Рецепт Лазанья швидка

Рецепт Лазанья швидка
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 45 хв.
Гості на порозі, а їх нема чим нагодувати? Візьміть на замітку рецепт приготування лазаньї швидкого з консервованою рибою і зеленим горошком. Це досить ситне і дуже апетитне блюдо.

опис приготування:

В рецепт приготування лазаньї швидкого можна використовувати будь-яку консервовану рибу, яка є під рукою. Також підійде і залишилася від вчорашнього вечері запечена або тушкована риба.

1. Для приготування начинки необхідно з'єднати вершки з сиром і як слід перемішати. Всипати жменю свіжої зелені, щіпку солі і перцю за смаком.

2. Зелений горошок можна використовувати свіжий або консервований.

3. На дно жароміцної форми, трохи змащеній вершковим маслом, викласти 3 листа лазіння (в залежності від розміру форми може бути використано і більше). Щоб лазіння швидка в домашніх умовах приготувалася ще швидше, листи можна на хвилину опустити в гарячу воду.

4. Змастити невеликою кількістю сирної начинки. Викласти приблизно третину консервованої риби, попередньо злив з неї рідину, а зверху розподілити горошок.

5. Шари повторити в точно такій же послідовності, поки не закінчаться інгредієнти.

6. Верх можна змастити вершковим маслом або побризкати водою. Присипати тертим пармезаном і відправити форму в розігріту духовку.

7. Як тільки з'явиться апетитна скоринка блюдо можна подавати до столу.

Смачного!

  • рибна консерва— 2 штуки
  • Сир— 200 грам
  • вершки— 100 мілілітрів
  • Зелений горошок— 200 грам(при бажанні)
  • свіжа зелень— 1 щіпка
  • листи лазаньї— 9 штук
  • сир— 50 грам
  • сіль— 1 щіпка
  • перець— 1 щіпка
В рецепт приготування лазаньї швидкого можна використовувати будь-яку консервовану рибу, яка є під рукою. Також підійде і залишилася від вчорашнього вечері запечена або тушкована риба.

1. Для приготування начинки необхідно з'єднати вершки з сиром і як слід перемішати. Всипати жменю свіжої зелені, щіпку солі і перцю за смаком.

2. Зелений горошок можна використовувати свіжий або консервований.

3. На дно жароміцної форми, трохи змащеній вершковим маслом, викласти 3 листа лазіння (в залежності від розміру форми може бути використано і більше). Щоб лазіння швидка в домашніх умовах приготувалася ще швидше, листи можна на хвилину опустити в гарячу воду.

4. Змастити невеликою кількістю сирної начинки. Викласти приблизно третину консервованої риби, попередньо злив з неї рідину, а зверху розподілити горошок.

5. Шари повторити в точно такій же послідовності, поки не закінчаться інгредієнти.

6. Верх можна змастити вершковим маслом або побризкати водою. Присипати тертим пармезаном і відправити форму в розігріту духовку.

7. Як тільки з'явиться апетитна скоринка блюдо можна подавати до столу.

Смачного!

Подібні рецепти

Лазанья «Болоньєзе» (класичний рецепт)

Зелений суп з щавлем

лазанья — дуже смачне італійське блюдо, яке вже давно міцно влаштувалося на наших столах. Це своєрідна запіканка з грибів, овочів або м'яса. Приготовим! опис приготування: Приготування класичної лазаньї — досить трудомісткий процес, але я детально розповім, як приготувати лазанью "; Болоньєзе"...

Лазанья болоньєзе

Лазанья болоньєзе

Хочу представити вам класичний рецепт лазаньї болоньєзе. Для справжніх цінителів італійської кухні. опис приготування: Історії лазінні пішла з Греції. Саме греки передали цей рецепт римлянам. лазанья болоньєзе — рецепт дуже древній. І спочатку її готували без помідорів. Так як Колумб привіз по...

Лазанья грибна

Лазанья грибна

Якщо ви любите лазанью, то пропоную вам для різноманітності приготувати її з грибочками і шпинатом. оригінально? Начинка неймовірно соковита, ароматна і дійсно смачна. обов'язково спробуйте! опис приготування: Для святкового або щоденного меню цей варіант, як приготувати лазанью грибну, буде д...

Лазанья з кабачків з фаршем

Лазанья з кабачків з фаршем

Лазанья з кабачків з фаршем дуже смачна і корисна. Рекомендую її тим, хто стежить за своєю вагою і вибирає корисні рецепти. Потрібно тільки не захоплюватися сметаною і сир вибирати менш калорійний. опис приготування: Лазанью з кабачків з фаршем можна подавати як самостійне блюдо. М'ясо і овочі...

Лазанья з кабачків в мультиварці

Лазанья з кабачків в мультиварці

Можна приготувати лазанью з кабачків в мультиварці, це займає трохи більше часу, але зате можна скористатися функцією "; відкладений старт" і отримати тепле блюдо до потрібного часу. опис приготування: Лазанью з кабачків в мультиварці можна готувати швидше. Спочатку на годину включите режим "...