Рецепт Лазанья грибна

Рецепт Лазанья грибна
Кількість порцій: 10-12 Час приготування: 1 г. 40 хв.
Якщо ви любите лазанью, то пропоную вам для різноманітності приготувати її з грибочками і шпинатом. оригінально? Начинка неймовірно соковита, ароматна і дійсно смачна. обов'язково спробуйте!

опис приготування:

Для святкового або щоденного меню цей варіант, як приготувати лазанью грибну, буде дуже до речі. Це ситне і дуже апетитне блюдо чудово урізноманітнює звичні м'ясні рецепти. Що стосується начинки, то тут ви можете експериментувати, але шпинат з грибочками поєднується фантастично.

  • гриби— 1 кілограм
  • цибулина— 2-3 штук
  • Оливкова олія— 50 мілілітрів
  • часник— 3-4 зубчиків
  • Томатна паста— 150 грам
  • Томатний соус— 200 грам
  • чебрець— 1 Чайна ложка
  • Перець чилі— 1 щіпка
  • цукор— 1 Чайна ложка
  • шпинат— 400 грам
  • листи лазаньї— 16-20 штук
  • Rikotta— 350-400 грам
  • сир— 500 грам
лазанья грибна - фото крок 1 1. У сотейник або в каструлю налийте олію, розігрійте його. вимийте, подрібніть і викладіть в масло гриби.

лазанья грибна - фото крок 2 2. Томіть на середньому вогні. Підсолити за смаком в процесі.

лазанья грибна - фото крок 3 3. Коли основна маса води піде, додайте в сотейник подрібнену цибулю.

лазанья грибна - фото крок 4 4. Викладіть до грибам подрібнений часник. смажте, помішуючи, пару хвилин. Після додайте томатну пасту і томатний соус (трохи відкладіть). Влийте трохи води, додайте цукор, чебрець, перець чилі. Гасіть соус на середньому вогні, помішуючи, хвилин 20.

лазанья грибна - фото крок 5 5. Підготуйте листи лазаньї. Відваріть їх попередньо, якщо вони того вимагають.

лазанья грибна - фото крок 6 6. Підготуйте жароміцних форму. Викладіть на дно залишки томатного соусу, розподіліть його.

лазанья грибна - фото крок 7 7. Далі - шар листя лазаньї.

лазанья грибна - фото крок 8 8. Розподіліть рівним шаром шпинат і рикотту. Додайте трохи тертого твердого сиру.

лазанья грибна - фото крок 9 9. Далі - шар грибного соусу.

лазанья грибна - фото крок 10 10. І так, чергуючи шари, збирайте лазанью. Накрийте форму фольгою, надішліть її в розігріту до 180 градусів духовку на 25 хвилин.
Після приберіть фольгу і запікайте ще півгодини до готовності.

Подібні рецепти

Лазанья «Болоньєзе» (класичний рецепт)

Торт закусочний «грибна фантазія»

лазанья — дуже смачне італійське блюдо, яке вже давно міцно влаштувалося на наших столах. Це своєрідна запіканка з грибів, овочів або м'яса. Приготовим! опис приготування: Приготування класичної лазаньї — досить трудомісткий процес, але я детально розповім, як приготувати лазанью "; Болоньєзе"...

Лазанья болоньєзе

Лазанья болоньєзе

Хочу представити вам класичний рецепт лазаньї болоньєзе. Для справжніх цінителів італійської кухні. опис приготування: Історії лазінні пішла з Греції. Саме греки передали цей рецепт римлянам. лазанья болоньєзе — рецепт дуже древній. І спочатку її готували без помідорів. Так як Колумб привіз по...

Лазанья з кабачків з фаршем

Лазанья з кабачків з фаршем

Лазанья з кабачків з фаршем дуже смачна і корисна. Рекомендую її тим, хто стежить за своєю вагою і вибирає корисні рецепти. Потрібно тільки не захоплюватися сметаною і сир вибирати менш калорійний. опис приготування: Лазанью з кабачків з фаршем можна подавати як самостійне блюдо. М'ясо і овочі...

Лазанья швидка

Лазанья швидка

Гості на порозі, а їх нема чим нагодувати? Візьміть на замітку рецепт приготування лазаньї швидкого з консервованою рибою і зеленим горошком. Це досить ситне і дуже апетитне блюдо. опис приготування: В рецепт приготування лазаньї швидкого можна використовувати будь-яку консервовану рибу, яка є...

Лазанья з лаваша з фаршем

Лазанья з лаваша з фаршем

Приготувати традиційну італійську лазанью непросто, що я, зізнатися, не завжди є на це час. думаю, любителям цього смачного і ситного страви знадобиться простий рецепт лазаньї з лаваша з фаршем - готується швидко і просто, а за смаковими якостями майже не поступається «справжньої». опис приготу...