Рецепт Локшина на курячому бульйоні

Рецепт Локшина на курячому бульйоні
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Приготуйте собі смачний, ситний і смачний супчик курячий з домашньою локшиною. Це краще за будь-макаронів і спагеті! Та й готується нескладно, самі переконаєтеся з рецептом локшини на курячому бульйоні.

опис приготування:

Домашня локшина готується просто: на борошні і яйці. Запам'ятайте пропорцію: з 100 грамів борошна треба всього одне яйце. Виходить досить багато локшини, вистачає на велику каструлю! Тісто для локшини складно замішувати, адже воно туге і при розкачування теж треба докласти побільше зусиль. Щоб приготувати локшину на курячому бульйоні, зваріть бульйон курячий (можна з філе, але тоді він буде зовсім дієтичним), за бажанням додайте картоплю і моркву, тоді у вас вийде більш наваристий супчик.

  • Курячі стегна— 2 штуки
  • картопля— 3 штуки
  • морквина— 1 штука
  • Цибуля— 1 штука
  • сіль— 0,75 Ст. ложки
  • Лавровий лист— 1 штука
  • зелень— 1 пучок
  • борошно— 100 грам
  • яйце— 1 штука
  • Масло рослинне— 0,5 чайних ложки
Локшина на курячому бульйоні - фото крок 1 Курячі стегенця промийте, викладіть в каструлю і поставте варитися. Варіть на середньому вогні, періодично знімаючи плівку, щоб бульйон був прозорим.

Локшина на курячому бульйоні - фото крок 2 Поки буде варитися курка, приготуйте локшину. просійте борошно, додайте яйце. Замісити туго тісто.

Локшина на курячому бульйоні - фото крок 3 Тісто замішувати доведеться довго, змастіть руки маслом рослинним при необхідності. Тісто для локшини в результаті повинно вийти еластичним і гладким. Загорніть його в харчову плівку, дайте постояти хвилин 15-20.

Локшина на курячому бульйоні - фото крок 4 Поки тісто настоюється, знову займіться бульйоном. Підготуйте овочі: чистий kartoshku, морквину, цибуля. Поріжте картоплю кубиками, морквину - кільцями, цибуля - дрібними кубиками. Зелень теж дрібно поріжте.

Локшина на курячому бульйоні - фото крок 5 Тісто відпочиле розкачайте. Це досить складно, але розкачати треба якомога тонше.

Локшина на курячому бульйоні - фото крок 6 Коли розкотите тісто менше, ніж в півсантиметра, залиште його підсохнути хвилин на 10.

Локшина на курячому бульйоні - фото крок 7 А поки знову поверніться до бульйону: додайте овочі в суп, приправити сіллю, прикрийте кришкою, продовжуйте варити на середньому вогні.

Локшина на курячому бульйоні - фото крок 8 Podsohshая стек добірка ruletom, але не дуже щільно, щоб тісто не приклеїлося знову.

Локшина на курячому бульйоні - фото крок 9 Поріжте його на тонкі смужки по 3-4 мм.

Локшина на курячому бульйоні - фото крок 10 Акуратно руками розділіть локшину, бажано кожну окремо, щоб потім зручніше було в бульйон додавати.

Локшина на курячому бульйоні - фото крок 11 Опустіть локшину в суп, перемішайте обов'язково, щоб вона не злиплися. додайте спеції, зелень і лавровий лист. Варіть бульйон з локшиною хвилини 2-3, локшина не повинна перетравитися.

Локшина на курячому бульйоні - фото крок 12 Готової локшини на курячому бульйоні дайте постояти під закритою кришкою ще пару хвилин після відключення вогню.
Смачного!

Подібні рецепти

Локшина по-домашньому з куркою (простий рецепт)

Локшина домашня на курячому бульйоні

Любі друзі, всім привіт! Сьогодні хочеться розповісти, як приготувати локшину по-домашньому з куркою. Рецепт досить простий, зате результат зуміє вас порадувати. Приступимо до приготування страви! опис приготування: Таке блюдо вже точно сподобається всім членам сім'ї. У ньому є і курка, і локш...

Локшина з креветками

Локшина з креветками

Одне з найбільш очевидних страв китайської традиційної кухні — локшина з креветками. Вже не знаю, їдять щось подібне самі китайці, але в московських китайських ресторанах готують постійно опис приготування: Локшина з великими креветками, як і більшість страв традиційної китайської кухні, готує...

Локшина Тальятелле з цукіні і шинкою

Локшина Тальятелле з цукіні і шинкою

Тальятелле змішані з цукіні, соусом з яєчних жовтків, вершків, лимонним соком і смаженої шинкою. Дуже смачний обід! кількість порцій: 4 локшина тальятелле— 300 грам цукіні— 2 штуки кубик курячого бульйону— 1 штука яєчні жовтки— 2 штуки вершки— 150 мілілітрів сир пармезан— 50 грам шинка— 2 скибо...

Локшина з лососем і салатом

Локшина з лососем і салатом

Рецепт приготування японської локшини з лососем, крес-салатом, зеленою цибулею і лимонною цедрою. опис приготування: У сковороді на слабкому вогні довести воду на 3 см і дрібку солі до кипіння. Акуратно покласти лосося в воду. Кип'ятити на повільному вогні до готовності, від 7 до 8 хвилин. Зня...

Локшина з тофу і грибами

Локшина з тофу і грибами

Рецепт приготування азіатської локшини з тофу, грибами, соєвим соусом, огірками і редискою. опис приготування: 1. Розігріти духовку до 200 градусів. Акуратно стиснути тофу між паперовими рушниками, щоб видалити зайву воду. Розрізати тофу уздовж навпіл, а потім нарізати скибочками. 2. вистелит...