Рецепт Лазанья зі спаржею
Рецепт приготування лазаньї зі спаржею. Дуже смачна страва. Спробуйте - не пошкодуєте.
опис приготування:
У великій каструлі варити спаржу в невеликій кількості води, поки стане злегка м'якою, близько 7 хвилин, процідити і відкласти в сторону. В іншій великій каструлі, розтопіть масло. всипати борошно, сіль і перець, змішати до отримання однорідної маси. Поступово влити молоко. Доведіть до кипіння, варити, помішуючи, близько 2 хвилин або поки не загусне. Додати вершковий сир, лимонний сік, цедру і мускатний горіх, розмішувати, поки сир не розплавиться.
вилити близько 3 / 4 склянки соусу в змащену форму для випічки. Викласти три листи лазаньї, чверть соусу і третина спаржі і сиру моцарелла. Повторіть шари два рази. Зверху викласти залишилася лазанью і соус. Посипати сиром пармезан. випікати, відкритим при 375 F градусах 45-50 хвилин. Залиште на 15 хвилин перед нарізкою.
- фунта свіжої спаржі, розрізати на частини— 3 штуки
- масла або маргарину— 1/3 склянки
- борошна— 1/2 склянки
- солі— 11/2 чайних ложки
- перцю— 1/4 чайних ложки
- молока— 5 склянок
- упаковка вершкового сиру— 1 штука
- лимонного соку— 1 Ст. ложка
- тертої лимонної цедри— 1 Чайна ложка
- меленого мускатного горіха— 1/4 чайних ложки
- листів лазаньї, приготовленої і обсушене— 12 штук
- тертого сыра моцарелла— 2 склянки
- тертого сыра пармезан— 1/3 склянки
вилити близько 3 / 4 склянки соусу в змащену форму для випічки. Викласти три листи лазаньї, чверть соусу і третина спаржі і сиру моцарелла. Повторіть шари два рази. Зверху викласти залишилася лазанью і соус. Посипати сиром пармезан. випікати, відкритим при 375 F градусах 45-50 хвилин. Залиште на 15 хвилин перед нарізкою.
Подібні рецепти
Каша з рису і пшона
Рецепт приготування лазаньї в мікрохвильовій печі. легко, швидко і смачно. опис приготування: Довести велику каструлю злегка підсоленої води до кипіння. Готувати лазанью в киплячій воді 8 — 10 хвилин. Злийте воду і розріжте листи лазаньї навпіл поперек. Розтопити маргарин в сковороді на середн...
Курячі мітболи зі спаржею
Мітболи і фрикадельки можна робити не тільки з фаршу і м'яса, але і з овочами. Вийде не просто смачно, а ще корисно і красиво на вигляд. При цьому все легко, тільки уважно читайте інструкцію. опис приготування: Зараз ви дізнаєтеся про те, як приготувати курячі мітболи зі спаржею. Дуже ніжні ви...
Кус-кус з білою і зеленою спаржею
Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...
Лазанья без м'яса
Всім відоме італійське блюдо можна приготувати не тільки з м'ясом, але і з овочевою прошарком, і буде воно не менш смачним. А як на мене, так овочева лазанья виходить більш соковитою. Приготовим? опис приготування: Смачне і ситне італійське блюдо приготувати вдома зовсім нескладно, начинку для...
Лазанья болоньєзе
Хочу представити вам класичний рецепт лазаньї болоньєзе. Для справжніх цінителів італійської кухні. опис приготування: Історії лазінні пішла з Греції. Саме греки передали цей рецепт римлянам. лазанья болоньєзе — рецепт дуже древній. І спочатку її готували без помідорів. Так як Колумб привіз по...