Рецепт Лазанья швидка
Гості на порозі, а їх нема чим нагодувати? Візьміть на замітку рецепт приготування лазаньї швидкого з консервованою рибою і зеленим горошком. Це досить ситне і дуже апетитне блюдо.
опис приготування:
В рецепт приготування лазаньї швидкого можна використовувати будь-яку консервовану рибу, яка є під рукою. Також підійде і залишилася від вчорашнього вечері запечена або тушкована риба.
1. Для приготування начинки необхідно з'єднати вершки з сиром і як слід перемішати. Всипати жменю свіжої зелені, щіпку солі і перцю за смаком.
2. Зелений горошок можна використовувати свіжий або консервований.
3. На дно жароміцної форми, трохи змащеній вершковим маслом, викласти 3 листа лазіння (в залежності від розміру форми може бути використано і більше). Щоб лазіння швидка в домашніх умовах приготувалася ще швидше, листи можна на хвилину опустити в гарячу воду.
4. Змастити невеликою кількістю сирної начинки. Викласти приблизно третину консервованої риби, попередньо злив з неї рідину, а зверху розподілити горошок.
5. Шари повторити в точно такій же послідовності, поки не закінчаться інгредієнти.
6. Верх можна змастити вершковим маслом або побризкати водою. Присипати тертим пармезаном і відправити форму в розігріту духовку.
7. Як тільки з'явиться апетитна скоринка блюдо можна подавати до столу.
Смачного!
- рибна консерва— 2 штуки
- Сир— 200 грам
- вершки— 100 мілілітрів
- Зелений горошок— 200 грам(при бажанні)
- свіжа зелень— 1 щіпка
- листи лазаньї— 9 штук
- сир— 50 грам
- сіль— 1 щіпка
- перець— 1 щіпка
1. Для приготування начинки необхідно з'єднати вершки з сиром і як слід перемішати. Всипати жменю свіжої зелені, щіпку солі і перцю за смаком.
2. Зелений горошок можна використовувати свіжий або консервований.
3. На дно жароміцної форми, трохи змащеній вершковим маслом, викласти 3 листа лазіння (в залежності від розміру форми може бути використано і більше). Щоб лазіння швидка в домашніх умовах приготувалася ще швидше, листи можна на хвилину опустити в гарячу воду.
4. Змастити невеликою кількістю сирної начинки. Викласти приблизно третину консервованої риби, попередньо злив з неї рідину, а зверху розподілити горошок.
5. Шари повторити в точно такій же послідовності, поки не закінчаться інгредієнти.
6. Верх можна змастити вершковим маслом або побризкати водою. Присипати тертим пармезаном і відправити форму в розігріту духовку.
7. Як тільки з'явиться апетитна скоринка блюдо можна подавати до столу.
Смачного!
Подібні рецепти
Зелений суп з щавлем
лазанья — дуже смачне італійське блюдо, яке вже давно міцно влаштувалося на наших столах. Це своєрідна запіканка з грибів, овочів або м'яса. Приготовим! опис приготування: Приготування класичної лазаньї — досить трудомісткий процес, але я детально розповім, як приготувати лазанью "; Болоньєзе"...
Лазанья болоньєзе
Хочу представити вам класичний рецепт лазаньї болоньєзе. Для справжніх цінителів італійської кухні. опис приготування: Історії лазінні пішла з Греції. Саме греки передали цей рецепт римлянам. лазанья болоньєзе — рецепт дуже древній. І спочатку її готували без помідорів. Так як Колумб привіз по...
Лазанья грибна
Якщо ви любите лазанью, то пропоную вам для різноманітності приготувати її з грибочками і шпинатом. оригінально? Начинка неймовірно соковита, ароматна і дійсно смачна. обов'язково спробуйте! опис приготування: Для святкового або щоденного меню цей варіант, як приготувати лазанью грибну, буде д...
Лазанья з кабачків з фаршем
Лазанья з кабачків з фаршем дуже смачна і корисна. Рекомендую її тим, хто стежить за своєю вагою і вибирає корисні рецепти. Потрібно тільки не захоплюватися сметаною і сир вибирати менш калорійний. опис приготування: Лазанью з кабачків з фаршем можна подавати як самостійне блюдо. М'ясо і овочі...
Лазанья з кабачків в мультиварці
Можна приготувати лазанью з кабачків в мультиварці, це займає трохи більше часу, але зате можна скористатися функцією "; відкладений старт" і отримати тепле блюдо до потрібного часу. опис приготування: Лазанью з кабачків в мультиварці можна готувати швидше. Спочатку на годину включите режим "...