Рецепт Лазанья з фаршем в духовці
Пропоную цікавий рецепт приготування лазаньї в духовці швидко і просто. звичайно, це не класичний рецепт, але любителям різноманітної їжі сподобається! Обов'язково попробойте приготувати і ви!
опис приготування:
Лазанью я люблю давно. готую класичну, але частіше все-таки люблю експериментувати з різними смаками і формами. Дуже мені подобається варіант зі свининою, помідорами і солодким перцем. Перецьь якраз надає родзинки страви, робить його більш ароматним. Коли у мене немає часу і бажання готувати соус "; Бешамель ";, я беру готовий покупної, а в цей раз я спробувала додати майонез. Не скажу, що вийшло краще, ніж з бешамель, але теж непогано. Так що візьміть собі на замітку. Отже, сьогодні ділюся з вами рецептом, як приготувати лазанью з фаршем в духовці з солодким перцем і майонезом, хоч рецепт і не оригінальний італійський, але все одно страва дуже смачна. Колись давно я бачила майстер-клас, як швидко і просто зробити форму для запікання за розміром листів лазаньї. Потрібно просто скласти фольгу в 3-4 шару, покласти листи лазаньї і підвернути краю. От і все, тепер не потрібно шукати спеціальні форми для приготування цього смачного страви.
- листи лазаньї— 9 штук
- свинячий фарш— 400 грам
- помідор— 2 штуки
- Перецьь солодкий— 1 штука
- сир твердий— 120 грам
- майонез— 100 грам
- сіль— 1 Чайна ложка
- перець— 1-2 Щепоток
- Олія соняшникова— 2 Ст. ложки
Лук поріжте невеликим кубиком, викладіть в добре розігріту сковороду і смажте до м'якості, потім викладіть фарш і перші пару хвилин безперервно заважайте його. Коли фарш пустить сік, накрийте сковороду кришкою і готуйте 5-7 хвилин.
Солодкий перець очистіть і поріжте дрібною соломкою. Надішліть його в сковороду до м'яса, готуйте вже без кришки.
З помідорів зніміть шкірку, для цього обшпарте їх окропом і зробіть зверху хрестоподібний надріз, потім видаліть шкірку. Поріжте помідори на невеликі шматочки, надішліть їх до фаршу. Готуйте на повільному вогні.
Начинка для лазаньї готова. Не забудьте посолити її і поперчити.
На дно форми для запікання покладіть 3 листи лазаньї. Можете самостійно зробити форму з фольги.
Покладіть половину начинки, змастіть зверху майонезом. Потім знову покладіть 3 листи лазаньї, начинку і майонез.
Знову накрийте лазаньєю і присипте тертим сиром.
Запікайте в духовці при температурі 180 градусів 20-25 хвилин. подавайте гарячої. Смачного!
Подібні рецепти
Лазанья з баклажанів з фаршем
Лазанья з кабачків з фаршем дуже смачна і корисна. Рекомендую її тим, хто стежить за своєю вагою і вибирає корисні рецепти. Потрібно тільки не захоплюватися сметаною і сир вибирати менш калорійний. опис приготування: Лазанью з кабачків з фаршем можна подавати як самостійне блюдо. М'ясо і овочі...
Лазанья з лаваша з фаршем
Приготувати традиційну італійську лазанью непросто, що я, зізнатися, не завжди є на це час. думаю, любителям цього смачного і ситного страви знадобиться простий рецепт лазаньї з лаваша з фаршем - готується швидко і просто, а за смаковими якостями майже не поступається «справжньої». опис приготу...
Лазанья з макаронів з фаршем
Вишукане і дуже смачне італійське блюдо. Поєднує в собі шари начинки упереміш із шарами тіста, политих зверху ароматним соусом. Все це — лазіння з макаронів з фаршем! опис приготування: Лазанья з макаронів з фаршем — відмінне страву для тих, хто цінує в їжі не тільки смакові якості, але і есте...
Лазанья з фаршем з готових листів
Серед найвідоміших і популярних страв італійської кухні лазіння займає почесне місце. ситно, апетитно і неймовірно смачно. Якщо ви спробуєте блюдо хоч раз, вже не зможете від нього відмовитися. опис приготування: Хочу запропонувати вам на замітку свій спосіб, як приготувати лазанью з фаршем з ...
Лазанья з фаршем
Давно мрієте відвідати Італію, побродити по старовинними вуличками і посидіти в романтичних кафе? Пропоную створити свою маленьку Італію вдома, приготувавши смачну і ароматну лазанью. опис приготування: Лазанья з фаршем - одне з найпопулярніших італійських страв, яке вже давно стало надбанням ...