Рецепт Лазанья зі спаржею

Рецепт Лазанья зі спаржею
Кількість порцій: 12 Час приготування: 1 г. 15 хв.
Рецепт приготування лазаньї зі спаржею. Дуже смачна страва. Спробуйте - не пошкодуєте.

опис приготування:

У великій каструлі варити спаржу в невеликій кількості води, поки стане злегка м'якою, близько 7 хвилин, процідити і відкласти в сторону. В іншій великій каструлі, розтопіть масло. всипати борошно, сіль і перець, змішати до отримання однорідної маси. Поступово влити молоко. Доведіть до кипіння, варити, помішуючи, близько 2 хвилин або поки не загусне. Додати вершковий сир, лимонний сік, цедру і мускатний горіх, розмішувати, поки сир не розплавиться.

вилити близько 3 / 4 склянки соусу в змащену форму для випічки. Викласти три листи лазаньї, чверть соусу і третина спаржі і сиру моцарелла. Повторіть шари два рази. Зверху викласти залишилася лазанью і соус. Посипати сиром пармезан. випікати, відкритим при 375 F градусах 45-50 хвилин. Залиште на 15 хвилин перед нарізкою.


  • фунта свіжої спаржі, розрізати на частини— 3 штуки
  • масла або маргарину— 1/3 склянки
  • борошна— 1/2 склянки
  • солі— 11/2 чайних ложки
  • перцю— 1/4 чайних ложки
  • молока— 5 склянок
  • упаковка вершкового сиру— 1 штука
  • лимонного соку— 1 Ст. ложка
  • тертої лимонної цедри— 1 Чайна ложка
  • меленого мускатного горіха— 1/4 чайних ложки
  • листів лазаньї, приготовленої і обсушене— 12 штук
  • тертого сыра моцарелла— 2 склянки
  • тертого сыра пармезан— 1/3 склянки
У великій каструлі варити спаржу в невеликій кількості води, поки стане злегка м'якою, близько 7 хвилин, процідити і відкласти в сторону. В іншій великій каструлі, розтопіть масло. всипати борошно, сіль і перець, змішати до отримання однорідної маси. Поступово влити молоко. Доведіть до кипіння, варити, помішуючи, близько 2 хвилин або поки не загусне. Додати вершковий сир, лимонний сік, цедру і мускатний горіх, розмішувати, поки сир не розплавиться.

вилити близько 3 / 4 склянки соусу в змащену форму для випічки. Викласти три листи лазаньї, чверть соусу і третина спаржі і сиру моцарелла. Повторіть шари два рази. Зверху викласти залишилася лазанью і соус. Посипати сиром пармезан. випікати, відкритим при 375 F градусах 45-50 хвилин. Залиште на 15 хвилин перед нарізкою.


Подібні рецепти

Лазанья зі спаржею в мікрохвильовій печі

Каша з рису і пшона

Рецепт приготування лазаньї в мікрохвильовій печі. легко, швидко і смачно. опис приготування: Довести велику каструлю злегка підсоленої води до кипіння. Готувати лазанью в киплячій воді 8 — 10 хвилин. Злийте воду і розріжте листи лазаньї навпіл поперек. Розтопити маргарин в сковороді на середн...

Курячі мітболи зі спаржею

Курячі мітболи зі спаржею

Мітболи і фрикадельки можна робити не тільки з фаршу і м'яса, але і з овочами. Вийде не просто смачно, а ще корисно і красиво на вигляд. При цьому все легко, тільки уважно читайте інструкцію. опис приготування: Зараз ви дізнаєтеся про те, як приготувати курячі мітболи зі спаржею. Дуже ніжні ви...

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...

Лазанья без м'яса

Лазанья без м'яса

Всім відоме італійське блюдо можна приготувати не тільки з м'ясом, але і з овочевою прошарком, і буде воно не менш смачним. А як на мене, так овочева лазанья виходить більш соковитою. Приготовим? опис приготування: Смачне і ситне італійське блюдо приготувати вдома зовсім нескладно, начинку для...

Лазанья болоньєзе

Лазанья болоньєзе

Хочу представити вам класичний рецепт лазаньї болоньєзе. Для справжніх цінителів італійської кухні. опис приготування: Історії лазінні пішла з Греції. Саме греки передали цей рецепт римлянам. лазанья болоньєзе — рецепт дуже древній. І спочатку її готували без помідорів. Так як Колумб привіз по...