Рецепт Лазанья з фаршем
Давно мрієте відвідати Італію, побродити по старовинними вуличками і посидіти в романтичних кафе? Пропоную створити свою маленьку Італію вдома, приготувавши смачну і ароматну лазанью.
опис приготування:
Лазанья з фаршем - одне з найпопулярніших італійських страв, яке вже давно стало надбанням цілого світу. звичайно, так, як готують це блюдо в Італії, не готують більше ніде, але можна спробувати повторити цей шедевр. рецептів, як приготувати лазанью з фаршем, багато. Деякі самі готують тісто для лазаньї, але все більше число кулінарів купують кожен аркуш - так і простіше, і швидше. Зараз навіть соус для лазаньї можна купити готовий, це дуже зручно. Залишається тільки приготувати начинку з фаршу і помідорів. Раджу не додавати багато спецій - поєднання курки і помідорів вже само по собі дуже смачне. Отже, сміливо приступайте до приготування лазаньї з фаршем в домашніх умовах.
- листи лазаньї— 6 штук
- Куряче філе— 1 штука
- помідори— 2 штуки
- цибулина— 1 штука
- сир твердий— 100 грам
- Соус для лазаньї— 150 грам
- сіль— 1 Чайна ложка
- Рослинна олія— 2 Ст. ложки
2. Куряче філе пропустите через м'ясорубку або подрібніть за допомогою блендера.
3. Цибулю дрібно поріжте або подрібніть разом з куркою. Викладіть цибулю в сковороду з добре розігрітим маслом і обсмажте до м'якості, потім додайте курку (якщо подрібнювали їх разом, то смажте разом) і, активно помішуючи, смажте до напівготовності. З помідорів зніміть шкірку, для цього покладіть їх у глибоку миску з окропом на 2 хвилини, потім зробіть хрестоподібний надріз - і шкірка легко зніметься. Поріжте помідори на невеликі кубики, додайте в сковороду.
4. Тушіте, поки помідори не пустить сік і не стануть м'якими.
5. Візьміть прямокутну форму для запікання. Дуже зручно робити форму для лазаньї самостійно з фольги. Складіть фольгу в 3-4 шару, потім подверніте краю і закріпіть їх. Одноразова форма для лазаньї готова. На дно покладіть 2 листи лазаньї.
6. Зверху викладіть половину підготовленої начинки з курки і помідорів.
7. Змастіть соусом для лазаньї. За консистенцією мені він нагадує майонез, але смак його більш молочний і ніжний.
8. Накрийте ще двома листами лазаньї, викладіть решту начинку і змастіть соусом.
9. Зверху покладіть знову два листи лазаньї, змастіть соусом і присипте тертим сиром. Запікайте в духовці 20 хвилин.
10. Лазанья з фаршем готова. Смачного!
Подібні рецепти
Капустяна лазанья з фаршем
Лазанья з кабачків з фаршем дуже смачна і корисна. Рекомендую її тим, хто стежить за своєю вагою і вибирає корисні рецепти. Потрібно тільки не захоплюватися сметаною і сир вибирати менш калорійний. опис приготування: Лазанью з кабачків з фаршем можна подавати як самостійне блюдо. М'ясо і овочі...
Лазанья з лаваша з фаршем
Приготувати традиційну італійську лазанью непросто, що я, зізнатися, не завжди є на це час. думаю, любителям цього смачного і ситного страви знадобиться простий рецепт лазаньї з лаваша з фаршем - готується швидко і просто, а за смаковими якостями майже не поступається «справжньої». опис приготу...
Лазанья з макаронів з фаршем
Вишукане і дуже смачне італійське блюдо. Поєднує в собі шари начинки упереміш із шарами тіста, политих зверху ароматним соусом. Все це — лазіння з макаронів з фаршем! опис приготування: Лазанья з макаронів з фаршем — відмінне страву для тих, хто цінує в їжі не тільки смакові якості, але і есте...
Лазанья з фаршем з готових листів
Серед найвідоміших і популярних страв італійської кухні лазіння займає почесне місце. ситно, апетитно і неймовірно смачно. Якщо ви спробуєте блюдо хоч раз, вже не зможете від нього відмовитися. опис приготування: Хочу запропонувати вам на замітку свій спосіб, як приготувати лазанью з фаршем з ...
Лазанья з фаршем в духовці
Пропоную цікавий рецепт приготування лазаньї в духовці швидко і просто. звичайно, це не класичний рецепт, але любителям різноманітної їжі сподобається! Обов'язково попробойте приготувати і ви! опис приготування: Лазанью я люблю давно. готую класичну, але частіше все-таки люблю експериментувати...