Рецепт Курячі грудки з сиром в духовці

Рецепт Курячі грудки з сиром в духовці
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Ця страва дійсно дуже легко зробити. Воно ідеально підходить для сімейної вечері, думаю, що воно добре і для святкового. розповім, як приготувати курячі грудки з сиром в духовці.

опис приготування:

тут використовуйте 2 виду сиру. Якщо немає пармезану і моцарелли, замінити їх іншими двома зі схожою структурою. Готові грудки подавайте гарячими через 5-10 хвилин після запікання. Томатний соус можете використовувати з банки або саморобний, Якщо у вас є.

  • Курячі грудки— 500 грам
  • сіль, перець— За смаком
  • борошно— 1/3 склянки
  • яйця— 1 штука
  • молоко— 0,5 склянки
  • Панірувальні сухарі— 1 Склянка
  • пармезан тертий— 5 Ст. ложок
  • Оливкова олія— 2 Ст. ложки
  • Томатний соус— 400 грам
  • моцарелла— 230 грам
  • базилік свіжий— За смаком
Курячі грудки з сиром в духовці - фото крок 1 1. Вимийте грудки без кісток і шкіри, розріжте невеликими шматочками.

Курячі грудки з сиром в духовці - фото крок 2 2. Кожен шматочок відбийте молоточком, щоб товщина всіх була приблизно однакова.

Курячі грудки з сиром в духовці - фото крок 3 3. Посоліть і поперчіть м'ясо з усіх боків.

Курячі грудки з сиром в духовці - фото крок 4 4. У тарілку насипте борошно, обваляйте кожен шматочок спершу в борошні.

Курячі грудки з сиром в духовці - фото крок 5 5. В іншу тарілку розбийте яйце і влийте молоко, додайте сіль і перець. Після борошна відправте м'ясо в яєчно-молочну суміш.

Курячі грудки з сиром в духовці - фото крок 6 6. Змішайте панірувальні сухарі з 2 столовими ложками тертого пармезану, умочіть кожен м'ясної шматочок в цю суміш.

Курячі грудки з сиром в духовці - фото крок 7 7. Розігрійте сковороду з невеликою кількістю масла і викладіть м'ясо, обсмажте його до золотистої скоринки з двох сторін.

Курячі грудки з сиром в духовці - фото крок 8 8. Спершу перекладіть м'ясо на серветку, щоб вбрався жир. Далі в форму для запікання викладіть близько 200 грам соусу, поверх нього укладіть м'ясо.

Курячі грудки з сиром в духовці - фото крок 9 9. На кожен шматочок викладіть залишився соус.

Курячі грудки з сиром в духовці - фото крок 10 10. Посипте м'ясо тертим пармезаном.

Курячі грудки з сиром в духовці - фото крок 11 11. Наріжте скибочками моцарелу і викладіть поверх м'яса, додайте подрібнений свіжий базилік.

Курячі грудки з сиром в духовці - фото крок 12 12. Накрийте форму фольгою і запікайте при 180 градусах близько 30 хвилин. Подавайте готову страву через 5-7 хвилин після запікання.

Подібні рецепти

Курячі грудки з картоплею в духовці

Шоколадно-бананові цукерки

Курячі грудки з картоплею в духовці — відмінне блюдо для всієї родини! просто, доступно і швидко! Ніжне куряче м'ясо запікається з картоплею і цибулею під хрусткою сирною скоринкою. опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування курячих грудок з картоплею в духовці. Деко змащуємо ...

Курячі грудки, фаршировані сиром і пепероні

Курячі грудки, фаршировані сиром і пепероні

Сама по собі курка не володіє яскравим смаком, тому її любителів не так вже й багато. З нею добре поєднуються спеції, трави. розповім, як приготувати курячі грудки, фаршировані сиром і пепероні. опис приготування: Такі грудки можна запекти в духовці або обсмажити на сковороді. Можна зробити ве...

Курячі грудки, фаршировані ананасом

Курячі грудки, фаршировані ананасом

Рецепт приготування курячих грудок кількість порцій: 4 курячі грудки— 4  штуки волоських горіхів— 50 грам яйце— 1 штука крохмалю— 2 Ст. ложки консервованих ананасів— 150 грам гілочки петрушки— 3 штуки часнику— 2 зубчики вершкового масла— 2 Ст. ложки білого сухого вина— 100 мілілітрів сіль, пере...

Курячі грудки Білий диявол

Курячі грудки Білий диявол

Рецепт приготування розкішних курячих грудок, приправлених пікантним соусом. опис приготування: Курячі грудки покласти на змащений маслом великий маслом лист фольги, посипати невеликою кількістю солі і перцю, загорнути у фольгу. Покласти на лист для випічки і випікати при температурі 180 ° C п...

Курячі грудки з грибами

Курячі грудки з грибами

Курячі грудки і гриби, приготовані окремо, потім змішують з смачним соусом перед подачею на стіл. кількість порцій: 4 курячі грудки— 4 штуки лимон— 1/2 штуки оливкова олія— 5 Ст. ложок(2 ст. ложки для печериць, 3 — для курки)) вершкове масло— 1 Ст. ложка вершки— 200 мілілітрів печериці— 250 гра...