитним сиром. кількість порцій: 1-2 салат латук— 1 штука(Інгредієнти для салату) огірок— 1 штука(очистити і порізати півкільцями) помідори— 2 штуки(нарізати кільцями) курячі грудки— 2 штуки сіль— 1 щіпка(за смаком) чорний перець— 1 щіпка(за с...

Курячий Альфредо

Курячий Альфредо

курячий Альфредо — це чудове блюдо з курки в італійському стилі. Воно дуже барвисте, свіже, смачне і звичайно ж гарне. опис приготування: Курячий Альфредо дуже просте блюдо. Ще раз коротко. спочатку близько 40 хвилин варимо грудку. викладаємо її, а бульйон далі використовуємо. У ньому зваримо ...

Курячий «Befstroganov»

Курячий «Befstroganov»

В большинстве рецептов этого блюда используется говядина, проте, ее смело можно заменить другим мясом. розповім, как приготовить куриный «Бефстроганов», который по вкусу ничем не хуже с говядиной. опис приготування: Можно найти разные вариации блюда: зі свининою, с индюшиным мясом. Готовое блю...

Курячий бульйон по-французьки

Курячий бульйон по-французьки

Курячий бульйон по-французьки — практично досконалий з точки зору кулінарії рецепт приготування бульйону. Чи не найпростіший спосіб варіння бульйону, однак результат виправдовує всі складнощі! опис приготування: Навіть в приготуванні такої простої речі, як курячий бульйон, є свої нюанси. Тради...