Рецепт Лазанья болоньєзе

Рецепт Лазанья болоньєзе
Кількість порцій: 5-7 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Хочу представити вам класичний рецепт лазаньї болоньєзе. Для справжніх цінителів італійської кухні.

опис приготування:

Історії лазінні пішла з Греції. Саме греки передали цей рецепт римлянам. лазанья болоньєзе — рецепт дуже древній. І спочатку її готували без помідорів. Так як Колумб привіз помідори в Європу тільки в 15 столітті. Я люблю італійську кухню за свіжу зелень, помідори і сири. Все це поєднується прекрасно з їх макаронних тестом в будь-якій страві, будь то равиоли, паста або ж лазіння. лазанья болоньєзе — улюблене блюдо моїх дітей! Вона не гостра, але і не прісна. Спробуйте обов'язково!

  • листи лазінні— 6-8 штук(Можете використовувати всю упаковку. Залежить від вашої форми для запікання. )
  • Фарш із яловичини— 500 грам(Можете використовувати свинячий.)
  • Цибуля— 1 штука(Цибулина середнього розміру.)
  • часник— 6 зубчиків
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • перець— 1 Чайна ложка
  • Оливкова олія— 1 Ст. ложка
  • густі вершки— 50 мілілітрів
  • Томатна паста— 100 мілілітрів
  • помідори— 3-4 штук
  • м'який сир— 350-400 грам(В оригіналі потрібен сир Рікотта, якщо у вас немає його під рукою, його можна замінити м'яким сиром.)
  • Сир пармезан— 250 грам
  • моцарелла— 500 грам
  • Свіжий базилік— 0,5 склянки(дрібно нарубаного. )
  • яйце— 1 штука
лазанья болоньєзе - фото крок 1 Приготуйте все інгредієнти.

лазанья болоньєзе - фото крок 2 У каструлі нагрійте оливкову олію, викладіть цибулю і смажте до того, як цибуля стане м'яким. Це приблизно п'ять хвилин. Додайте тиск часнику, перемішайте і смажте ще дві хвилини.

лазанья болоньєзе - фото крок 3 У каструлю викласти фарш. Добре його подрібнити, щоб не було грудок. посолити, поперчити. Смажити до того, як фарш стане коричневим (не пережарьте!), потім додати вершків і перемішати.

лазанья болоньєзе - фото крок 4 Гасити фарш з вершками п'ять хвилин.

лазанья болоньєзе - фото крок 5 Додати томатну пасту і протерті помідори (або дрібно нарізані). Гасити на повільному вогні 10 хвилин, періодично помішуючи.

лазанья болоньєзе - фото крок 6 Поки м'ясо гаситься, підготуйте сирний соус. змішайте сир (або рикотту), один стакан сиру Пармезан, дрібно рубаний базилік, яйце. Додати сіль, поперчіть.

лазанья болоньєзе - фото крок 7 Розігрійте духовку на 200 градусів. Натріть сир Моцарелла, додайте до нього залишився Пармезан. Поставте всі інгредієнти поруч з формою для випікання.

лазанья болоньєзе - фото крок 8 Спочатку викладіть невеликий шар м'ясного соусу. Потім листи для лазінні так, тепер кладемо в такій послідовності — зверху на листи м'ясної соус, потім сирний соус, потім тертий сир. І так три шари.

лазанья болоньєзе - фото крок 9 Запікати лазіння протягом 40 хвилин. Після випікання залиште її остигати на 20 хвилин.

лазанья болоньєзе - фото крок 10 лазіння готова! Смачного!

Подібні рецепти

Лазанья «Болоньєзе» (класичний рецепт)

Лазанья під соусом «Болоньєзе»

лазанья — дуже смачне італійське блюдо, яке вже давно міцно влаштувалося на наших столах. Це своєрідна запіканка з грибів, овочів або м'яса. Приготовим! опис приготування: Приготування класичної лазаньї — досить трудомісткий процес, але я детально розповім, як приготувати лазанью "; Болоньєзе"...

Лазанья з соусом болоньєзе

Лазанья з соусом болоньєзе

Я обожнюю лазанью ! І сьогодні хочу поділитися з вами рецептом приготування лазаньї з соусом болоньєзе. Блюдо воістину виходить дуже смачним, соковитим і просоченою. Приступаємо до приготування! опис приготування: Приготувавши лазанью з соусом болоньєзе за цим рецептом ви залишитеся в захваті!...

Лазанья без м'яса

Лазанья без м'яса

Всім відоме італійське блюдо можна приготувати не тільки з м'ясом, але і з овочевою прошарком, і буде воно не менш смачним. А як на мене, так овочева лазанья виходить більш соковитою. Приготовим? опис приготування: Смачне і ситне італійське блюдо приготувати вдома зовсім нескладно, начинку для...

Лазанья швидка

Лазанья швидка

Гості на порозі, а їх нема чим нагодувати? Візьміть на замітку рецепт приготування лазаньї швидкого з консервованою рибою і зеленим горошком. Це досить ситне і дуже апетитне блюдо. опис приготування: В рецепт приготування лазаньї швидкого можна використовувати будь-яку консервовану рибу, яка є...

Лазанья грибна

Лазанья грибна

Якщо ви любите лазанью, то пропоную вам для різноманітності приготувати її з грибочками і шпинатом. оригінально? Начинка неймовірно соковита, ароматна і дійсно смачна. обов'язково спробуйте! опис приготування: Для святкового або щоденного меню цей варіант, як приготувати лазанью грибну, буде д...