Рецепт Коржі на кефірі в духовці

Рецепт Коржі на кефірі в духовці
Кількість порцій: 8 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Якщо ви хочете підготувати до сніданку випічку, але ще не визначилися, що саме, то зверніть увагу на цей рецепт коржів на кефірі в духовці,. Коржі виходять повітряними і дуже смачними.

опис приготування:

Цей рецепт коржів на кефірі в духовці - для вас. Випічка має особливий смак завдяки двом видам сиру, які використовуються для тесту. Його кладеться в коржик досить багато. Кефір пом'якшує тісто, роблячи його повітряним. Особливо хороша коржик на сніданок. Причому її можна їсти як з зеленню, так і з чаєм. Все залежить від того, який обраний сир. До речі, якщо сир буде солоним, то в борошно сіль краще не додавати.

  • сир— 200 грам(твердих сортів)
  • сир фермерський— 200 грам
  • Вершкове масло— 60 грам
  • Борошно пшеничне— 300 грам
  • кефір— 250 мілілітрів
  • розпушувач— 2 чайних ложки
  • сода— 0,5 чайних ложки
  • сіль— 1 Чайна ложка
Коржі на кефірі в духовці - фото крок 1 1. просійте борошно. Додайте в неї соду, сіль і розпушувач. інгредієнти перемішайте. Викладіть розм'якшене вершкове масло. Гарненько перетріть масло з борошном.

Коржі на кефірі в духовці - фото крок 2 2. Натріть на крупній тертці сир двох видів: один - твердий і другий - фермерський, за типом бринзи (НЕ солоний). Перемішайте терті сири з борошном.

Коржі на кефірі в духовці - фото крок 3 3. Влийте кефір в отриману суміш. Залиште ложку кефіру для змащення коржі.

Коржі на кефірі в духовці - фото крок 4 5. замісити тісто. Воно буде прилипати до рук.

Коржі на кефірі в духовці - фото крок 5 6. Поверхня столу присипте борошном (або покладіть силіконовий килимок) викладіть тісто. Розділіть його на дві частини. Скачайте одну частину тіста в кулю. Викладіть його на деко (можна все з тим же силіконовим килимком). Пальцями розрівняйте тісто до стану коржі товщиною 1 см. Кінчиком гострого ножа розріжте корж на 8 частин. Потім точно так само поступите з другою частиною тіста.

Коржі на кефірі в духовці - фото крок 6 7. Змастіть поверхню коржі кефіром. Поставте в духовку випікатися при 200-220 градусах протягом 25-30 хвилин. тепер, коли ви знаєте, як приготувати коржі на кефірі в духовці, дістаньте випічку і розріжте її по намічених лініях. Пригощайтеся! Особливо смачна коржик буде гарячою чи теплою.

Подібні рецепти

Коржі на кефірі з шинкою

Узбецькі коржі в духовці (простий рецепт)

Коржі на кефірі з шинкою — це дуже смачний і ситний перекус, який готується неймовірно швидко, а головне — просто! Розповідаю і показую, як приготувати коржі на кефірі з шинкою. опис приготування: Як приготувати коржі на кефірі з шинкою: 1) У миску налийте кефір, додайте в нього сіль, негашене...

Коржі з сиром на кефірі

Коржі з сиром на кефірі

Такі коржі з сиром можна приготувати як солодкими, так і солоними. Використовуйте сир для солодких, для солоних можна сир замінити бринзою. опис приготування: Змішайте інгредієнти для коржів. Смажте на рослинному маслі з обох боків до готовності. хай щастить! Сир або сир— 150 грам кефір— 200...

Коржі з беконом, цибулею і сиром

Коржі з беконом, цибулею і сиром

М'які соковиті коржі з беконом, сиром Чеддер і цибулею відмінно підійдуть для ситного сніданку. Коржі можна розігріти протягом декількох хвилин в тостері - він зберігає текстуру випічки набагато краще. опис приготування: При бажанні подавайте коржі з вершковим маслом. солі— 1 Чайна ложка ро...

Коржі з яловичим фаршем та сиром

Коржі з яловичим фаршем та сиром

Рецепт приготування коржів з яловичим фаршем, кетчупом, гірчицею, часником і сиром Чеддер. опис приготування: Коржі з яловичим фаршем та сиром стануть відмінною ситної закускою. За виглядом вони нагадують просту піцу, а на смак схожі на чізбургер. За цим рецептом у вас вийде 6 lépések. Щоб под...

Коржі з фаршу

Коржі з фаршу

Як нагодувати голодну сім'ю, якщо в розпорядженні тільки фарш і яйця? Дуже просто! Я розповім, як приготувати прості коржі з фаршу, які виручать в такі моменти. опис приготування: Для рецепта підходить будь-який фарш і найголовніше, що в нього додавати крім солі і спецій нічого не потрібно. Яє...