Рецепт Лінивий медовик
Цей рецепт стане в нагоді будь-якій господині, коли немає часу возитися з коржами, а пригостити гостей або рідних ароматним Медовик хочеться. дивіться, як приготувати ледачий медовик за моїм рецептом!
опис приготування:
Загущувач вершків використовувати не обов'язково, але без нього сметана з цукром стане рідкою, не триматиме форму. Слідкуйте за випічкою коржа, тісто повітряне і ніжне, пропікається за лічені хвилини, як тільки верх підрум'яниться - діставайте, пробуйте сірником на готовність. Все легко і швидко, хай щастить!
- яйце— 2 штуки
- цукор— 6 Ст. ложок(3 ст.л — в тісто, 3 ст.л — в вершках)
- мед— 3 Ст. ложки
- розпушувач— 2 чайних ложки
- Борошно пшеничне— 1,5 склянки
- крем— 250 грам(не менше 20% жирності; в вершках)
- Загущувач вершків— 15 грам
- Грецькі горіхи— 0,5 склянки(для посыпки)
Яйця збийте міксером з цукром до утворення пишної світлої маси.
злиття міді, знову збийте масу.
Введіть борошно з розпушувачем тіста і міксером зробіть масу гладкою і однорідної, без грудочок.
Застеліть деко пергаментом, змастіть добре кулінарним жиром або рафінованим маслом. Перелийте і розрівняйте масу. Випікайте бісквіт при 180 градусах хвилин 10-15. Слідкуйте, в моїй духовці він був готовий через 9 хвилин!
Бісквіт для медовика готовий! Обережно з папером дістаньте його з форми, дайте охолонути.
Для крему знадобиться сметана 20% жирності, цукор (3 ст.л), загущувач вершків 15 г, за бажанням - ванілін.
У сметану всипте цукор і загущувач. Міксером збийте масу до кремоподібного стану.
крем готовий!
Бісквіт звільніть від паперу. Поріжте на три рівні частини. Obrezhyte кінець.
Кожен корж змастіть кремом. Зберіть тортик. Верх і боки теж ретельно промажте кремом.
Обрізки коржа подрібніть (я для цього використовую крупну тертку), волоські горіхи порубати ножем або потовчіть в ступці, обсипте з їх допомогою медовик. Лінивий медовик готовий! Я вклалася в 35 хвилин. Але бажано дати йому настоятися ще пару годин в холодильнику. Смачного!
Подібні рецепти
Запечена рікотта
Простий рецепт приготування смаженого курчати зі спеціями. опис приготування: Це найпростіший рецепт приготування курчати, який тільки можна собі уявити. В якості спецій ви можете використовувати розмарин, чебрець, орегано, петрушку, ароматизовану сіль (наприклад, часникову) або будь-яку суміш...
Лінивий хачапурі з лаваша
Грузинська кухня ніколи не відрізнялася низькокалорійністю. Всі страви в ній жирні і дуже ситні. І тому вона має так багато шанувальників. Моя сім'я не виняток. опис приготування: Особливо ми любимо хачапурі. Не можна сказати, що я роблю прям даний традиційне блюдо, але сенс залишається той же...
Лінивий лаваш
Рецепт для тих, кому не хочеться возитися з тестом. Для цього пирога, замість тесту,ми візьмемо звичайний лаваш. Додамо трохи начинки і відправимо в духовку запікатися. У підсумку ми отримаємо смачна страва. опис приготування: змішайте яйця, кефір, соус, зелень і тертий сир. добре перемішайте....
Лінивий рататуй
Коли настає сезон овочів, ви зобов'язані балувати себе і близьких смачними овочевими стравами. розповім, як приготувати ледачий рататуй. Це шалене овочеве рагу з сиром, сметаною і зеленню. клас! опис приготування: Запечені овочі не поступаються за смаком свіжим. Цей ледачий рататуй об'єднує вс...
Лінивий рис з куркою
Якщо вам подобаються ароматні страви з гарніром і соковитим м'ясом — тоді цей рецепт ледачого рису з куркою здасться вам справжньою знахідкою! Не забудьте записати. опис приготування: Коли не хочеться довго стояти біля плити, тоді треба вдатися до ледачою готуванні. Ось я і користуюся цим реце...