Рецепт Лангет з яловичини в духовці

Рецепт Лангет з яловичини в духовці
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Класичний лангет обсмажується на сковороді, але якщо ви не впевнені в тому, що зможете правильно приготувати його, скористайтеся цим рецептом і приготуйте соковитий і смачний лангет до обіду в духовці.

опис приготування:

Дієтичний варіант приготування лангету. чому дієтичний? Тому що ми відступимо від класичного рецепту і обсмажувати м'ясо не будемо, ми його приготуємо в духовці. А ще ми будемо на все 100% впевнені, що наш лангет НЕ буде сухим. дивіться, як приготувати лангет з яловичини в духовці. Рецепт простий і не зажадає від вас особливих навичок. М'ясо прекрасно промаринуется в кефірі і будемо м'яким і соковитим.

  • вирізка яловича— 600 грам
  • Цибуля ріпчаста— 2 штуки
  • Перець чорний мелений— 0,5 чайних ложки
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • Приправа для м'яса— 1 Чайна ложка(без солі)
  • кефір— 100 мілілітрів
Лангет з яловичини в духовці - фото крок 1 Наріжемо яловичину поперек волокон довгастими шматочками товщиною 2-2.5 см. І злегка отоб'ем. посолити, поперчити і присипаючи спеціями для м'яса.

Лангет з яловичини в духовці - фото крок 2 Очистимо й наріжемо великими шматочками цибулю.

Лангет з яловичини в духовці - фото крок 3 Укладаємо м'ясо в миску, додаємо цибулю і заливаємо кефіром. Перемішуємо і прибираємо в холодильник на пару годин.

Лангет з яловичини в духовці - фото крок 4 Перекладаємо м'ясо разом з цибулею і маринадом в форму для запікання, накриваємо фольгою і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на годину. хв 10 до закінчення фольгу можна зняти.

Лангет з яловичини в духовці - фото крок 5 Подаємо з будь-яким гарніром або салатом з овочів.

Подібні рецепти

Лангет з гарніром

Лангет з яловичини на сковороді

Лангет з гарніром готується з тонкої частини вирізки: м'ясо відбивається і обсмажується з двох сторін зі спеціями. Гарнір готується будь на ваш смак. В даному випадку - це картопля і хрін. опис приготування: У французькій кухні лангет дослівно називають "; язичком" і це не дивно. Лангет є довг...

Шматок яловичини в сухарях

Шматок яловичини в сухарях

Шматок яловичини в сухарях — це рецепт ніжною яловичої відбивною в апетитною хрусткою скоринкою. Готуємо дуже просто — обмазуємо гірчицею, валяємо в панірувальних сухарях і обсмажуємо на сковороді. опис приготування: Смачний і красиво приготований шматок яловичини в сухарях — це надзвичайно ап...

Квашеная капуста на зиму

Квашеная капуста на зиму

Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи - більш ніж незвичайне і оригінальне блюдо. впевнена, таких сердечок ви ще не їли! вперше спробувавши, ви навіть не зрозумієте, що це саме курячі сердечка. опис приготування: Курячі сердечка - смачна закуска, яка сподобається всім любителям східної кухні. Готуються...