Рецепт Лазанья в духовці

Рецепт Лазанья в духовці
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Знамените італійське блюдо в домашніх умовах виходить нітрохи не гірше, ніж в кафе і ресторанах. Часу витратити доведеться чимало, але в підсумку у вас вийде дивовижно смачний італійський вечеря.

опис приготування:

Про лазанью, напевно, чули вже всі. Напевно, багато хто з вас її навіть пробували. А як часто ви готуєте її у себе на кухні? що, щоб приготувати справжню лазанью, буде потрібно чимало часу (особливо на м'ясний соус). але повірте, результат вас і вашу родину безсумнівно порадує. ароматна, шалено апетитна, з красивою скоринкою лазіння перенесе вас в яскраву Італію. А як приготувати лазанью в духовці, я вам розповів.

  • Листи для лазаньї— 300-400 грам
  • пармезан— 200 грам
  • Пшеничне борошно— 5 Ст. ложок
  • Вершкове масло— 4 Ст. ложки(3,5 ст.л. — для "; бешамеля ";, 0,5 ст. L — для "; болоньез ";)
  • молоко— 3 склянки(2 ст. — для "; бешамель ";, 1 ст. для "; болоньез ";)
  • сіль— 1 Ст. ложка
  • Мускатний горіх— 1-2 Щепоток
  • Ріпчаста цибуля— 1 штука
  • морква— 1 штука
  • фарш змішаний— 500 грам(свинина + яловичина)
  • Томатна паста— 1-2 Ст. ложок
  • селера— 1-2 штук
  • Червоне вино— 100-200 мілілітрів
  • Курячий бульйон— 100 мілілітрів
  • Оливкова олія— 3 Ст. ложки
  • бекон— 100 грам
Лазанья в духовці - фото крок 1 Ріпчаста цибуля, стебло селери і моркву необхідно натерти на дрібній тертці або подрібнити за допомогою кухонного комбайна.

Лазанья в духовці - фото крок 2 Потім додаємо ці овочі в каструлю з розігрітим оливковою олією і смажимо, помішуючи, хвилин 15.

Лазанья в духовці - фото крок 3 Потім додаємо до овочів подрібнену блендером панчетту (бекон).

Лазанья в духовці - фото крок 4 Додаємо фарш і добре перемішуємо. Готуємо на невеликому вогні, періодично помішуючи хвилин 30.

Лазанья в духовці - фото крок 5 Потім наливаємо до фаршу вино і тушкуємо хвилин 5.

Лазанья в духовці - фото крок 6 Томатну пасту розведіть в курячому бульйоні і додайте її в каструлю. Тепер соус "; Болоньез" можна посолити і поперчити за смаком і добре перемішати. Ми залишаємо нудитися його на самому маленькому вогні близько 1,5 годину.

Лазанья в духовці - фото крок 7 Потім додаємо стакан молока (можна замінити на вершки), перемішуємо, доводимо до кипіння і прибираємо з вогню.

Лазанья в духовці - фото крок 8 Тепер готуємо "; Бешамель ";. На невеликому вогні в каструлі необхідно розтопити вершкове масло.

Лазанья в духовці - фото крок 9 Потім в масло додаємо борошно і добре лопаткою перемішуємо. Смажимо її хвилини 2-3.

Лазанья в духовці - фото крок 10 Далі додаємо гаряче молоко і швидко і добре перемішуємо.

Лазанья в духовці - фото крок 11 Готуємо соус "; Бешамель" на самому маленькому вогні, поки він не почне густіти. Потім додаємо сіль за смаком і 1-2 щіпки мускатного горіха.

Лазанья в духовці - фото крок 12 Форму змащуємо оливковою олією і потім викладаємо тонкий шар "; Болоньєзе ";.

Лазанья в духовці - фото крок 13 Потім викладаємо листи для лазаньї.

Лазанья в духовці - фото крок 14 Всю поверхню листів змащуємо соусом "; Бешамель ";.

Лазанья в духовці - фото крок 15 Далі - шар соусу "; Болоньєзе ";, посипаний тертим пармезаном.

Лазанья в духовці - фото крок 16 Потім знову викладаємо листи для лазаньї, змащуємо їх соусом "; Бешамель ";, потім "; Болоньєзе" і тертий пармезан.

Лазанья в духовці - фото крок 17 Останнім шаром змішуємо "; Болоньєзе" і & Quot; Beshamely & Quot;, а зверху - товстий шар сиру.

Лазанья в духовці - фото крок 18 Відправляємо форму з лазаньєю в розігріту до 180 градусів духовку на 1 час. Потім готову лазанью дістаємо і дамо відпочити їй хвилин 10.

Лазанья в духовці - фото крок 19 Готову лазанью ріжемо на частини і подаємо з салатом або просто так. Смачного!

Подібні рецепти

Лазанья з фаршем в духовці

Салат з крабами

Пропоную цікавий рецепт приготування лазаньї в духовці швидко і просто. звичайно, це не класичний рецепт, але любителям різноманітної їжі сподобається! Обов'язково попробойте приготувати і ви! опис приготування: Лазанью я люблю давно. готую класичну, але частіше все-таки люблю експериментувати...

Лазанья «Болоньєзе» (класичний рецепт)

Лазанья «Болоньєзе» (класичний рецепт)

лазанья — дуже смачне італійське блюдо, яке вже давно міцно влаштувалося на наших столах. Це своєрідна запіканка з грибів, овочів або м'яса. Приготовим! опис приготування: Приготування класичної лазаньї — досить трудомісткий процес, але я детально розповім, як приготувати лазанью "; Болоньєзе"...

Лазанья болоньєзе

Лазанья болоньєзе

Хочу представити вам класичний рецепт лазаньї болоньєзе. Для справжніх цінителів італійської кухні. опис приготування: Історії лазінні пішла з Греції. Саме греки передали цей рецепт римлянам. лазанья болоньєзе — рецепт дуже древній. І спочатку її готували без помідорів. Так як Колумб привіз по...

Лазанья грибна

Лазанья грибна

Якщо ви любите лазанью, то пропоную вам для різноманітності приготувати її з грибочками і шпинатом. оригінально? Начинка неймовірно соковита, ароматна і дійсно смачна. обов'язково спробуйте! опис приготування: Для святкового або щоденного меню цей варіант, як приготувати лазанью грибну, буде д...

Лазанья з кабачків з фаршем

Лазанья з кабачків з фаршем

Лазанья з кабачків з фаршем дуже смачна і корисна. Рекомендую її тим, хто стежить за своєю вагою і вибирає корисні рецепти. Потрібно тільки не захоплюватися сметаною і сир вибирати менш калорійний. опис приготування: Лазанью з кабачків з фаршем можна подавати як самостійне блюдо. М'ясо і овочі...