Рецепт Лазанья з готовими листами
Лазанья - яскраве блюдо італійської кухні. Паста з фаршем і двома соусами - це справжнє свято для любителів смачно поїсти. Я часто готую цю страву вдома, але у мене лазанья з готовими листами.
опис приготування:
Існує багато рецептів лазаньї, але класичний рецепт обов'язково включає в себе два види соусу (марінара і бешамель), самостійно приготовані листи домашньої пасти і яловичий фарш. Це все досить довго і складно, на приготування йде не одну годину. Лазанья з готовими листами і трохи зміненими соусами - справжнє спасіння, коли часу в обріз. І сьогодні я поділюся рецептом, як приготувати цей спрощений варіант лазаньї. Пасту я беру вже готову, Зараз продається багато видів і марок такої пасти. Замість соусу "; Бешамель" я змішаю рикотту з яйцем, а замість соусу марінара я беру готовий томатний соус. Процес приготування скорочується в рази, а смак, навіть якщо ми відходимо від класики, все одно відмінний!
- листи пасти— 8 штук
- Цибуля— 1 штука
- часник— 2 зубчики
- фарш яловичий— 450 грам
- сир Рікотта— 200 грам
- сир моцарелла— 300 грам
- яйце— 1 штука
- сіль— 2 чайних ложки
- Томатний соус— 3 склянки
- Чорний мелений перець— 2 чайних ложки
- сушений орегано— 1 Чайна ложка
- Рослинна олія— 2 Ст. ложки
Додайте до цибулі з часником фарш і обсмажте 10- 15 хвилин. Посоліть і поперчіть і додайте орегано.
У глибоку миску складіть рикотту, додайте яйце, сіль і перець і змішайте до однорідності.
Готові листи пасти складіть на дно глибокої форми по всій поверхні.
Зверху викладіть готовий фарш, розподіліть його рівномірним шаром.
Накрийте шарами пасти і покрийте томатним соусом. Повторіть процедуру двічі.
Останній шар пасти рівномірно покрийте сумішшю рікотти і яйця.
Посипте все зверху натертим сиром моцарелла і поставте в духовку.
Накрийте деко фольгою і запікайте страву 30 хвилин при температурі 180 градусів. Потім зніміть фольгу і тримайте в духовці ще 15 хвилин до появи красивою золотистої скоринки.
Подібні рецепти
Лазанья з фаршем і сиром
лазанья — дуже смачне італійське блюдо, яке вже давно міцно влаштувалося на наших столах. Це своєрідна запіканка з грибів, овочів або м'яса. Приготовим! опис приготування: Приготування класичної лазаньї — досить трудомісткий процес, але я детально розповім, як приготувати лазанью "; Болоньєзе"...
Лазанья болоньєзе
Хочу представити вам класичний рецепт лазаньї болоньєзе. Для справжніх цінителів італійської кухні. опис приготування: Історії лазінні пішла з Греції. Саме греки передали цей рецепт римлянам. лазанья болоньєзе — рецепт дуже древній. І спочатку її готували без помідорів. Так як Колумб привіз по...
Лазанья грибна
Якщо ви любите лазанью, то пропоную вам для різноманітності приготувати її з грибочками і шпинатом. оригінально? Начинка неймовірно соковита, ароматна і дійсно смачна. обов'язково спробуйте! опис приготування: Для святкового або щоденного меню цей варіант, як приготувати лазанью грибну, буде д...
Лазанья з кабачків з фаршем
Лазанья з кабачків з фаршем дуже смачна і корисна. Рекомендую її тим, хто стежить за своєю вагою і вибирає корисні рецепти. Потрібно тільки не захоплюватися сметаною і сир вибирати менш калорійний. опис приготування: Лазанью з кабачків з фаршем можна подавати як самостійне блюдо. М'ясо і овочі...
Лазанья швидка
Гості на порозі, а їх нема чим нагодувати? Візьміть на замітку рецепт приготування лазаньї швидкого з консервованою рибою і зеленим горошком. Це досить ситне і дуже апетитне блюдо. опис приготування: В рецепт приготування лазаньї швидкого можна використовувати будь-яку консервовану рибу, яка є...