Рецепт Курячі котлети в паніровці

Що може бути краще соковитих курячих котлеток в хрусткою паніровочке на обід з легким гарніром? Порадуйте себе і своїх близьких цим блюдом. Мій рецепт курячих котлет в паніровці вам допоможе!
опис приготування:
Курячі котлети в паніровці мені завжди подобалися більше, ніж м'ясні: вони менш важкі, але не менше ситні. Головне правильно підготувати філе і вміло їх посмажити. Тоді котлети будуть дійсно соковитими, а не сухими. Для приготування курячих котлет в паніровці не обов'язково використовувати суто філе, можна взяти і грудку. Ця страва відмінно виглядатиме на обідньому столі, котлет виходить багато, але і встигнуть з'їсти в миті ока:
1. Куряче філе промиваємо. робимо фарш.
2. Додаємо майонез і спеції. Гарненько перемішуємо фарш, залиште його на 20-30 хвилин в прохолодному місці (але не холодильнику).
3. Яйця збиваємо трохи. формуємо котлетки, обваляти їх в яйці, потім в сухарях.
4. У сковороді підігріваємо олію (приблизно 1 см.). Обсмажуємо котлети з двох сторін до готовності (з'явиться золотава скоринка). займе хвилин 10 максимум.
Готово! Курячі котлети в паніровці готові. Прикрасьте їх зеленню. подавайте, дав остыв, з картопляним пюре або рисом. Смачного!
- Куряче філе— 1 кілограм
- Цибуля— 1 штука
- хліб— 1 скибочку
- майонез— 1 Ст. ложка
- спеції— За смаком
- яйця— 2 штуки
- Панірувальні сухарі— 150 грам
1. Куряче філе промиваємо. робимо фарш.
2. Додаємо майонез і спеції. Гарненько перемішуємо фарш, залиште його на 20-30 хвилин в прохолодному місці (але не холодильнику).
3. Яйця збиваємо трохи. формуємо котлетки, обваляти їх в яйці, потім в сухарях.
4. У сковороді підігріваємо олію (приблизно 1 см.). Обсмажуємо котлети з двох сторін до готовності (з'явиться золотава скоринка). займе хвилин 10 максимум.
Готово! Курячі котлети в паніровці готові. Прикрасьте їх зеленню. подавайте, дав остыв, з картопляним пюре або рисом. Смачного!
Подібні рецепти

Курячі відбивні в паніровці
Курячі стегна в паніровці — елементарне блюдо, простий спосіб приготування м'яса з курячих стегон. Хороший буденний обід або вечерю — мінімум витрат часу, але дуже смачно. опис приготування: Курячі стегна істотно відрізняються від курячої грудки по текстурі і жирності. М'ясо з курячих стегон —...

Курячі крильця в паніровці
Якщо ви любите курку, то курячі крильця в паніровці в домашніх умовах вам, безсумнівно, сподобаються. Під золотистої хрусткою скоринкою смачне і соковите м'ясо, яке краще їсти з соусом. опис приготування: І панірування і фритюр — два в одному, а м'ясо виходить неймовірно смачним! Хрустка скори...

Курячі кульки в рисової паніровці
відмінне блюдо, яке в гарячому вигляді може подаватися з будь-яким гарніром або свіжими овочами, а в холодному — це чудова закуска, яка безсумнівно здивує ваших гостей. Готується просто і легко. опис приготування: На цей рецепт я натрапила в книзі закусок і мені захотілося приготувати цю страв...

Курячі ніжки в паніровці
хрусткі, апетитні і неймовірно смачні — це курячі ніжки в паніровці в домашніх умовах. Навіть до святкового столу це блюдо буде доречним. В якості основи можна брати будь-якої частини курки. опис приготування: Гомілки в паніровці готують за різними рецептами: в духовці, в подвійній паніровці,...

Курячі ніжки в пряної паніровці
Курка в паніровці просто не може бути несмачною! Тільки якщо не спалити її, наприклад. Але цей рецепт у вас точно вийде. Адже він елементарний, хоча результат вас здивує. обов'язково спробуйте! опис приготування: Поділюся з вами рецептом, в якому описано, як приготувати курячі ніжки в пряної п...