Рецепт Лазанья грибна
Якщо ви любите лазанью, то пропоную вам для різноманітності приготувати її з грибочками і шпинатом. оригінально? Начинка неймовірно соковита, ароматна і дійсно смачна. обов'язково спробуйте!
опис приготування:
Для святкового або щоденного меню цей варіант, як приготувати лазанью грибну, буде дуже до речі. Це ситне і дуже апетитне блюдо чудово урізноманітнює звичні м'ясні рецепти. Що стосується начинки, то тут ви можете експериментувати, але шпинат з грибочками поєднується фантастично.
- гриби— 1 кілограм
- цибулина— 2-3 штук
- Оливкова олія— 50 мілілітрів
- часник— 3-4 зубчиків
- Томатна паста— 150 грам
- Томатний соус— 200 грам
- чебрець— 1 Чайна ложка
- Перець чилі— 1 щіпка
- цукор— 1 Чайна ложка
- шпинат— 400 грам
- листи лазаньї— 16-20 штук
- Rikotta— 350-400 грам
- сир— 500 грам
2. Томіть на середньому вогні. Підсолити за смаком в процесі.
3. Коли основна маса води піде, додайте в сотейник подрібнену цибулю.
4. Викладіть до грибам подрібнений часник. смажте, помішуючи, пару хвилин. Після додайте томатну пасту і томатний соус (трохи відкладіть). Влийте трохи води, додайте цукор, чебрець, перець чилі. Гасіть соус на середньому вогні, помішуючи, хвилин 20.
5. Підготуйте листи лазаньї. Відваріть їх попередньо, якщо вони того вимагають.
6. Підготуйте жароміцних форму. Викладіть на дно залишки томатного соусу, розподіліть його.
7. Далі - шар листя лазаньї.
8. Розподіліть рівним шаром шпинат і рикотту. Додайте трохи тертого твердого сиру.
9. Далі - шар грибного соусу.
10. І так, чергуючи шари, збирайте лазанью. Накрийте форму фольгою, надішліть її в розігріту до 180 градусів духовку на 25 хвилин.
Після приберіть фольгу і запікайте ще півгодини до готовності.
Подібні рецепти
Торт закусочний «грибна фантазія»
лазанья — дуже смачне італійське блюдо, яке вже давно міцно влаштувалося на наших столах. Це своєрідна запіканка з грибів, овочів або м'яса. Приготовим! опис приготування: Приготування класичної лазаньї — досить трудомісткий процес, але я детально розповім, як приготувати лазанью "; Болоньєзе"...
Лазанья болоньєзе
Хочу представити вам класичний рецепт лазаньї болоньєзе. Для справжніх цінителів італійської кухні. опис приготування: Історії лазінні пішла з Греції. Саме греки передали цей рецепт римлянам. лазанья болоньєзе — рецепт дуже древній. І спочатку її готували без помідорів. Так як Колумб привіз по...
Лазанья з кабачків з фаршем
Лазанья з кабачків з фаршем дуже смачна і корисна. Рекомендую її тим, хто стежить за своєю вагою і вибирає корисні рецепти. Потрібно тільки не захоплюватися сметаною і сир вибирати менш калорійний. опис приготування: Лазанью з кабачків з фаршем можна подавати як самостійне блюдо. М'ясо і овочі...
Лазанья швидка
Гості на порозі, а їх нема чим нагодувати? Візьміть на замітку рецепт приготування лазаньї швидкого з консервованою рибою і зеленим горошком. Це досить ситне і дуже апетитне блюдо. опис приготування: В рецепт приготування лазаньї швидкого можна використовувати будь-яку консервовану рибу, яка є...
Лазанья з лаваша з фаршем
Приготувати традиційну італійську лазанью непросто, що я, зізнатися, не завжди є на це час. думаю, любителям цього смачного і ситного страви знадобиться простий рецепт лазаньї з лаваша з фаршем - готується швидко і просто, а за смаковими якостями майже не поступається «справжньої». опис приготу...