Рецепт Курячі крильця в клярі

Рецепт Курячі крильця в клярі
Кількість порцій: 4 Час приготування: 40 хв.
Курячі крильця в клярі — смачна страва на природу. Кляр надає страві особливу пікантність через приправ і прекрасну коричнево-золотисту скориночку. Можна посмажити крильця і ​​на вугіллі і в духовці.

опис приготування:

Курячі крильця в клярі відмінне блюдо для барбекю, особливо якщо в панірувальну борошняну суміш ви додасте гострі приправи. Крильця можна спочатку замаринувати в соєвому соусі, опустити в кляр і посмажити у фритюрі. Курячі крильця в клярі я дуже часто роблю для пікніків і як то кажуть завжди відмінний результат. Красиві і хрусткі курячі крильця в клярі "; відлітають" швидко.

  • Курячі крильця— 12 штук
  • борошно— 0,5 склянки
  • крохмаль— 0,5 склянки
  • Спеції для курки— За смаком
  • яйце— 1 штука
  • молоко— 12 склянок
Курячі крильця в клярі - фото крок 1 підготувати крильця.

Курячі крильця в клярі - фото крок 2 Яйце збити з молоком, борошно змішати з крохмалем і приправами.

Курячі крильця в клярі - фото крок 3 Крильце опустити спочатку в яйце, а потім в борошно.

Курячі крильця в клярі - фото крок 4 Скласти підготовлені крильця на блюдо.

Курячі крильця в клярі - фото крок 5 Крильця обсмажити на решітці або запекти в духовці.

Курячі крильця в клярі - фото крок 6 Смачного!

Подібні рецепти

Курячі стегна в клярі

Аджика без помідорів на зиму

Смачні та хрусткі курячі стегна в клярі в домашніх умовах стануть і закускою, і основною стравою. Їх можна приготувати навіть на святковий стіл. головне — правильно приготувати кляр. опис приготування: Курячі ніжки люблять майже всі. Кожна господиня має свій рецепт приготування стегенець, але ...

Курячі биточки в клярі

Курячі биточки в клярі

биточки — це блюдо з рубленого м'яса (або фаршу) круглої форми. Давайте приготуємо курячі битки на обід або вечерю. опис приготування: Готуємо фарш з курки. Формуємо биточки і обсмажуємо в гарячому маслі. Цибуля ріпчаста— 1 штука Куряча грудка— 500 грам молоко— 1  склянок Рослинна олія— 0,5 ...

Курячі гребінці в клярі

Курячі гребінці в клярі

Ця страва дуже популярно в країнах Східної Азії: в Японії, Кореї та Китаї. А секрет такої популярності дуже простий: готуються гребінці дуже просто, і стояти — недорого. опис приготування: Ароматні курячі гребінці, приготовані в соєвому соусі, відмінно підійдуть і в якості легкого страви-апери...

Курячі котлети в клярі

Курячі котлети в клярі

Якщо ви любите котлети, то кляр додасть їм пікантності і посилить смак. Спробуйте приготувати курячі котлети в клярі за цим рецептом на обідній і навіть святковий стіл. опис приготування: Соковиті і м'які котлетки в "; шубі" можна приготувати з використанням клярі. Фарш використовуйте будь-яки...

Курячі ніжки в клярі

Курячі ніжки в клярі

Це чудове і економічне блюдо стане відмінною закускою і, я впевнена, сподобається кожному. Дуже соковиті всередині та хрусткі зовні ніжки припадуть до смаку навіть дітям. опис приготування: У всій нашій сім'ї саме ніжки є улюбленою частиною курки, особливо, якщо при обсмажуванні вони покривают...