Рецепт Лангет з гарніром

Рецепт Лангет з гарніром
Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Лангет з гарніром готується з тонкої частини вирізки: м'ясо відбивається і обсмажується з двох сторін зі спеціями. Гарнір готується будь на ваш смак. В даному випадку - це картопля і хрін.

опис приготування:

У французькій кухні лангет дослівно називають "; язичком" і це не дивно. Лангет є довгасті шматочки відбитого м'яса, які обсмажуються до рум'яної скоринки. Ця страва стало популярним ще в 20 столітті, оскільки воно було легким по стандартизації і приготування других страв. За радянських часів лангет був відомий як напівфабрикат, а в сучасний час це блюдо є в меню практично кожного ресторану. У домашніх умовах лангет з гарніром готується швидко (в залежності від складності гарніру).

  • Говяжа вирізка— 800-900 грам
  • Картопля— 3-5 штук
  • хрін— За смаком
  • спеції— За смаком
  • Рослинна олія— За смаком(для смаження)
1 З яловичої вирізки можна приготувати багато різних страв. У нашій родині дуже люблять лангет з гарніром. Для приготування лангету традиційно береться яловичина.

2 М'ясо нарізають на частини товщиною не більше 1 см.

3 Потім м'ясо відбивається кулінарним молотком по обидва боки. За формою вона повинна нагадувати біфштекс. Солимо і приправляємо за смаком і відправляємо на сковороду.

4 Обсмажуємо лангети з обох сторін до готовності. М'ясо обвалювати ні в борошні, ні в сухарях не потрібно.

5 натираємо хрін, будемо його подавати разом з м'ясом. За час, поки смажиться яловичина, можна приготувати будь-який гарнір. Я вирішила подати лангет зі смаженою картоплею (це може бути і фрі), який у мене залишився після обіду.

6 Подаємо лангет з гарніром в гарячому вигляді. Смачного!

Подібні рецепти

Лангет з яловичини в духовці

Пельмені з яловичини

Класичний лангет обсмажується на сковороді, але якщо ви не впевнені в тому, що зможете правильно приготувати його, скористайтеся цим рецептом і приготуйте соковитий і смачний лангет до обіду в духовці. опис приготування: Дієтичний варіант приготування лангету. чому дієтичний? Тому що ми відсту...

Квашеная капуста на зиму

Квашеная капуста на зиму

Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи - більш ніж незвичайне і оригінальне блюдо. впевнена, таких сердечок ви ще не їли! вперше спробувавши, ви навіть не зрозумієте, що це саме курячі сердечка. опис приготування: Курячі сердечка - смачна закуска, яка сподобається всім любителям східної кухні. Готуються...

Курячі шийки в духовці

Курячі шийки в духовці

Курячі шийки в духовці - відмінна закуска до пива. Запечені курячі шийки виходять дуже соковитими, смачними і апетитними. кількість порцій: 3-4 курячих ший— 1,2 кілограма сиру— 200 грам часник— За смаком майонез— За смаком сіль, перець— За смаком 1. У мисці перемішати майонез з пропущеним ...