Рецепт Курячі гомілки, мариновані в воді
курячі гомілки, мариновані в воді — ще один дуже оригінальний спосіб смачно приготувати курячі гомілки. А якщо ще й з гарним овочевим гарніром подати — взагалі казкове блюдо виходить!
опис приготування:
Якось в одному кулінарному журналі, в статті про якусь східну кухню, натрапив на дуже цікавий спосіб маринування курки — у воді. Ну, не просто в воді, а в воді з різними добавками, але факт залишається фактом. спробував сам — дійсно, виходить здорово. Куряче м'ясо виходить особливо соковитим, а також добре просочується тими спеціями, які ми додаємо у воду.
власне, шляхом експериментів і було винайдено ось це дуже смачна страва — курячі гомілки, мариновані в воді. розповідаю, як приготувати!
- курячі гомілки— 1 кілограм
- сіль— 2 чайних ложки
- цибулина— 1 штука
- часник— 3 зубчики
- Овочі— — За смаком(для гарніру)
- Сало— 40 грам
- заголовок Бондюель— 100 грам
- Масло рослинне— 100 мілілітрів
Очищенные от шкурок голени кладем в теплую соленую воду.
Луковицу и чеснок натираем на крупной терке и добавляем в воду. Накрываем крышкой и оставляем мариноваться на полчаса-час.
Поки курка маринується — приготовим гарнир. Овочі моем и аккуратно нанизываем на шпажки. Устанавливаем шпажки в пароварку.
Обязательно на каждую шпажку нанизываем небольшой кусочек сала — це робиться для того, чтобы овощи не высохли, а остались сочными.
Лишние концы шпажек обрезаем. Ставим пароварку на кастрюлю с кипящей водой и варим около 25 хвилин — до готовності овочів. Солим и перчим только тогда, когда будут готовы.
Куриные голени извлекаем из маринада, осушаем при помощи бумажных салфеток, а затем обваливаем в кукурузной муке.
У сковороді розігріваємо олію, кладем в него куриные голени и обжариваем на средне-сильном огне до готовности голеней и образования хрустящей корочки.
Смачного!
Подібні рецепти
Курячі гомілки в духовці
Курячі ніжки на грилі - це просто смакота! Особливо на свіжому повітрі, під охолоджене пиво. Готувати цю страву просто, а якщо це ще й курка, то маринувати її довго не доведеться. опис приготування: Щоб ніжки вийшли ніжними і м'ясо прямо "; падало" з кістками, Щоб наждачний папір, а не на схил...
Курячі гомілки по-мексиканськи з гострою сальсою і тортілья
Курка - завжди безпрограшний варіант обіду. Пропоную приготувати пряні гомілки в хрусткій паніровці з мотивів мексиканської кухні. Такий обід особливо припаде до смаку любителя гострої їжі. опис приготування: Пропоную приготувати запечені в духовці без грама масла курячі гомілки і сальсу зі с...
Курячі гомілки з баклажанами в соєво-медовому соусі
Курячі гомілки з баклажанами в соєво-медовому соусі — страва, повз якого не пройти! Надзвичайно смачним виходить соус, його можна їсти і без м'яса, наприклад, з макаронами, рисом, картопляним пюре. опис приготування: Для любителів м'яса з підливою пропоную рецепт відмінного страви, яке готуєть...
Курячі гомілки з картоплею і цибулею в духовці
Пропоную вашій увазі просте і дуже смачна страва з курячих гомілок, картоплі, лука і майонезу. Замість майонезу можна взяти сметану або несолодкий йогурт. опис приготування: ароматна, соковита курочка з картоплею, цибулею, помідорами і сиром підійде на вечерю, обід або на святковий стіл. М'ясо...
Курячі гомілки з картоплею
курячі гомілки, запечені з картоплею - це справжнє смакота! Ваші гості напевно залишаться задоволеними таким обідом і оцінять блюдо гідно! опис приготування: думаєте, що б тут приготувати на святковий обід? Приготуйте курячі гомілки з картоплею! Це смачне і поживне блюдо чудово прикрасить Ваш ...