Рецепт Легка пахлава

Рецепт Легка пахлава
Кількість порцій: 36 Час приготування: 1 г. 20 хв.
Рецепт приготування східних солодощів. Тепер ви можете легко приготувати смачну пахлаву будинку.

опис приготування:

Розігрійте духовку до 350 градусов по Фаренгейту (175 градусів С). Змастити маслом форму для випічки.

Змішати корицю і горіхи. Розгорнути листкове тісто і розрізати навпіл за розміром форми. Накрити тісто вологою тканиною, аби не висихала.

Покласти два листа листкового тіста на підготовлену форму. Щедро змастити вершковим маслом. посипати 2 — 3 столовими ложками горіхів. повторити шари, поки всі інгредієнти використовуються, закінчити приблизно 6 з листом тіста. Використовуючи гострий ніж, порізати пахлаву в чотири довгі ряди, потім по діагоналі.

Випікати в розігрітій духовці 50 хвилин, до золотистого кольору і хрусткої скоринки.

Поки пахлава печеться, з'єднати цукор і воду в маленькій каструлі на середньому вогні і довести до кипіння. додайте мед, ваніль і лимонну цедру, зменшити вогонь і варити 20 хвилин.

Дістати пахлаву з духовки і відразу ж полити ложкою сиропу. Нехай повністю охолонути перед подачею на стіл.

Короткий опис: рецепт приготування східних солодощів. Тепер ви можете легко приготувати смачну пахлаву будинку.


  • фунт подрібнених горіхів змішаних— 1 штука
  • ложка меленої кориці— 1 Чайна ложка
  • упаковка листкового тіста— 1 штука
  • стакан розплавленого масла— 1 Склянка
  • стакан білого цукру— 1 Склянка
  • склянка води— 1 Склянка
  • меду— 1/2 склянки
  • ложка ванільного екстракту— 1 Чайна ложка
  • ложка тертої лимонної цедри— 1 Чайна ложка
Розігрійте духовку до 350 градусов по Фаренгейту (175 градусів С). Змастити маслом форму для випічки.

Змішати корицю і горіхи. Розгорнути листкове тісто і розрізати навпіл за розміром форми. Накрити тісто вологою тканиною, аби не висихала.

Покласти два листа листкового тіста на підготовлену форму. Щедро змастити вершковим маслом. посипати 2 — 3 столовими ложками горіхів. повторити шари, поки всі інгредієнти використовуються, закінчити приблизно 6 з листом тіста. Використовуючи гострий ніж, порізати пахлаву в чотири довгі ряди, потім по діагоналі.

Випікати в розігрітій духовці 50 хвилин, до золотистого кольору і хрусткої скоринки.

Поки пахлава печеться, з'єднати цукор і воду в маленькій каструлі на середньому вогні і довести до кипіння. додайте мед, ваніль і лимонну цедру, зменшити вогонь і варити 20 хвилин.

Дістати пахлаву з духовки і відразу ж полити ложкою сиропу. Нехай повністю охолонути перед подачею на стіл.

Короткий опис: рецепт приготування східних солодощів. Тепер ви можете легко приготувати смачну пахлаву будинку.


Подібні рецепти

Квашеная капуста на зиму

Соус з копченостями і грибами для спагетті

Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи - більш ніж незвичайне і оригінальне блюдо. впевнена, таких сердечок ви ще не їли! вперше спробувавши, ви навіть не зрозумієте, що це саме курячі сердечка. опис приготування: Курячі сердечка - смачна закуска, яка сподобається всім любителям східної кухні. Готуються...

Курячі шийки в духовці

Курячі шийки в духовці

Курячі шийки в духовці - відмінна закуска до пива. Запечені курячі шийки виходять дуже соковитими, смачними і апетитними. кількість порцій: 3-4 курячих ший— 1,2 кілограма сиру— 200 грам часник— За смаком майонез— За смаком сіль, перець— За смаком 1. У мисці перемішати майонез з пропущеним ...

Курячі грудки в маринаді з помідорами

Курячі грудки в маринаді з помідорами

Рецепт приготування курячих грудок, маринованих в часник, чорному перці, kayenskom перо, koriandre, темрява, кардамон і соку лайма, а потім обсмажених в томатному соусі з цибулею, помідорами, вершками і кінзою. опис приготування: Ця страва індійської кухні має спільне з мексиканською кухнею по...