Рецепт Люля-кебаб в лаваше

Рецепт Люля-кебаб в лаваше
Кількість порцій: 10 Час приготування: 1 хв.
Приготуємо люля-кебаб в кращих традиціях східної, а зокрема вірменської кухні. Тобто в лаваші. Це дуже смачно, красиво і дійсно в східному стилі. почнемо!

опис приготування:

Я описала докладний рецепт люля-кебаб в лаваші. Сам лаваш зараз не проблема купити в магазині, так що проблем не буде. В принципі рецепт не такий вже і складний, але зате результат чудовий. Такий люля-кебаб в лаваші готують у Вірменії і я спробувала його в перший раз в маленькому вірменському ресторанчику. До нього подавали гранатове вино і багато зелені. Це поєднання незабутнє. Дуже смачно. Спробуйте і ви.

  • баранина— 800 грам(жирна)
  • Цибуля— 2-3 штук
  • Курдючне сало— 100 грам
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
  • петрушка— 1 частина(пучок)
  • Braai— 1 частина(пучок)
  • Цибуля зелена— 1 частина(пучок)
  • лаваш— 1-2 штук(тонкий)
Люля-кебаб в лаваше - фото крок 1 М'ясо жирної баранини помити, обсушити і нарізати шматками.

Люля-кебаб в лаваше - фото крок 2 Баранину пропустити через м'ясорубку. Так само чинимо з почищені цибулею і курдючним салом.

Люля-кебаб в лаваше - фото крок 3 Фарш солимо і перчимо. Він повинен вийти досить вузькому. Формуємо з фаршу ковбаски.

Люля-кебаб в лаваше - фото крок 4 Кожну ковбаску нанизуємо на дерев'яну шпажку і вкладаємо їх на решітку. Ставимо в духовку з температурою 250 градусів на 20-30 хвилин. через 10 хвилин перевертаємо ковбаску, щоб обсмажити з двох сторін. Вниз духовки ставимо деко, щоб стікав жир при смаженні.

Люля-кебаб в лаваше - фото крок 5 Готові ковбаски зняти зі шпаг і загорнути разом з нарізаною зеленню в лаваш. Готово!

Подібні рецепти

Квашеная капуста на зиму

Ризотто в лаваше

Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи - більш ніж незвичайне і оригінальне блюдо. впевнена, таких сердечок ви ще не їли! вперше спробувавши, ви навіть не зрозумієте, що це саме курячі сердечка. опис приготування: Курячі сердечка - смачна закуска, яка сподобається всім любителям східної кухні. Готуються...

Курячі шийки в духовці

Курячі шийки в духовці

Курячі шийки в духовці - відмінна закуска до пива. Запечені курячі шийки виходять дуже соковитими, смачними і апетитними. кількість порцій: 3-4 курячих ший— 1,2 кілограма сиру— 200 грам часник— За смаком майонез— За смаком сіль, перець— За смаком 1. У мисці перемішати майонез з пропущеним ...

Курячі грудки в маринаді з помідорами

Курячі грудки в маринаді з помідорами

Рецепт приготування курячих грудок, маринованих в часник, чорному перці, kayenskom перо, koriandre, темрява, кардамон і соку лайма, а потім обсмажених в томатному соусі з цибулею, помідорами, вершками і кінзою. опис приготування: Ця страва індійської кухні має спільне з мексиканською кухнею по...