Рецепт Локшина на курячому бульйоні
Приготуйте собі смачний, ситний і смачний супчик курячий з домашньою локшиною. Це краще за будь-макаронів і спагеті! Та й готується нескладно, самі переконаєтеся з рецептом локшини на курячому бульйоні.
опис приготування:
Домашня локшина готується просто: на борошні і яйці. Запам'ятайте пропорцію: з 100 грамів борошна треба всього одне яйце. Виходить досить багато локшини, вистачає на велику каструлю! Тісто для локшини складно замішувати, адже воно туге і при розкачування теж треба докласти побільше зусиль. Щоб приготувати локшину на курячому бульйоні, зваріть бульйон курячий (можна з філе, але тоді він буде зовсім дієтичним), за бажанням додайте картоплю і моркву, тоді у вас вийде більш наваристий супчик.
- Курячі стегна— 2 штуки
- картопля— 3 штуки
- морквина— 1 штука
- Цибуля— 1 штука
- сіль— 0,75 Ст. ложки
- Лавровий лист— 1 штука
- зелень— 1 пучок
- борошно— 100 грам
- яйце— 1 штука
- Масло рослинне— 0,5 чайних ложки
Поки буде варитися курка, приготуйте локшину. просійте борошно, додайте яйце. Замісити туго тісто.
Тісто замішувати доведеться довго, змастіть руки маслом рослинним при необхідності. Тісто для локшини в результаті повинно вийти еластичним і гладким. Загорніть його в харчову плівку, дайте постояти хвилин 15-20.
Поки тісто настоюється, знову займіться бульйоном. Підготуйте овочі: чистий kartoshku, морквину, цибуля. Поріжте картоплю кубиками, морквину - кільцями, цибуля - дрібними кубиками. Зелень теж дрібно поріжте.
Тісто відпочиле розкачайте. Це досить складно, але розкачати треба якомога тонше.
Коли розкотите тісто менше, ніж в півсантиметра, залиште його підсохнути хвилин на 10.
А поки знову поверніться до бульйону: додайте овочі в суп, приправити сіллю, прикрийте кришкою, продовжуйте варити на середньому вогні.
Podsohshая стек добірка ruletom, але не дуже щільно, щоб тісто не приклеїлося знову.
Поріжте його на тонкі смужки по 3-4 мм.
Акуратно руками розділіть локшину, бажано кожну окремо, щоб потім зручніше було в бульйон додавати.
Опустіть локшину в суп, перемішайте обов'язково, щоб вона не злиплися. додайте спеції, зелень і лавровий лист. Варіть бульйон з локшиною хвилини 2-3, локшина не повинна перетравитися.
Готової локшини на курячому бульйоні дайте постояти під закритою кришкою ще пару хвилин після відключення вогню.
Смачного!
Подібні рецепти
Локшина домашня на курячому бульйоні
Любі друзі, всім привіт! Сьогодні хочеться розповісти, як приготувати локшину по-домашньому з куркою. Рецепт досить простий, зате результат зуміє вас порадувати. Приступимо до приготування страви! опис приготування: Таке блюдо вже точно сподобається всім членам сім'ї. У ньому є і курка, і локш...
Локшина з креветками
Одне з найбільш очевидних страв китайської традиційної кухні — локшина з креветками. Вже не знаю, їдять щось подібне самі китайці, але в московських китайських ресторанах готують постійно опис приготування: Локшина з великими креветками, як і більшість страв традиційної китайської кухні, готує...
Локшина Тальятелле з цукіні і шинкою
Тальятелле змішані з цукіні, соусом з яєчних жовтків, вершків, лимонним соком і смаженої шинкою. Дуже смачний обід! кількість порцій: 4 локшина тальятелле— 300 грам цукіні— 2 штуки кубик курячого бульйону— 1 штука яєчні жовтки— 2 штуки вершки— 150 мілілітрів сир пармезан— 50 грам шинка— 2 скибо...
Локшина з лососем і салатом
Рецепт приготування японської локшини з лососем, крес-салатом, зеленою цибулею і лимонною цедрою. опис приготування: У сковороді на слабкому вогні довести воду на 3 см і дрібку солі до кипіння. Акуратно покласти лосося в воду. Кип'ятити на повільному вогні до готовності, від 7 до 8 хвилин. Зня...
Локшина з тофу і грибами
Рецепт приготування азіатської локшини з тофу, грибами, соєвим соусом, огірками і редискою. опис приготування: 1. Розігріти духовку до 200 градусів. Акуратно стиснути тофу між паперовими рушниками, щоб видалити зайву воду. Розрізати тофу уздовж навпіл, а потім нарізати скибочками. 2. вистелит...