Лазанья «Болоньєзе» (класичний рецепт)
лазанья — дуже смачне італійське блюдо, яке вже давно міцно влаштувалося на наших столах. Це своєрідна запіканка з грибів, овочів або м'яса. Приготовим!
опис приготування:
Приготування класичної лазаньї — досить трудомісткий процес, але я детально розповім, як приготувати лазанью "; Болоньєзе" (класичний рецепт). Якщо ви зробите все за рецептом, то напевно отримаєте відмінну лазанью. Мої рідні і близькі завжди в захваті, коли я готую цю страву, уплітає за дві щоки і просять добавки. думаю, вам теж сподобається.
- Листи для лазаньї, вгору. — 1 штука
- Сир пармезан— 200 грам
- фарш— 700 грам(Для соусу болоньєзе)
- помідори— 2 штуки(Для соусу больньезе)
- Томатна паста— 2 Ст. ложки(Для соусу болоньєзе)
- сіль, перець— За смаком(Для соусу болоньєзе)
- Масло оливкове— За смаком(Для соусу больньезе)
- молоко— 1 літр(Для соусу бешамель)
- Вершкове масло— 120 грам(Для соусу бешамель)
- Мускатний горіх— За смаком(Для соусу бешамель)
- борошно— 3 Ст. ложки(Для соусу бешамель)
2 Для приготування соусу больньезе підсмажте фарш на оливковій олії.
3 Для приготування томатного соусу з помідорів зніміть шкірку і подрібніть їх блендером.
4 Змішайте їх з томатною пастою і додайте до фаршу на сковороду.
5 Додати сіль, поперчіть і готуйте , поки соус не почне густіти.
6 Для приготування соусу бешамель розтопіть в сотейнику вершкове масло. Додайте до нього борошно, перемішайте. Молоко додавайте потроху. Готуйте до загустіння.
7 У форму для запікання налийте соус бешамель і розподіліть його по дну. На нього викладіть два листа тесту, край при цьому повинен заходити на інший шматок.
8 Змастіть соусом бешамель, посипте тертим сиром і викладіть шар соусу болоньєзе.
9 Продовжуйте формувати шари подібним чином, щоб вийшло від 3 до 6 шарів.
10 Самий останній шар змастіть соусом бешамель і щедро посипте тертим сиром.
11 Запікайте в духовці, розігрітій до 180 градусів 40 хвилин.
12 Смачного!
Подібні рецепти
Баурсаки на кефірі
Хочу представити вам класичний рецепт лазаньї болоньєзе. Для справжніх цінителів італійської кухні. опис приготування: Історії лазінні пішла з Греції. Саме греки передали цей рецепт римлянам. лазанья болоньєзе — рецепт дуже древній. І спочатку її готували без помідорів. Так як Колумб привіз по...
Лазанья з соусом болоньєзе
Я обожнюю лазанью ! І сьогодні хочу поділитися з вами рецептом приготування лазаньї з соусом болоньєзе. Блюдо воістину виходить дуже смачним, соковитим і просоченою. Приступаємо до приготування! опис приготування: Приготувавши лазанью з соусом болоньєзе за цим рецептом ви залишитеся в захваті!...
Лазанья (класичний рецепт)
Це класичне блюдо італійської кухні можна приготувати і в домашніх умовах. лазанью, до речі, можна подавати не тільки в якості повсякденного страви, але і на свята. блюдо універсальне. опис приготування: Лазанья з м'ясним фаршем - це досить поширене сьогодні блюдо в багатьох країнах. Цей рецеп...
Лазанья (простий рецепт)
Іноді хочеться приготувати щось незвичайне, наприклад, італійське. Сьогодні я розповім вам, як приготувати лазанью. З цим рецептом ваша кухня перетвориться в італійський ресторан. опис приготування: Мій покроковий рецепт покаже, як легко і просто приготувати лазанью. Лазанья перетворює будь-ве...
Лазанья без м'яса
Всім відоме італійське блюдо можна приготувати не тільки з м'ясом, але і з овочевою прошарком, і буде воно не менш смачним. А як на мене, так овочева лазанья виходить більш соковитою. Приготовим? опис приготування: Смачне і ситне італійське блюдо приготувати вдома зовсім нескладно, начинку для...