Рецепт Лазанья з соусом болоньєзе

Рецепт Лазанья з соусом болоньєзе
Кількість порцій: 6 Час приготування: 4 г. 0 хв.
Я обожнюю лазанью ! І сьогодні хочу поділитися з вами рецептом приготування лазаньї з соусом болоньєзе. Блюдо воістину виходить дуже смачним, соковитим і просоченою. Приступаємо до приготування!

опис приготування:

Приготувавши лазанью з соусом болоньєзе за цим рецептом ви залишитеся в захваті! Блюдо відмінно підійде на вечерю. Воно прикрасить будь-який стіл своїм зовнішнім виглядом. ароматна, ніжна паста, яка просочиться смаком соусу болоньєзе, нікого не зможе залишити байдужим. Обов'язково спробуйте лазанью за цим рецептом!

  • Цибуля ріпчаста— 1 штука(Для соусу болоньєзе)
  • морква— 1 штука
  • стебло селери— 1 штука
  • Оливкова олія— 2 Ст. ложки
  • Фарш із яловичини— 0,5 кілограма
  • свинячий фарш— 0,5 кілограма
  • тунець— 120 грам
  • сіль, перець— За смаком
  • Сухе біле вино— 1 Склянка
  • молоко— 1 Склянка
  • помідори— 400 грам
  • Курячий бульйон— 3 склянки
  • сіль— 1/2 чайних ложки(для пасти)
  • борошно— 3 склянки
  • яйця— 4 штуки
  • Вершкове масло— 5 Ст. ложок(Для соусу бешамель )
  • борошно— 1/4 склянки
  • молоко— 4 склянки
  • Мускатний горіх— 1 щіпка
  • Перець чорний мелений— За смаком
  • тертий пармезан— 2 склянки
1 займемося соусом. Для початку очистимо всі овочі і подрібнити цибулю, морква і селера.

2 На розпечену сковороду вливаємо невелику кількість оливкової олії, змішуємо яловичий і свинячий фарш, і починаємо його обсмажувати зі спеціями. Слідом додаємо подрібнені овочі та панчетту. Тушкуємо до тих пір, поки м'ясо не посвітлішає. На це піде хвилин 25-30.

3 Слідом додаємо в сковороду вино і доводимо суміш до кипіння. Через пару хвилин додаємо трохи молока, зменшуємо вогонь і варимо до тих пір, поки рідина не випарується, 9-10 хвилин.

4 Додамо в сковороду подрібнені помідори і курячий бульйон, знову доводимо до кипіння, розбавивши водою, якщо знадобиться. Тушкуємо все протягом 30-45 хвилин, а потім охолоджуємо болоньєзе.

5 займемося пастою. Для її приготування потрібно змішати борошно, сіль, в центрі зробити поглиблення і вбити туди яйця. Акуратно вимішуємо тісто до тих пір, поки воно не перестане липнути до рук. Прибираємо під плівку в холодильник на пару годин.

6 Формуємо з тіста пасту для лазаньї шляхом розрізання і розкочування тіста. Приготуємо соус бешамель. Для цього розігріємо вершкове масло на сковороді, до нього додамо борошно і ретельно все перемішати, щоб не було грудочок. Поступово додаємо в соус молоко, постійно помішуючи, потім відправляємо туди сіль і мускатний горіх. Соус бешамель повинен придбати консистенцію крему.

7 Готове тісто для пасти необхідно проварити в киплячій, підсоленій воді протягом 10 секунд. Приступаємо до формування лазаньї.

8 Духовку розігріваємо до 180 градусів. Форму для випічки змащуємо маслом. Розподіляємо соус бешамель по дну форми, слідом укладаємо лист лазаньї і промазуємо його соусом болоньєзе. Повторюємо кроки до тих пір, поки не закінчаться інгредієнти. Останній шар полийте бешамель і присипте тертим пармезаном.

9 Відправляємо лазанью в духовку на 50-60 хвилин. Лазанья з соусом бешамель готова, смачного!

Подібні рецепти

Лазанья «Болоньєзе» (класичний рецепт)

Лимонний кекс в мультиварці

лазанья — дуже смачне італійське блюдо, яке вже давно міцно влаштувалося на наших столах. Це своєрідна запіканка з грибів, овочів або м'яса. Приготовим! опис приготування: Приготування класичної лазаньї — досить трудомісткий процес, але я детально розповім, як приготувати лазанью "; Болоньєзе"...

Лазанья болоньєзе

Лазанья болоньєзе

Хочу представити вам класичний рецепт лазаньї болоньєзе. Для справжніх цінителів італійської кухні. опис приготування: Історії лазінні пішла з Греції. Саме греки передали цей рецепт римлянам. лазанья болоньєзе — рецепт дуже древній. І спочатку її готували без помідорів. Так як Колумб привіз по...

Лазанья класична з соусом «бешамель»

Лазанья класична з соусом «бешамель»

Хочу поділитися улюбленою стравою моєї сім'ї - лазаньєю. Бувають різні рецепти приготування, але я вам розповім, як приготувати класичну лазанью з яловичим фаршем під соусом "; Бешамель ";. опис приготування: Приготування лазаньї в домашніх умовах для новачків здасться складним процесом, але с...

Лазанья з куркою і соусом «бешамель»

Лазанья з куркою і соусом «бешамель»

Лазанья з куркою і соусом "; Бешамель" - неймовірно красиве і смачне блюдо. Соус додає м'ясу ніжність, так як курка трохи сухувата. Лазанья стане вашим повноцінним вечерею або обідом. опис приготування: Щоб приготувати лазанью, вам обов'язково знадобляться спеціальні листи для неї, а також соу...

Лазанья швидка

Лазанья швидка

Гості на порозі, а їх нема чим нагодувати? Візьміть на замітку рецепт приготування лазаньї швидкого з консервованою рибою і зеленим горошком. Це досить ситне і дуже апетитне блюдо. опис приготування: В рецепт приготування лазаньї швидкого можна використовувати будь-яку консервовану рибу, яка є...